Dodaj do ulubionych

witamy na forum Aldatę

13.08.09, 19:34
czyli psychoterapeutkę-konowała, ktora biega po wszystkich forach
"psychiatrycznych" i, łamiąc wszelkie zasady etyki i zawodu, trąbi na prawo i
lewo, ze (podobno) jest kim jest, wiec ma wieksze prawo do rozdawania rad
ludziom w potrzebie

serdecznie witamy te jakze wspaniala forumke
Obserwuj wątek
    • beatrishe Re: witamy na forum Aldatę 13.08.09, 20:12
      tej pani już pdziękujemy....
    • magor_ek Re: witamy na forum Aldatę 13.08.09, 22:19
      Nie przekręciłaś nicka? nie znajdują żadnego postu autorstwa "aldata"
      • nienill uuuuups.. Adalta 13.08.09, 22:52

magor_ek napisała:

> Nie przekręciłaś nicka? nie znajdują żadnego postu autorstwa "aldata"

rzeczywiscie
    • nienill Adalta to nazwa centrum psychiatrycznego 14.08.09, 10:43
      czego wczesniej nie zauwazylam
      dopiero na sasiednim forum ktos przeczytal do konca to co ta baba linkuje

swinstwo jakich malo
      • magor_ek Re: Adalta to nazwa centrum psychiatrycznego 14.08.09, 10:59
        świnstwo to może nie. Ale mnie kadra tego "ośrodka" absolutnie nie
        przekonuje. To smarkacze świeżo upieczeni absolwenci - karierowicze
        którym się wydaje że wszystkie rozumy pozjadali. Myślę że fora
        gazety.pl wykorzystują sobie po prostu do ćwiczeń (stawianie
        diagnoz, suferowanie właściwych metod leczenia, reklamowanie
        swojego "ośrodka").
        całość nie budzi mojego zaufania nawet w najmniejszym stopniu
        • nienill Re: Adalta to nazwa centrum psychiatrycznego 14.08.09, 11:14
          magor_ek napisała:

> świnstwo to może nie.
          nie?
          a gdyby Ciebie zagonili tym sposobem do swojego gabinetu,
          wywalilabys kilka tysiecy na terapie,
          stracila kilkanascie miesiecy swojego zycia

a potem doszla do wnioskow takich jak ponizej opisalas:

Ale mnie kadra tego "ośrodka" absolutnie nie
          > przekonuje. To smarkacze świeżo upieczeni absolwenci - karierowicze
          > którym się wydaje że wszystkie rozumy pozjadali. Myślę że fora
          > gazety.pl wykorzystują sobie po prostu do ćwiczeń (stawianie
          > diagnoz, suferowanie właściwych metod leczenia, reklamowanie
          > swojego "ośrodka").
          > całość nie budzi mojego zaufania nawet w najmniejszym stopniu

to juz by bylo swinstwo czy nie??
          • adalta Re: Adalta to nazwa centrum psychiatrycznego 17.08.09, 11:08
            witam, jestem autorka tych wszystkich postow. zastanawialam sie czy cokolwiek odpisywac na te komentarze. Doszlam do wniosku, ze jednak tak. Moje posty maja na celu po prostu porade. Dlaczego mam nie powiedziec, ze jestem psychologiem, skoro jestem i chyba lepiej wiedziec kto doradza. Poza tym, mam nadzieje, ze przychodza tu osoby, ktore chialyby pomoc i w momencie kiedy ktos widzi nick adalta to ma mozliwosc w jakis sposob dotrzec do autora postu, nie jest to anonimowe. zdarza mi sie udzielac na forach osob z innych miast, gdzie przecez wiadomo,ze nie sa to moi potencjalni klienci. linki natomiast z artykulami sa po to, ze jak ktos ma ochote to przeczyta. Naprawde nie jest moim celem reklama. Jesli tak to zostalo odebrane to przepraszam. Przyznam, ze nie jestem czestym gosciem jakichkolwiek forow i kiedy opowiedzialam mojemu mezowi (informatykowi, wiec ze spolecznosciami netowymi i ta kultura za pan brat jest:) ) o tych komentarzach to uswiadomil mnie, ze faktycznie tak to moglo byc odebrane. wiec w sumie to dzieki, ze mnie uswiadomiliscie to juz wiecej tego bledu nie zrobie.:)pozdrawiam cieplo Marta
            • prezesik_1 Re: Adalta to nazwa centrum psychiatrycznego 17.08.09, 14:17
              adalta napisała:

> . zdarza mi sie udzielac na forach osob z innych miast, gdzie przecez wiadomo,
              > ze nie sa to moi potencjalni klienci. linki natomiast z artykulami sa po to, ze
              > jak ktos ma ochote to przeczyta. Naprawde nie jest moim celem reklama. Jesli t
              > ak to zostalo odebrane to przepraszam. Przyznam, ze nie jestem czestym gosciem
              > jakichkolwiek forow i kiedy opowiedzialam mojemu mezowi (informatykowi, wiec ze
              > spolecznosciami netowymi i ta kultura za pan brat jest:) ) o tych komentarzac
              > h to uswiadomil mnie, ze faktycznie tak to moglo byc odebrane. wiec w sumie to
              > dzieki, ze mnie uswiadomiliscie to juz wiecej tego bledu nie zrobie.:)pozdrawia
              > m cieplo Marta

Droga Marto nie potrzebnie się zdenerwowałaś, tu jest dużo ludzi dotkniętych
              tymi chorobami(02-P), to i należy być wyrozumiałym, a wiem że trafić na
              skuteczną terapię wielkim problemem. Zaglądaj tu częściej, a być może jeszcze
              ktoś z tu piszących podziękuje Ci za pomoc osobiście?

• nienill Re: Adalta to nazwa centrum psychiatrycznego 17.08.09, 16:47

> Droga Marto nie potrzebnie się zdenerwowałaś, tu jest dużo ludzi dotkniętych
                > tymi chorobami(02-P),
                ...a jedna z nich, o nicku Prezesik, normalny, zwykly post odczytala jako wyraz
                zdenerwowania
                no trudno, Marto, takie forum
                • nienill Re: Adalta to nazwa centrum psychiatrycznego 17.08.09, 16:48
                  ale to nawet fajnie
                  Marta nam teraz wytlumaczy co to jest projekcja

no chyba ze to kompletnie nie ta szkola, wiec nam nie wytlumaczy
            • nienill Re: Adalta to nazwa centrum psychiatrycznego 17.08.09, 16:51
              Dlaczego mam nie powiedziec, ze jestem psychologiem, s
              > koro jestem i chyba lepiej wiedziec kto doradza.
              na forum mozesz sobie napisac, ze jestes smerfetka

tak samo bede podchodzila do tej informacji, jak i do faktu, ze (podobno) jestes
              psychologiem

tyle ze jako psycholog, nie powinnas robic takich rzeczy

intencji sie czepiac nie beda
              albo chcialas sie reklamowac, albo jestes wybitnie naiwna
              jedno i drugie niedobrze wrozy
            • magor_ek Re: Adalta to nazwa centrum psychiatrycznego 18.08.09, 00:17
              Marto, bycie psychologiem nie uprawnia Cię do dawania porad z pozycji
              wszechwiedzącego i więcej nikogo nie uprawnia, tym bardziej że na podstawie tak
              skromnych informacji. Ponadto dziś absolwentów psychologii mamy multum i samo
              ukończenie studiów to za mało. Jeśli masz uprawnienia psychoterapeutyczne
              poproszę o numer twojego certyfikatu PTS lub PTP. Jeśli takowego nie posiadasz,
              wybacz, ale mgr (i dr) z psychologii nic już dziś nie znaczy, więc nie masz
              prawa do wypowiadania się jako ekspert w tej dziedzinie (jako laik - nie widzę
              przeciwskazań)
              pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka