Dodaj do ulubionych

Chcę oddać podręczniki

21.08.11, 21:34
Zupełnie przypadkiem stałam się posiadaczką zupełnie nowego, kompletnego pakietu podręczników wydawnictwa Nowa Era, seria "Nowe Już w Szkole", dla 2 szkoły podstawowej. Chętnie oddam je jakiemuś potrzebującemu dziecku.
Jeśli znacie kogoś takiego, proszę o sygnał. Rzadko zaglądam na pocztę gazetową, więc proszę o sygnalizację pod wątkiem, że coś tam czeka.
Nie wiem, jakie są zwyczaje na forum, jeśli uważacie, że sensowniej byłoby przekazać te podręczniki do akcji "Wyprawka", którą zauważyłam, to chętnie to zrobię.
Pozdrawiam.

Obserwuj wątek
    • jollala Re: Chcę oddać podręczniki 21.08.11, 21:37
      Chodzi oczywiście o 2 klasę szkoły podstawowej smile
      • mamakacperka-pl Re: Chcę oddać podręczniki 21.08.11, 22:17
        Witam!
        Radziłabym jeśli mogę oczywiście,abyś zerknęła na akcję wyprawki. Tam jest tabelka potrzebujących, są tam zgłoszone dzieci,a osoby je zgłaszające zweryfikowane przez moderację tego forumsmile Tam są również wpisane klasy,do których chodzą owe dzieci. Wyszukaj te które idą do 2 klasy podstawówki i napisz do Moderatorki,aby ktoś kto prowadzi akcję dowiedział się czy komuś są potrzebne właśnie tego wydawnictwa. Może ktoś jeszcze nie zakupiłsmile
        Pozdrawiam
    • sion2 Re: Chcę oddać podręczniki 22.08.11, 19:51
      Napisalam juz maile do wszytskich rodziców drugoklasistów. Obawiam sie tylko że skoro juz padla nazwa wydawnictwa i serii to okaże sie że wszyscy potrzebuja tej własnie książki wink
    • jollala Re: Chcę oddać podręczniki 22.08.11, 20:08
      Dzięki.
      Hmm, nie miałam pojęcia, że lepiej byłoby utajnić nazwę wydawnictwa i serii wink Nie znam zwyczajów tego forum, a wydawało mi się logiczne, żeby podać wszystkie dane.
      Cóż, mam nadzieję, że doświadczone oko koordynatorek akcji "wyprawka", gdzie zgodnie z sugestią zgłosiłam te podręczniki, wyłowi najbardziej odpowiedniego kandydata wink
      Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka