olinka733 12.03.09, 18:58 Szukam sklepu z dużym wyborem wózków. Chodzi o spacerówki, żeby popatrzeć dotknąć i mieć z czego wybierać. I nie chodzi o Świat Dziecka. Tam chyba poniżej 1000 to nic nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laminja Re: sklep z wózkami 13.03.09, 11:38 Małe Dziecko na Jagiellońskiej 2. Sklep "rodzinny" właściciele sami go prowadzą, mają duże doświadczenie i przyjazne podejście. Ceny dużo niższe niż w ŚD. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_frania Re: sklep z wózkami 13.03.09, 11:43 na al. Solidarnosci miedzy pl. bankowym a jana pawła sa dwa sklepy po obu stronach ulicy. mila obsługa, duzy wybór, ceny umiarkowane. Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: sklep z wózkami 19.03.09, 18:56 mama_frania napisała: > na al. Solidarnosci miedzy pl. bankowym a jana pawła sa dwa sklepy po obu > stronach ulicy. mila obsługa, duzy wybór, ceny umiarkowane. Też polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
frida-marzec08 Re: sklep z wózkami 18.03.09, 12:45 duży wybór jest też w sklepie Gucio, przy stacji metra Ursynów; gdy m-c temu byliśmy przed wyborem spacerówki - akurat "na sklepie" były wszystkie modele jakie chciałam obejrzeć a i tak kupiłam potem na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
figa33 Re: sklep z wózkami 19.03.09, 11:01 A ja właśnie polecam pooglądać sobie na żywo w sklepach dużych, typu Świat Dziecka czy Canpol, natomiast zakupu dokonać na allegro. Widziałam już wózki o dobre kilkaset zł tańsze niż w sklepach. Ja zresztą całą wyprawkę tak kupuję. Przykład z butelkami Aventu - w Smyku 2 szt kosztuja 37 zł, dokładnie te same kupiłam u warszawskiego sprzedawcy z Allegro (odbiór osobisty) za... 13,50 ! Nie za jedną, za takie same dwie ! W Smyku czy nawet o dziwo Tesco, jedna kosztuje 19,90 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
gigi80 Re: sklep z wózkami 19.03.09, 21:14 Ja polecam sklep Calineczka na Grochowskiej. Mają również swój sklep internetowy www.calineczka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mirellan Re: sklep z wózkami 26.03.09, 15:24 polecam clineczke i sklep na dźwigowej 51 chyba Odpowiedz Link Zgłoś