amy89 31.07.06, 08:34 Ile można przytyć po zjedzeniu 3000 kcal jednego dnia, zakładając że wcześniej jadło się normalnie. Ile wogóle moża maks. przytyć jedengo dnia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcysia1991 Re: pytanko 31.07.06, 09:18 wydaje mi się że napewno nie dużo, albo wcale. Jeśli ptzytyłabyś np.300-400gram to to można liczyć jako skok wagi, który napewno nie długo wróci do normy!POZDRAWIAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
amy89 Re: pytanko 31.07.06, 15:42 dziękuje za odpowiedź. Pytam z ciekawości, bo tak narawdę to już dla mnie nie ma znaczenia ile mogę przytyć po jednej czekoladzie, zupie itp. Szkoda na to życia :p... No, ale jak każda była anorektyczka do końca nie potrafię jeść nie przejmując się ilością i jakością tego co zjadam :p, więc wolę unikać słodyczowych ataków. Streszczając, to była czysta ciekawość. Trzymaj siem ciepło, dziękuje za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
rosellini Re: pytanko 31.07.06, 17:40 może troszkę przytyjesz... ale jeśli teraz zaczniesz znou normalnie jeść to szybko stracisz to co przytułaś po jednym dniu =) ppa :) Odpowiedz Link Zgłoś
idamarcowa Re: pytanko 01.08.06, 09:40 żeby zmagazynować 1 kg tłuczczu trzeba zjeść dodatkowe 7000 kalorii. reszta to matematyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
hellena8 Re: damarcowa 01.08.06, 10:08 To jak zjem na rodzinnej imprezce 7000 kalorii to przytyje aż całe 1 kg? Koszmar, staram się poswtrzymywac się z obżarstwem ale czasem własnie na takich posiedzeniach mi się zdarza. No to teraz będę ostrożniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
idamarcowa Re: damarcowa 01.08.06, 10:20 chyba nie za bardzo da się zjeść na raz 7000 cal w sytuacji innej niż atak bulimiczny... poza tym, organizm zasadniczo nie tyje w nieskończoność, no chyba, że się jest amerykaninem, który od dzieciństwa jadł nafaszerowane hormonami wzrostu kurczaki Odpowiedz Link Zgłoś