takandrynka 09.06.05, 09:00 Mam do oddania prawie caly listek kalmsa. Listek to 20 szt - ja mam 16 tabl. Jest moze ktos potrzebujacy, zainteresowany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
takandrynka Kalpa 09.06.05, 13:15 Kalpa...nie ma problemu...tylko pytanie,czy starczy tych tabletek...bo taka ilosc to raczej dla kogos kto juz to stosuje - one zwykle dzialaj po 2 tyg a brac trzeba 3 dziennie. Jesli ktos potrzebuje doraznie - o czym rozmawialam dzis z Pio - to wowczas lepszy jest validol lub mentowal w kroplach, nerwosol. Kalms zaleca sie brac systematycznie, podobnie jak Deprim...ale efekt dopiero po 2 tyg, nie szybciej. Jesli nadal masz chec to prosze o kontakt na prv. Do osob,ktore o to pytaly - kalms jest bardziej przy stanach nerwowosci, a Deprim przy wszelkich zlych humorkach, depresyjkach...no, ale ob araczej dlugofalowe... Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: Kalpa 09.06.05, 14:44 cos poczta gazetowa dziwnie dziala...jakby cos to poprosze na arleta@volvo- off.pl lub GG 88484 Odpowiedz Link Zgłoś
kalpa to ja rezygnuję 09.06.05, 22:35 czyli ja się odmeldowuję, rezygnuję z tego kalmsa, może któraś z was skorzysta. pozdrawiam ciepło kalpa Odpowiedz Link Zgłoś