ewelina1122 17.05.05, 08:10 chce ci oddac rzeczy po moim synku ale odezwij sie do jasnej anielki i podaj adres ewelina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foretka Re: odojoachim odezwij sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.05, 09:41 Czesc Ewelino Fajnie, ze chcesz oddac rzeczy dla Odo Dyskusja byla z wczoraj (w nocy) - wiec nie ma sie co denerwowac - odezwie sie na pewno. Nie kazdy ma mozliwosc i czas odpisywac od razu Troszke cierpliwosci... Pozdrawiam ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.), która ma juz ... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina1122 Re: odojoachim odezwij sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.05, 10:11 nio tak zgadza sie ale mam sporo chetnych na rzeczy i do niej pisalam jako 1 wiec wolalabym przed oddaniem tych rzeczy komus innemu miec kontakt wlasniee z Nie Odpowiedz Link Zgłoś
odojoachim Re: odojoachim odezwij sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.05, 11:43 jestem. napewno sie odezwe jak bede miec troszke czasu. teraz maluszek zabkuje i placze mi. przepraszam i PROSZE o troszenke cierpliwosci. wieczorkiem sie odezwe. obiecuje. dziekuje wam. jestescie kochane. Odpowiedz Link Zgłoś