Gość: mika IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 02.09.04, 22:32 ważę aż 92 kilo i słyszę nawet na ulicy docinki co do mojej figury, co mam robić ? jak zacząć ?? :(:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milcia Re: help me !! plisssssssss IP: 80.51.243.* 02.09.04, 23:57 waze jakieś 76kg.wiem co czujesz.kiedy przechodze obok grupki chłopaków boje sie ze ktoś krzyknie"patrz jaka gruba".Kiedy ide z facetem wtedy najbardziej sie tego boje.to byłby największy wstyd.nie wiem co robić...jedna wiem nie trać nadziei...moze kiedys przyjdzie taki dzień że grubi będą traktowani na równi z chudymi...moze schudniemy i będziemy normalne....moze ludzie nas zaakceptują...moze ktos pokocha nas takimi jakimi jesteśmy....to głupie ale wierze w to!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trufla Re: help me !! plisssssssss IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 03.09.04, 08:08 spróbuj tam sobie coś poczytać: www.grubasy.pl fajna strona, forum o dietach i odchudzaniu (nie o bulimii i anoreksji), dużo diet, fajne porady, dzienniczek kalorii, i tam możesz pytać na forum o to jak schudnąć bo tam ludzie mają doświadczenie i na bank ktoś Ci odpowie. co do wyśmiewania się na ulicy, też to miałam i tłumaczyłam sobie zawsze że to hołota, bo porządni ludzie tak się nie zachowują, ale prawda jest taka że i tak było mi przykro :( nie martw się, schudniesz, za rok o tej porze to wszystko będzie tylko wspomnieniem!! Odpowiedz Link Zgłoś
lusje Re: help me !! plisssssssss 03.09.04, 09:19 co ja moge powiedziec,ja jestem chora wiec to inna bajka ale nie wazne sa kilogramy,moze wlasnie jako 76o kilogramowa osoba czujesz sie dobrze!!?? z jednej strony musisz sie czuc jezeli nie chcesz tego zmienic,wiem ze pewnie cierpisz z tego powodu ale naprawde warto cos zaczac,nawet dla samej siebie a przy wadze nawet 65 bedizesz sie czula inna osoba! ja tez nie jestem szczupla!chuda tym bardzijej ale powiem ze mam to gleboko gdzies bo jak patrze na ulicy na te "stwory"(sory!) to jest mi az niedobrze! nie zaczynaj czasem jakiegos drastycznego odchudzania bo mozesz popasc w to samo co My ...a to jest najgorsza rzecz jaka mnie osobiscie w zyciu spotkala!!!! i wiem ze Dziewczyny inne tez nie maja lekko! zacznij sie normalnie odchudzac ,normalnie jesc ale malo,nie cuda na kiju jakies ze nic nie jesz potem jesz bo to doprowadzi Cie do tego ca mam ja np.nie warto narazac zycia w imie gigury!!! zrozum i zacznij walke z kilogramammi bo potem moze byc za pozno juz! czym organizm mlodszy tym lepiej trawi(!!!) i tyme lepiej idzie mu spalanie i walka.... to tyle odemnie. pa L. Odpowiedz Link Zgłoś
manzana2 Re: help me !! plisssssssss 04.09.04, 16:35 Jesli masz silna wole to ci sie uda. ja schudlam 20 kg stosujac diete ale bez przesady, poprostu nie jadlam smazonych rzeczy i slodyczy wogole. ale duzo warzyw makarony (bez sosow) wszelkie owoce, kasze, platki, nabial, bez zoltych serow, generalnie nabial w wresji light. no i codziennie godzinka i pol na rowerku trningowym opatulaona cieplym ubrankiem. gwarantuje sukces, POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
manzana2 Re: help me !! plisssssssss 04.09.04, 16:40 Aha no i dodam ze schudlam 10 lat temu i trzymam wage 50 kg od tamtej pory. Nie wrocilam nigdy do slodyczy juz i staram sie te pol godz raz na 2, 3 dni czy tez w kazdej wolnej chwili na rowerku popedalowac, ale swietnie sie czuje jestem zdrowa i tego ci serdecznie zycze! gdybys miala problemy, pytania mozesz do mnie zawsze pisac! Odpowiedz Link Zgłoś