presxxl 20.07.05, 19:23 chcialam sie zapytac, czy ktoras z was go brala? jesli tak, to jak dlugo i w jakich dawkach? byly jakies efekty? po jakim czasie i na czym one polegaly? z gory dzieki za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolla74 Re: BIOXETIN 20.07.05, 20:55 bralam go przez rok trochę ponad, w dawkach 60 mg, i równocześnie terapia grupowa.Terapia to specyficzny okres, wieć trudno mi powiedzieć tak obiektywnie. Daje powera , ale tylko wtedy ma sens jeśli chcesz żyć czysto. Uważam ,że bioxetin+terapia jest ok, sama farmakologia bez trzeżwienia, to nie ma sensu Odpowiedz Link Zgłoś
anoresk Re: BIOXETIN 20.07.05, 21:21 Brałam pokrewne :coaxil , asatrę i coś tam jescze - nie pamiętam . Przestałam . bo miałam głupawki , robiło mi się słabo i miałam wrażenie , że tracę( i tak już nikły ) kontakt z rzeczywistościa . Ale wiem , że moze pomagać.Tak jak napisała Kolla - szprycowanie się psychotropami bez terapii jest do pupy. Odpowiedz Link Zgłoś
presxxl Re: BIOXETIN 22.07.05, 01:27 wiem ze jest do pupy, bo biore bioxetin od miesiaca, ale nie chodze na terapie, wiec efektow nie ma, jest nawet gorzej:/ musze pogadac z moim psychiatra, bo dziwny z niego czlowiek, gdyz narazie mi ja odradza:| ehhh:/ i badz tu madry:/ Odpowiedz Link Zgłoś