Dodaj do ulubionych

2 lata na forum

10.04.08, 02:01
Hej...
Wlasnie uswiadomilam sobie, ze wlasnie teraz mijaja 2 lata jak zaczelam tu zagladac... no i moge sobie pogratulowac.. moich wzlotow i upadkow, pieknych slow i zachet pelnych nadziei na wyzdrowienie...
i kazdego dnia sie budze z mysla:musze schudnac 8 kilo..

nie mam juz sily...juz chudlam i znowu nabieralam, zygalam i sie glodzilam... juz nie mam sily.. 25 lat na karku a ja dalej w tym samym bagnie siedze...

wszystkich wkolo potrafie tylko oszukiwac, pieknie sie kamuflowac.. usmiechac ... tylko ze sama siebie w tym wszystkim oszukuje...

Chce mi sie plakac..jaka ja slaba... ;o((( ohh...
Jutro nowy dzien..mam nadzieje ze lepszy..
Buziaki!
Obserwuj wątek
    • ilka.n Re: 2 lata na forum 10.04.08, 08:51
      cześć
      ja tu jestem od niedawna, ale choruje już długo. też tak mam. raz
      jest lepiej raz gorzej. są dni kiedy nie wymiotuje, jest ok., umiem
      się powstrzymywać przed objadaniem. ale są też takie dni kiedy nie
      daje sobje rady i myślę ciągle o jedzeniu, o wyglądzie, jestem wtedy
      jakaś zdenerwowana, nic mi się nie chce, zero motywacji do
      jakiegokolwiek działania.
      ciągle mam nadzieje że uda mi się z tego wyjść i każy dzień będzie
      już ok.
      gorąco pozdrawiam i trzymam kciuki za każdą z WAS. DAMY RADE
      • little_emma Re: 2 lata na forum 20.04.08, 20:54
        Witam Was:)
        Od dawna czytuje to forum. Sama nie jestem chora na ED, ale jest mi to temat bliski, dlatego pozwolę sobie zabrać głos.
        Dziewczyny, nie możecie sie poddawać. Każdy ma swoje wzloty i upadki, ale najważniejsze jest, aby wciąż walczyć. A to, że czasem sie nie udaje, nie jest końcem świata. Jesteśmy tylko ludźmi i mamy prawo do słabości. Zwłaszcza, że bulimia to choroba i nie jest łatwo z tego wyjść, jak same wiecie najlepiej.
        Trzymam kciuki za Was wszystkie i gorąco wierzę, że zwyciężycie. Trzymajcie sie ciepło:)
        • bulimia88 Re: 2 lata na forum 20.04.08, 22:08
          niestety czasami jedno nieplanowane jabłko za dużo może oznaczać koniec świata..
    • martynaaa69 Re: 2 lata na forum 20.04.08, 22:56
      kurcze....witam... masz juz 25 lat.... ja mam 20 i niew chce do siebie dopuscic
      ze mam bulimie.... czasem jest tak że jest ok jem bardzo mało a najepiej tylkio
      wodeale w weekend przewarznie to jest koszmar .mam ochote na wszystko...a potem
      toaleta i tak w kółko....nie przyznam sie mamie ,chlopak wie ale nie wie jak mi
      pomóc.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka