03.05.05, 11:59
jakie macie wymiary i przy jakiej wadze?
ja mam 173 cm wzrostu
waze 50 kg
84-62-86(7)
obwód nadgarstak 14, 5 cm
Obserwuj wątek
    • sheerley Re: wymiary 03.05.05, 12:15
      a po cóz Ci te wiadomości? :/

• fiona83 Re: wymiary 03.05.05, 12:54
      Mniemam że po to aby się podbudować jaką się jest chudą ;-) A proszę Cię bardzo
      : 183cm - 64 kg . A mierzyć się nie umiem więc nie wiem ;-)Ale żeby sobie
      nadgarstek mierzyć? Samantaa ty lepiej pomyśl jak chudy masz mózg (jego masa też
      się zmniejsza-polecam rezonans do sprawdzenia).

----------------------------------
      • sheerley Re: wymiary 03.05.05, 15:29

heh, to było dobre fiona83:))

samantaa-zmierz sobie jeszcze najmniejszy palec u ręki i u nogi też rzecz jasna-
        te wymiary mnie najbardziej interesują, co tam waga, wzrost,i obwód pasa:d
        • achula Re: wymiary 04.05.05, 08:59
          Święta racja,niektórym mózgi też się kurczą tylko zważyć się za życia nie da.
          Już kiedyś był taki bzdurny wątek.
          eeeh!szkoda słów..
          • maczka5 Re: wymiary 04.05.05, 20:38
            Powinnaś myśleć o leczeniu, a nie o dalszym mobilizowaniu sie do choroby. Ja
            mam tyle samo wzrostu co ty, "byłam" chora na anoreksję i ważyłam wtedy też 50
            kg. Wyglądałam jak szkielet, było mi zimno, do tego depresja, perfekcjonizm,
            liczenie kalorii i ciągłe ograniczenie tłuszczu... Wyszłam z tego ! Ty też
            spróbuj!
      • fiona83 Brawo moje Boby:-) 04.05.05, 20:47
        Widzę, że niektóre z Was zachowały odrobinę rozsądku. Dawno się nie odzywałam,
        ale jak czytam takie posty to mnie krew zalewa.....

PS. Myślę, że dobrze jest jeszcze zmierzyć obwód kostki u nogi oraz dużego palca;-)
      • aisha-medea Re: wymiary 07.08.05, 11:13
        he he, fiona, masz tyle wzrostu co ja, jesli oczywiscie nie zartowalas. Ale
        jesli nie, to fajnie wiedziec, ze sa jeszcze inne tak wysokie dziewczyny :) No
        i to do tego takie, ktore nie daza do patykowo-modelkowej wagi 50kg!!! Ja mam
        66 i wiem, ze przy mojej budowie kilogram w dol to szkieletowatosc.

