sandalwood 06.04.03, 19:03 czy są tu ludzie, którzy byli/sa chorzy i chcieliby stworzyć grupę wsparcia dla osób cierpiacych na zaburzenia odżywiania???!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandalwood Re: szukam ludzi 09.04.03, 11:21 moja droga! tak jakos glupio sie zrobilo jak przeczytalam twoja odpowiedz. piszac ze szukam ludzi mialm (i w dalszym ciagu mam) jak najlepsze intencje. osoby które nie chca sie leczyc i nie chca nic zmienic w swoim zyciu wczesniej czy pozniej wylatuja z grupy wsparcia, bo nie ma tam dla nich miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
jamniczka Re: szukam ludzi 19.04.03, 12:07 Chcialabym pomagać ludziom z takimi problemami jak ja. Mam 14 lat i już od 2 lat choruje na anoreksję. Co wiosnę to wszystko zaczyna się od nowa. Jak wyobrazasz sobie tą grupę wsparcia Odpowiedz Link Zgłoś
nika10 Re: szukam ludzi 21.04.03, 20:03 www.przewaga.pl - strona anonomowych żarłoków. Wbrew nazwie, przychodzą tam dziweczyny (ale nie tylko) z wszystkimi rodzjami zaburzeń odzywiania, utrzymują abstynencję od objadania się - plan jedzenia i glodzenia - równiez przez plan jedzenia. To jeden z instrumantów zdrowienia. Wspierają sie i pomagaja sobie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
midm Re: szukam ludzi 22.04.03, 19:01 I jeszcze jeden link forum.gazeta.pl/forum/71,1.html? f=12886 Odpowiedz Link Zgłoś