dolly21 08.12.05, 15:58 macie jakiegos taniego i dobrego dentyste ktory przyjmuje tez w soboty?w w- wie.tego ze mam zeby delikatnie mowiac w nie zaciekawym stanie nie musze chyba tlumaczyc!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toolica Re: moje zabki 08.12.05, 17:22 Ja jakos nie mogę tego zczaić-wszędzie przeczytać można,że jedną z konsekwencji bulimii są chore,osłabione, żółte zęby.Ja zmagam się już z nią 4 lata i nie zauważyłam w sumie większych tego objawów.W prawdzie są troszkę bardziej żółte/zawsze cieszyłam się bielutkimi ząbkami/ ale nic poza tym.A toaletę odwiedzam na prawdę często;(. Nie wiem co jest grane ,ale choć z tego się cieszę..... Odpowiedz Link Zgłoś
keisha85 Re: moje zabki 08.12.05, 17:37 gdy bylam w liceum nauczycielka puscila nam film o anoreksji i bulimii i tam jakas znana psycholog wypowiadala sie ze niektore jej pacjentki stracily wszytskie zeby przez wymiotowanie...coz z tego ze jest sie szczuplym ale bez zebow... to tylko taka drobna dygresja byla:p Odpowiedz Link Zgłoś