magdalech
10.03.11, 14:48
nie udzielam sie na forum,ale codziennie tu jestem i czytam,i o ile forum z nazwy jest o czym innym to zauwazyc sie da bardzo wyraznie ostatnio wszechobecny jad i wypatrywanie okazji by komus dolozyc.niektore forumki ktorych nicki widze po raz pierwszy albonapisaly tylko kilka postow z blyskiem w oczach czekaja tylko na mozliwosc zaatakowania takiej ktora zadaje potrzebujacej "niewygodne" pytania.w zwiazku z tym moze te panie zaloza sobie wlasne forum i tam beda wylewaly swa gorycz i wyżywaly sie bo maja zły humor,na tym forum jak wszyscy wiedza dziewczyny pomagaja z wlasnej kieszeni,wiec maja prawo wiedziec komu pomagaja.czasem owszem niektore teksty sa przegieciem i ja tez nie jestem nimi zachwycona,ale to normalne,w koncu kazdy ma prawo do wlasnego zdania,ktore wielu moze sie nie podobac.jednak w niektorych prosbach gołym okiem widac juz na poczatku kretactwo,lub totalna nielogicznosc potrzeb.to forum nie ma tylko wysylac paczek,rady nt dotacji i tego gdzie można zwrócic sie o pomoc sa bardzo cenne,bo wiele dziewczyn nie zna swoich praw.niestety zdarzaja sie osoby ktore same wszystko wiedza najlepiej a tu czekaja jedynie na pomoc rzeczowa,no litosci,przeciez nie na tym rzecz polega.wiekszosc kieruje sie wspolczuciem,dlatego tu sa,ale nie ślepym wspolczuciem,zdrowy rozsadek jest bardzo wskazany,by pomoc otrzymaly te ktore naprawde jej potrzebuja,a nie te ktore. Mysla ze tu znajda latwe zrodlo utrzymania.i nie chce tu nikogo obrazic,kazdy sam sie powinien ocenic.
Dziewczyny,nie konczcie kazdego postu przepychankami miedzy sobą,jeśli ktoś wchodzi tu jedynie by sie wyżyc to naprawde moze to robic gdzie indziej,bo chyba wiele z Was ma dosc czytania wrzutow w postach,ktore z zalozenia sa nie po to by sie klocic.