Dodaj do ulubionych

zmieniłam sie

11.07.06, 15:46
Jestem tegoroczną maturzystką.Od kwietnia się odchudzam.Tyle że teraz to już
nie przypomina diety.Ciągle myślę o jedzeniu.To bez sensu.Biore na
przeczyszczenie.Raz jem 600 kcal dziennie a raz sobie folguje i się
opycham.Denerwuje mnie to i to że w domu się czepiają.Nikt nie wie o moim
problemie.Nawet moja koleżanka-bulimiczka...Ale to nie z jej powodu sie
odchudzam.Teraz myślę inaczej niż kiedyś.Jestem jakąś inną osobą i czasem się
tego boję.Czy wy tez zauważyłyście że się zmieniłyście?
Obserwuj wątek
    • dyndol1 Re: zmieniłam sie 22.07.06, 21:23
      DZIEWCZYNO SZUKAJ POMOCY JAK NAJSZYBCIEJ Z TĄ CHOROBĄ NIE MA ŻARTÓW 111111ZOBACZ
      PONIŻSDSZY LINK
      zdjeciaany.blog.onet.pl/2,ID26795304,index.html
      • junkii Re: zmieniłam sie 23.07.06, 16:13
        Hej!
        @lata temu chorowalam na anoreksje.i tak ja Ty:raz jadlam tyle raz tyle..bez
        przerwy myslalam tylko o tym co zjem,kiedy,o ktorej a jak ktos zburzyl moje
        plany to chodzilam wkur....na caly swiat!!!!Zmienilam sie baaardzo!z pogodnej
        usmiechnietej pelnej zycia,radosci i usmiechu na twarzy dziewczyny zmienilam
        sie w zgorzkaniala marude.nie wychodzilam nie spotykalam sie z nikim wiecznie
        bylam zla...nie mialam na nic ochoty!To byl najgorzszy okres w moim
        zyciu.odtracilam bliskich,znajomych i milosc zycia!juz sie tego nie da cofnac!
        Bylo i juz nie da sie cofnac czsu!wiem ze juz nigdy nie popelnie tego samego
        glupstwa!jestem zdrowa@!wyleczyla mnie chec zycia!chec bycia ta sama zwariowana
        dziewczyna co kiedys!po co sie odchudzalam?dla bycia ladniejsza?zeby mi
        zazdrosacili?zeby cos osiagnac?NIE!!!Nie wiem czemu!Nie wiem....chce zapomniec
        to co zle:( Staje sie ta sama nastolatka co kiedys:)emanuje ze mnie sila i chec
        do zycia:) bo wiem ze nie warto spadac w dol...........
      • junkii Re: zmieniłam sie 23.07.06, 16:16
        zadaj sobie pytanie DLACZEGO to robisz?i zastanow sie czy warto...trzymaj sie:)
      • sara_87 Re: zmieniłam sie 23.07.06, 18:04
        dyndol1 napisała:

> zdjeciaany.blog.onet.pl/2,ID26795304,index.html

przperaszam, ale musze to napisac, przstańcie się podniecac tą stronką, 3/4
        tych zdjęc jest przerobiona w photoshopie, a reszta to ludzie po obozach
        koncentracyjnych, więc o co chodzi?
        popatrzcie też na to jeanluc.croix.free.fr/comparaisonimages.htm

dziękuję za uwagę
        • junkii Re: zmieniłam sie 23.07.06, 18:25
          Dopiero po tych fotkach widac jak to jest nienaturalnie
          przerobione!!!!!!!!!!!!!!!
          • pin-up.girl Re: zmieniłam sie 25.07.06, 12:58
            Junkii ja niestety ciągle myśle o jedzeniu, licze i przeczyszczam.To jest moja
            obsesja.Zauważyłam że ludzie wolą mnie taką jaka teraz jestem.Ja też wolę być
            chuda.Odkąd jestem szczupła to jestem pewniejsza siebie.Najbardziej wkurza mnie
            ten lęk o przytycie.Mam lekko poronione zycie
            • junkii Re: zmieniłam sie 25.07.06, 13:27
              Wiesz ja cialo wyleczylam calkowicie ale napewno nie dusze:(w glowie czasami
              swita ta obawa przed przytyciem,strach przed zjedzeniem czaegos na co mam
              ochote...Nieraz jest tak ze szukam wymowek:(niestety.chacialam zdrowiec bo
              zrozumialam jak wazne jest zdrowie kiedy moja bliska bardzo osoba otarla sie o
              smierc:(ale nie powiem ze podoba mi sie moje cialo!o nie!charakter tak ale nie
              cialo:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka