tytutka 07.09.04, 18:10 chętnie przyjme kurtke zimową i kurtke jesienną rozm 38-40 oraz buty zimowe rozm. 40-41 jakby któraś z emem miała zbędne to chętnie przyjme Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saba76 Re: może któraś emema ma kurtke 07.09.04, 20:10 Tytulka mam 1 kurte którą nienosze,ale to raczej na ciepłą jesień,jest za pupe,stary krój,malomodny posle zdjecie na gazetowy-sama zobaczysz,ale jestem wstanie wysłać dopiero po 15 wrzesnia. Odpowiedz Link Zgłoś
tytutka : 08.09.04, 10:25 jak mogłabym prosić to chciałabym aby kurteczka była w ciemnym kolorze np. czarnym, niebieskim ,siwym ,granatowym itp wiem że prosze o wiele Odpowiedz Link Zgłoś
yylek przestań dziewczyno 10.09.04, 11:52 poprosze kurtkę w ciemnym kolorze,szarą - dlaczego ąz tak wymagasz, zdjęcie jeszcze? jak człowieka nie stac to chodzi w tym co ma lub cokolwiek dostanie, a nie takie wymagania. Wpisujesz się do każdego postu typu przyjmę. Daj szansę innym osobom, nie jestes tylko ty. Odpowiedz Link Zgłoś
yylek Re: Ja też proponowałam... 10.09.04, 12:07 obserwuję to forum, od niedawna dopiero piszę ale widze że tytutka to jakaś kombinatorka.Jak co niektóre tutaj przyłapane na gorącym uczynku.Może to kolejne wcielenie. Odpowiedz Link Zgłoś
tytutka do yylek 10.09.04, 12:12 spotkałam się już z dwoma emamami i niesądze aby uważały mnie za kombinatorke jak sądzisz a może masz ochote abyśmy się poznały to zapraszam jak pisałam jestem z Sosnowca a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
tytutka Re: Ja też proponowałam... 10.09.04, 12:15 maciulka a Tobie podziękowałam bo Ty chciałaś się wymienić z tego co pamiętam na dzinsową katane a ona raczej na zime się nienadaje i napisałam że dziękuje ale potrzebuje inną kurtke a na Twoją katane może znajdzie się inna potrzebująca Odpowiedz Link Zgłoś
tytutka Re: może któraś emema ma kurtke 10.09.04, 12:10 jestem z sosnowca yylek napisałam kolor bo po co mam przyjmować coś w czym i tak nie będe chodzić i będzie to wisieć w szafie bo ja chodze tylko w ciemnych kolorach i niedopisuje się w każdym poście oddam jak twierdzisz tylko w tych w których jest mi coś potrzebne jeżeli nie chcesz pomagać to poprostu nieodpisuj i jak możesz to p[owstrzymaj się ze swoimi wścibskimi uwagami prosze Odpowiedz Link Zgłoś
yylek Re: może któraś emema ma kurtke 10.09.04, 12:18 ale dziewczyno taka jest prawda,ty nie chcesz nic kupic,tylko prosisz o pomoc, więc dostosuj się do swojej sytuacji,ze jesli nie masz kasy na nową kurtkę to chodzisz nawet w czerwonej, gdybym była w takiej sytuacji,albo chodzic boso,naga to założyłabym buty czy kurtkę nawet zołtą. Odpowiedz Link Zgłoś
yylek Re: może któraś emema ma kurtke 10.09.04, 12:30 potrzebny przewijak na łóżeczko i karuzela Autor: tytutka Data: 07.09.2004 18:32 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- jeżeli któraś z emem ma już niepotrzebny przewijak na lóżeczko, keżaczek, karuzalke lub inne "początkowe" zabawki to prosze o kontakt na priv gazetowy Oddam/Przyjmę potrzebne ciuszki dla rocznej dziewczynki Autor: tytutka Data: 09.09.2004 15:24 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- znajoma poprosiła mnie o zamieszczenie ogłoszenia bo ona nie ma dostępu do neta oboje z mężem niepracują mają 3 dzieci dziewczynki 12 lat 7 lat i 13 mies jest im bardzo ciężko , utrzymują się tylko z rodzinnego , pomocy opieki i dodatkowych prac męza i mają problem z ciuszkami dla dzieci a zwłaszcza dla najmłodszej bo szybko wyrasta z ciuszków mała nosi rozmiar ok 86-92 jakby któraś emama mogła im pomóc byłaby bardzo wdzięczna nawet za najmiejszą rzecz łóżęczko oddam Autor: hanka78 Data: 09.09.2004 14:23 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Jest tylko jeden problem...:troszkę się rozeszło i trzeba posklejać, ale jest dobre. Nasza córka nie przespała w nim ani jednej nocy - bo wolała spać z nami mój telefon 660 410 668 Re: łóżęczko oddam Autor: tytutka Data: 09.09.2004 15:18 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- napisałam na priv pozdrawiam i czekam na info Re: Oddam troszkę ciuszków - tylko W-wa. Autor: tytutka Data: 06.09.2004 09:41 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- to może rozdzielisz te ciuszki to będzie Ci łatwiej wysłać bo ja np. przyjęła bym z chęcią ciuszki od 80wzwyż dla chłopca zwłaszcza śpioszki, pajace i body z długim rękawkiem........ ale jestem z Sosnowca pozdrawiam Re: Oddam torbę ciuszków na ok.62 Autor: tytutka Data: 03.09.2004 23:37 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- napisałam na priv i czekam na info karuzelke oddam Autor: ania1161 Data: 01.09.2004 18:22 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Przykrecana do lozeczka z motylkami, ma taki minus ze czasami sie zacina. Anna z Krakowa. Re: karuzelke oddam Autor: tytutka Data: 02.09.2004 08:49 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- witam czy jeszcze aktualne jeśli tak to prosze o kontakt na priv Re: śliczna kurteczke na zime roz.92 Autor: tytutka Data: 01.09.2004 22:23 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- to ja też bym prosiła oddam 4 pary bucikow i kilka ubranek!! Autor: malusia83 Data: 01.09.2004 21:25 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- jak w temacie))) buciki rozmiar 18, 20 i dwie pary troszeczke wiekszych adidaskow, maja troszke wiekszy rozmiar i inna numeracje a mianowicie 5 i 6 spioszki małe i wieksze oraz spodenki. Re: oddam 4 pary bucikow i kilka ubranek!! Autor: tytutka Data: 01.09.2004 21:51 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- witam napisałam na priv ODDAM naprawdę potrzebującej...... Autor: fasolka10 Data: 24.08.2004 18:28 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Hej Mam do oddania kilka ciuszków dla dzidziusia 1) 5 par śpioszków 56 do 82 2) 3 kaftaniki od 56 do 82 3) 2 pajace do spania 74 do82 4) 2 szt.body 5) 1 jesienny pajacyk 62-68 6) 1 grubsza bluza na ok 6m 7) 3 podkoszuleczki 8) 1 cieniutka bluza roz.86 9) 1 rajtuzki 10) 3 pary skarpeteczek 11) 1 bawełniana czapeczka 12) 1 polóweczka roz.74 13) 1 ogrodniczki roz.86 14) 2 pary spodni dresowych roz. duże 74 15) 1 sukieneczka roz.74 16) 1 kapelusik (dla chłopca lub dziewczynki) Powiem żeby nie było to dla mamy zaskoczeniem-ciuszki są używane...pajacyk do spania i 2x śpioszki potrzebują zaszycia malutkich dziurek na paluszkach,kaftaniki są ok,body i podkoszulki są ok.Reszta ciuszków też jest ok. Proszę tylko o pokrycie kosztów przesyłki. Pozdrwiam serdecznie Ola Proszę pisać na forum lub na adres olaa007@o2.pl Re: ODDAM naprawdę potrzebującej...... Autor: tytutka Data: 31.08.2004 10:22 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- napisałam na priv ubranka dla maluszka(dziewczynki) oddam Autor: mischell Data: 27.08.2004 20:47 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- mam kilka sztuk ubranek dla dziewczynki od 68 do małe 80.(śpioszki, bluzeczki, kurteczka, rampersik, tenisóweczki),ubranka w stanie dobrym, więcej informacji na prv: mischell@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tytutka Re: może któraś emema ma kurtke 10.09.04, 12:46 a może zapytasz tych osób od kogo soś dostałam ? bo moge Ci powiedzieć że były to 3 osoby niewiem może to duża pomoc ale niedrążmy już tematu jak tak bardzo denerwują Cię moje prośby to może nieotwieraj poprostu moich postów a ten post poprosiłam admina o usunięcie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kbart Re: może któraś emema ma kurtke 10.09.04, 13:08 tytutka,dziewczyny mają rację, nie proś ciągle o wszystko, przyjmij z wdzięcznością to co chcą dać Ci inne mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
agunek1 Re: może któraś emema ma kurtke 10.09.04, 14:13 Ja raz spotkałam się z Edytą (nie znamy się)i wiem,że ma dziecko które nosi ubranka w rozm. 80. Więc nie wiem po co jej ubranka w o wiele większych rozmiarach. Do Edyty: Miałam odwiedzić i sprawdzić tą Twoją koleżankę z Dąbrowy, ale teraz jestem zaziębiona więc nie chcę jej zarazić, zwłaszcza że jest w ciąży a w przyszłym tygodniu już wyjeżdżam. Pozdrawiam. Aga Odpowiedz Link Zgłoś