A tej, ktora zaczela ten post radze wytrzezwiec. Po pierwsze - na tym forum
        mamy sobie pomagac, a nie licytowac sie, ktora ma mniejsze wymiary. Tutaj sa
        anorektyczki, bulimiczki, byle anorektyczki itd. Zawsze znajdzie sie taka,
        ktora bedzie chudsza od ciebie. Ale czy do tego dazysz????? Do szkieletowatosci
        i wystajacych bioder i obojczykow? Lepiej zacznij sie zdrowo odzywiac, wyrzuc
        wage i centymetr.
    • snita Re: wymiary 05.05.05, 23:26
      Samanta!
      chyba pomyliłas adresy! Słonko my tutaj sie leczymy, a nie wprowadzmy w to
      bagno! a swoich wymiarów ci nie podam, bo ich nie znam, nie wazyłam się juz
      dawno, bo po co! wystarczy mi to, ze ludzie mnie akceptują i nie patrzą na mnie
      ze wstrętem w wzroku ( jak mniemam na ciebie) moge ci jednek podać moją wage
      sprzed pótora roku 163cm i 39 kg ( czyż to nie piekne??, szkoda, ze siedzieć
      nie umialam, ruszać prawie też, wypiłam piwo i byłam pijana, bo gdzie miało sie
      to rozejść, a ludzie patrzeli z takim wstretem że dziękuej, zresztą nie dziwie
      sie jak ogladam zdjęcia to nie widze tej roześmianej Asi tylko jakąś wstrętną
      mysz) weź ty się lepiej dziewczyno za siebie, póki nie będzie za późno!!
      Fiona brawo!! takie posty należy zwalczać!!
    • presxxl Re: wymiary 06.05.05, 14:30
      prosze nie pisz juz takich postow, naprawde one dobrze nie dzialaja... jestem
      chora, to prawda i pewnie dlatego tez, po przeczytaniu twojego listu nie czuje
      sie najlepiej... ehhh, a przeciez chodzi w tym forum o pomoc w zdrowieniu i
      podnoszeniu na duchu...:/
      • myszka312 Re: wymiary 06.08.05, 10:04
        zgadzam się,takie teksty działają dołująco...dlaczego tak trudno nam jest
        zrozumieć,że to naprawde nie ma znaczenia ile wazymy i jak wyglądamy...???może
        ktoś wie??
    • xi.ax Re: wymiary 08.05.05, 16:53
      kobiety a ja mam wymiary 172cm 90-76-91 waże 65,5 ja musze schudnąc wiecie co chciałabym byc chora bo w koncu nie musiałabym znosic tych wałków tłuszczu na brzuchu biodrach i nie musiałabym patrzec na moją paskudną gębę
      • patrysia23 Re: wymiary 08.05.05, 18:15
        Oj...nie chciałabyś być chora...ja mam bulimię...to jest paskudna sprawa. Tez
        nie podobają mi sie moje wałeczki tłuszczu, prztytyłam 10 kg i wiesz nie czuję
        się z tym dobrze, ale poszłam do lekarza biorę leki antydepresyje i mam swoją
        diete i chudne i schude tak aby wyglądać fajnie. Choroby typu bulimia anoreksja
        są...takie ze nie da sie tego opisac słowami, nikt nie zroumie takich dziewczyn
        jak ja, to po prostu trzeba przezyc.
    • kleokleo Re: wymiary 06.08.05, 00:16
      ja 163 cm 74 kg pol roku temu 50 kg rok temu 76 poltora 54 itd itp.......
      • anoresk Re: wymiary 09.08.05, 08:45
        Obwód mojej głowy - 60 cm
        długość nosa - 10 cm + 2 brodawki
        długośś włosów na ręce - 3 cm
        A może by tak leczyć się zacząć ? Bo niedługo niektóre zaczną mierzyć grubość
        powieki.
    • barbie26 Re: wymiary 10.08.05, 23:08
      w nadgarstku mam 13 cm! poprostu mam cienkie kości genetycznie, anoreksji nie
      mam naszczęście jem wszystko co lubię, ale jetstem wegetarianką, przy wzroście
      172 cm ważę 51 kg ,
    • zwykladziewczyna Re: wymiary 12.08.05, 22:28
      nadgarstek: 13cm(takie mam chyba kosci)
      wzrost 170
      waga 57
      90-62-94
    • presxxl Re: wymiary 13.08.05, 04:53
      długość jezyka okolo 6 cm. <lol>
      • szycha69 Re: wymiary 13.08.05, 19:30
        ja Wam powiem tylko jedno..ze ta dziewczyna trafiła na nieodpowiednie forum...i
        chce mi sie smiac...kiedy ja dzien w dzien mecze sie z własna choroba...tak jak
        wiekszosc z Was tutaj...to ktos mowi o swoich wymiarach...hmmm...moze to sposob
        na dowartosciowanie powiedziec na forum jakim to jest
        sie "pieknym"...ehhh...szkod słow...
    • natja89 Re: wymiary 26.08.05, 22:14
      ja mam 169 cm wzrostu
      waga : 47 a reszta to 80 - 58 - 74

i co o tym myslicie?
    • poza.prawem Re: wymiary 26.08.05, 22:26
      Nie krzyczcie na nią, może ona obsesyjnie nadgarstki odchudza. Ot, grubość
      nadgarstka wyznacznikiem urody dziewczyny. A do kościstych nadgarstków - dłonie
      Chopina (może przynajmniej nie będzie miała bulimii, ze strachu o urodę rąk?).
      A może chce na nadgarstach pierścionki nosić... Ja np. raz, z 7 lat temu,
      mierzyłam sobie grubość uda, bo za grube było:) Boże, ale człowiek potrafi być
      głupi...!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka