modelina44 14.02.05, 16:12 Jest godzina 16, a ja oczywiście jeszcze nic nie jadłam i jestem zadowolona, wcale nie jestem głodna, nie mam wyrzutów. Współczuję tym, którzy mają bulimię. To musi bardzo boleć, myślę, że bardziej niż anoreksja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziulka86 Re: PARĘ SŁÓW DO BULIMICZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.02.05, 16:18 oj nie wiem czy bardziej. jak jesteś z siebie zadowolona, że nic nie jadłas to po prostu nie dociera d Ciebie, że jesteś chora. anoreksja zabija dużo szybciej niż bulimia. Odpowiedz Link Zgłoś
fotkaa Re: PARĘ SŁÓW DO BULIMICZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.02.05, 16:20 Ja mysle, ze obydwie choroby sa obrzydliwe. Najgorsze sa (byly) nasze ciagle mysli o jedzeniu i wadze. Odpowiedz Link Zgłoś
iiifa Re: PARĘ SŁÓW DO BULIMICZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.02.05, 16:24 zastanawiam się w jakim celu to napisałaś Mandolino? Chciałaś kogoś upokorzyć? Nie rozumiem, ale zrobiło mi się dziwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziulka86 Re: PARĘ SŁÓW DO BULIMICZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.02.05, 16:36 nie tylko Tobie Iiifa... Odpowiedz Link Zgłoś
niobe5 Re: PARĘ SŁÓW DO BULIMICZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.02.05, 16:56 > Jest godzina 16, a ja oczywiście jeszcze nic nie jadłam i jestem zadowolona, > wcale nie jestem głodna, nie mam wyrzutów. Tego nie napisalby nikt kto tak naprawde zdaje sobie sprawe z choroby i chce z niej wyjsc. Obie te choroby sa okropne i przerazajace. Skoro nic nie jadlas i jestes jeszcze z siebie zadowolona to na wlasne zyczenie pogarszasz swoj stan. Z calego serca zycze Ci zebys zrozumiala i nastepnym razem napisala: "Jest godzina 16, zjadlam dzis pyszne pierwsze i drugie sniadanie, a potem zdrowy i smaczny obiadek i jestem zadowolona, nie mam wyrzutow sumienia i dobrze mi w swoim ciele." Pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
30stka Re: PARĘ SŁÓW DO BULIMICZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.02.05, 18:46 A ja współczuję Tobie Twojej głupoty... Odpowiedz Link Zgłoś
maybe123 Re: PARĘ SŁÓW DO BULIMICZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.02.05, 19:28 chyba masz racje, bulimia bardziej boli w tym sensie ze sie czlowiek czuje poza kontrola, szarpie, ma poczucie choroby i chce wyjsc z tego. dzieki temu - bogu dzieki!! - mozna miec tej choroby naprawde dosyc. z tych samych powodow, przez te swoje 'plusy', anoreksja jest tak bardzo niebiezpieczna: bo mozna sie w niej czuc dobrze, byc zadowolonym podczas gdy cialo umiera. to STRASZNE. Odpowiedz Link Zgłoś
iffy Re: PARĘ SŁÓW DO BULIMICZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.05, 15:26 chorowalam na anoreksje i bulimie. nie wiem, co gorsze. wiem, ze teraz jestem chorowana, od lat wychodze z depresji i nikomu tego nie zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
noelka84 Re: PARĘ SŁÓW DO BULIMICZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.05, 17:55 no to dzieki za wspólczucie ale ty tez za zdrowa nie jestes jak nie jesz nic więc tez ci wspólczuje a wogle to ten post mi sie nie podoba;/ Odpowiedz Link Zgłoś
to_ona Re: do modeliny 10.05.05, 09:40 prawda.... tyklko - ja mi powiedziała pni psychiatra, przy bulimii człowiek czuje się "brudny", że nie potrafi się powstrzymać, ze jest słaby, że emocjje przeklada na jedzenie. Anorekjsa to próba sił - kto wytrzyma dłużej choroba czy organizm. Obie choroby są tak samo straszne i pelne konsekwencji. Różnią się jednask uczuciami, jakie miotają chorą w czasie chorowania. Odpowiedz Link Zgłoś
doroc-21 Re: do modeliny 12.05.05, 18:41 mam pytanie.picze prace do szkoly o bulimi i aNOREKSJI :CZY MOGLABYM NIEKTORE Z TWOIVCH WYPOWIEDZI ZACYTOWAC W MOJEJ PRACY:POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś