samantaa 03.05.05, 11:59 jakie macie wymiary i przy jakiej wadze? ja mam 173 cm wzrostu waze 50 kg 84-62-86(7) obwód nadgarstak 14, 5 cm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiona83 Re: wymiary 03.05.05, 12:54 Mniemam że po to aby się podbudować jaką się jest chudą ;-) A proszę Cię bardzo : 183cm - 64 kg . A mierzyć się nie umiem więc nie wiem ;-)Ale żeby sobie nadgarstek mierzyć? Samantaa ty lepiej pomyśl jak chudy masz mózg (jego masa też się zmniejsza-polecam rezonans do sprawdzenia). ---------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
sheerley Re: wymiary 03.05.05, 15:29 heh, to było dobre fiona83:)) samantaa-zmierz sobie jeszcze najmniejszy palec u ręki i u nogi też rzecz jasna- te wymiary mnie najbardziej interesują, co tam waga, wzrost,i obwód pasa:d Odpowiedz Link Zgłoś
achula Re: wymiary 04.05.05, 08:59 Święta racja,niektórym mózgi też się kurczą tylko zważyć się za życia nie da. Już kiedyś był taki bzdurny wątek. eeeh!szkoda słów.. Odpowiedz Link Zgłoś
maczka5 Re: wymiary 04.05.05, 20:38 Powinnaś myśleć o leczeniu, a nie o dalszym mobilizowaniu sie do choroby. Ja mam tyle samo wzrostu co ty, "byłam" chora na anoreksję i ważyłam wtedy też 50 kg. Wyglądałam jak szkielet, było mi zimno, do tego depresja, perfekcjonizm, liczenie kalorii i ciągłe ograniczenie tłuszczu... Wyszłam z tego ! Ty też spróbuj! Odpowiedz Link Zgłoś
fiona83 Brawo moje Boby:-) 04.05.05, 20:47 Widzę, że niektóre z Was zachowały odrobinę rozsądku. Dawno się nie odzywałam, ale jak czytam takie posty to mnie krew zalewa..... PS. Myślę, że dobrze jest jeszcze zmierzyć obwód kostki u nogi oraz dużego palca;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aisha-medea Re: wymiary 07.08.05, 11:13 he he, fiona, masz tyle wzrostu co ja, jesli oczywiscie nie zartowalas. Ale jesli nie, to fajnie wiedziec, ze sa jeszcze inne tak wysokie dziewczyny :) No i to do tego takie, ktore nie daza do patykowo-modelkowej wagi 50kg!!! Ja mam 66 i wiem, ze przy mojej budowie kilogram w dol to szkieletowatosc. A tej, ktora zaczela ten post radze wytrzezwiec. Po pierwsze - na tym forum mamy sobie pomagac, a nie licytowac sie, ktora ma mniejsze wymiary. Tutaj sa anorektyczki, bulimiczki, byle anorektyczki itd. Zawsze znajdzie sie taka, ktora bedzie chudsza od ciebie. Ale czy do tego dazysz????? Do szkieletowatosci i wystajacych bioder i obojczykow? Lepiej zacznij sie zdrowo odzywiac, wyrzuc wage i centymetr. Odpowiedz Link Zgłoś
snita Re: wymiary 05.05.05, 23:26 Samanta! chyba pomyliłas adresy! Słonko my tutaj sie leczymy, a nie wprowadzmy w to bagno! a swoich wymiarów ci nie podam, bo ich nie znam, nie wazyłam się juz dawno, bo po co! wystarczy mi to, ze ludzie mnie akceptują i nie patrzą na mnie ze wstrętem w wzroku ( jak mniemam na ciebie) moge ci jednek podać moją wage sprzed pótora roku 163cm i 39 kg ( czyż to nie piekne??, szkoda, ze siedzieć nie umialam, ruszać prawie też, wypiłam piwo i byłam pijana, bo gdzie miało sie to rozejść, a ludzie patrzeli z takim wstretem że dziękuej, zresztą nie dziwie sie jak ogladam zdjęcia to nie widze tej roześmianej Asi tylko jakąś wstrętną mysz) weź ty się lepiej dziewczyno za siebie, póki nie będzie za późno!! Fiona brawo!! takie posty należy zwalczać!! Odpowiedz Link Zgłoś
presxxl Re: wymiary 06.05.05, 14:30 prosze nie pisz juz takich postow, naprawde one dobrze nie dzialaja... jestem chora, to prawda i pewnie dlatego tez, po przeczytaniu twojego listu nie czuje sie najlepiej... ehhh, a przeciez chodzi w tym forum o pomoc w zdrowieniu i podnoszeniu na duchu...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
myszka312 Re: wymiary 06.08.05, 10:04 zgadzam się,takie teksty działają dołująco...dlaczego tak trudno nam jest zrozumieć,że to naprawde nie ma znaczenia ile wazymy i jak wyglądamy...???może ktoś wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
xi.ax Re: wymiary 08.05.05, 16:53 kobiety a ja mam wymiary 172cm 90-76-91 waże 65,5 ja musze schudnąc wiecie co chciałabym byc chora bo w koncu nie musiałabym znosic tych wałków tłuszczu na brzuchu biodrach i nie musiałabym patrzec na moją paskudną gębę Odpowiedz Link Zgłoś
patrysia23 Re: wymiary 08.05.05, 18:15 Oj...nie chciałabyś być chora...ja mam bulimię...to jest paskudna sprawa. Tez nie podobają mi sie moje wałeczki tłuszczu, prztytyłam 10 kg i wiesz nie czuję się z tym dobrze, ale poszłam do lekarza biorę leki antydepresyje i mam swoją diete i chudne i schude tak aby wyglądać fajnie. Choroby typu bulimia anoreksja są...takie ze nie da sie tego opisac słowami, nikt nie zroumie takich dziewczyn jak ja, to po prostu trzeba przezyc. Odpowiedz Link Zgłoś
kleokleo Re: wymiary 06.08.05, 00:16 ja 163 cm 74 kg pol roku temu 50 kg rok temu 76 poltora 54 itd itp....... Odpowiedz Link Zgłoś
anoresk Re: wymiary 09.08.05, 08:45 Obwód mojej głowy - 60 cm długość nosa - 10 cm + 2 brodawki długośś włosów na ręce - 3 cm A może by tak leczyć się zacząć ? Bo niedługo niektóre zaczną mierzyć grubość powieki. Odpowiedz Link Zgłoś
barbie26 Re: wymiary 10.08.05, 23:08 w nadgarstku mam 13 cm! poprostu mam cienkie kości genetycznie, anoreksji nie mam naszczęście jem wszystko co lubię, ale jetstem wegetarianką, przy wzroście 172 cm ważę 51 kg , Odpowiedz Link Zgłoś
zwykladziewczyna Re: wymiary 12.08.05, 22:28 nadgarstek: 13cm(takie mam chyba kosci) wzrost 170 waga 57 90-62-94 Odpowiedz Link Zgłoś
szycha69 Re: wymiary 13.08.05, 19:30 ja Wam powiem tylko jedno..ze ta dziewczyna trafiła na nieodpowiednie forum...i chce mi sie smiac...kiedy ja dzien w dzien mecze sie z własna choroba...tak jak wiekszosc z Was tutaj...to ktos mowi o swoich wymiarach...hmmm...moze to sposob na dowartosciowanie powiedziec na forum jakim to jest sie "pieknym"...ehhh...szkod słow... Odpowiedz Link Zgłoś
natja89 Re: wymiary 26.08.05, 22:14 ja mam 169 cm wzrostu waga : 47 a reszta to 80 - 58 - 74 i co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
poza.prawem Re: wymiary 26.08.05, 22:26 Nie krzyczcie na nią, może ona obsesyjnie nadgarstki odchudza. Ot, grubość nadgarstka wyznacznikiem urody dziewczyny. A do kościstych nadgarstków - dłonie Chopina (może przynajmniej nie będzie miała bulimii, ze strachu o urodę rąk?). A może chce na nadgarstach pierścionki nosić... Ja np. raz, z 7 lat temu, mierzyłam sobie grubość uda, bo za grube było:) Boże, ale człowiek potrafi być głupi...! Odpowiedz Link Zgłoś