beatrycze735
09.05.12, 12:02
Ponownie zwracam sie do Was o pomoc.Bardzo Was prosze o wsparcie zywnosciowe dla mojej coreczki i dla mnie.Jestem obecnie w tragicznej sytuacji finansowej i psychicznej,ale to pomoijam na chwile obecna.Na dzien dzisiejszy mam do zaplaty czynsz wys.850zl z niedoplata za wode 50zl co jest w ta kwote wliczone ,a w portfelu mam ze wszystkich zrodel tj.alimenty z FA500zl,zas.rodz.68zl,za 14dni zas.wych 180zl,wiec praktycznie calosc musze oddac za wynajem.Rozmawialam z wlascicielka na wplacenie polowy lub 500zl lecz powiedziala ze mam podpisana umowe ze jak nie zaplace calosci to moze mnie wyrzucic bez wypowiedzenia , ale ja przeciez jej to zaplace nie chce by mnie trzymala za darmo .16go maja dopiero moge sie zarejestrowac w urzedzie pracy i dostane w czerwcu taz za mniej niz pol miesiaca kuroniowkw nawet nie wiem ile bo dawno nie bylam tam ,ze srodkow ktore milam wczesniej nie moglam nic odlozyc.Bylabym ogromnie wdziwczna za pomoc,bo naprawde musze zaplacic czynsz i nie dosc ,ze zabraknie mi to na zycie nie zostanie nic.