ashka29 karina26 20.03.06, 10:20 Super sprzedająca) Polecam jak najbardziej) Karina26 dziękuję) Asia Odpowiedz Link Zgłoś
ashka29 magkot 20.03.06, 10:24 Polecam goraco) Magkot, dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asia Odpowiedz Link Zgłoś
sssiwa niewierzewam - bardzo dziękuję za paczuszke 20.03.06, 13:28 Dziękuję ubranka są śliczne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sssiwa ashka29 - Bardzo dziękuję za paczuszke. 20.03.06, 13:32 Uściskaj Aniulke.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka51 foretka ..dziekuje,.dziękuje , po100-kroc dziekuję 20.03.06, 14:16 Jeszcze raz WIELIE DZIEKUJE :Rzeczy są Sliczne i najważniejsz dobre dla mnie ..jeszcze raz dziekuje ..i pozdrawim serdecznie ) Odpowiedz Link Zgłoś
bmzygadlo Dziękuję za inhalator 20.03.06, 14:38 Bardzo wszystkim dziękuje za poratowanie mojej niuni, dzisiaj dostałam przez kuriera inhalator, Pani od której mi go kupiłyście przesłała również dla Gabrysi termoforek zwierzaczek i termometr elektroniczny, napewno się nam przydadzą te rzeczy, termometr miałyśmy ale rtęciowy, i zawsze bałam sie ze pęknie, a termoforu nie miałyśmy żadnego, a napewno nam sie przyda do wygrzewania, Dziekuję: anonimowemu darczyńcy mirce68 l.e.a foretce katse kasiulce821 vaniliaa1 tres_ka justysia25 kalpa malgog lakie mamajulitki roxanna1336 aqua696 Kolejność osób jest przypadkowa, bo według mnie wszystkie pomogłyście jednakowo, dla mnie tak samo bliska sercu jest osoba pierwsza na liście jak i ta w środku i na końcu. mam nadzieję ze nikogo nie pominełam, a jeśli tak to proszę o wybaczenie. Moja niunia może teraz robić inhalacje dwa razy dziennie, bez wychodzenia z domu bez podróży do wrocławia. Przez ostatni czas jeżdziłyśmy raz dziennie do wrocławia, wyprawa prawie na cały dzień, a do tego koszty przejazdów. A najgorsza pogoda, nie służąca astmatykowi. A teraz mamy swój a do tego nowiusi, nawet nie wiecie jak pachnie nowością. Dziękuję Wam z całego serca. Dziękuję za pieniążki które przesłałyście za inhalator Dziekuje katse za użyczenie swojego konta i za transakcje allegro Dziękuje za dobre rady Poprostu za wszystko Nie wiem jak mam wyrazić swoją wdzięczność Poprostu dziękuje Pozdrawiam wszystkich gorąco, Basia -- Mam już wizytówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Basiu - masz bardzo ładne zdjęcie w wizytówce :-) 20.03.06, 15:24 Trochę nie na temat, ale dopiero teraz je zauważyłam Odpowiedz Link Zgłoś
tynaba zonazona dziekuje , bardzo , bardzo mocno 20.03.06, 17:21 Rybko kochana , wieczorkiem , napisze na priv teraz uciekam , bo miałam dziś maraton urzedowo- Sadowy , Dziekuję bardzio , bardzo mocno Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k vaniliaa1 - wysłane ;) 20.03.06, 18:05 Magda dziś wysłałam bajeczki, daj znać jak dojdą Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaani pio1303- dzięki 20.03.06, 19:38 nie wiem czy odbierasz GG lub pocztę gazetową dlatego tu podziękuję raz jeszcze - berodual dotarł dziś, super dzięujemy.. przyda się ( choć mam nadzieję, żę nie za często) .. pozdrawiam i dziękuję z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
tweens Re: wątek podzękowaniowo-informacyjny 20.03.06, 20:21 zonazona--dziekuję bardzo.Dzieki Tobie moje dzieci pierwszy raz w życiu spróbowały cini-minis.Jutro napiszę na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
lakie Roxanna1336 dziękuję za przesyłkę :) 21.03.06, 10:34 Edytko, strasznie dziękuję za ksiażki o ziołach i bluzeczki dla Asi, bedzie teraz bardzo elegancka dama Pozdrówka Kasia lakie.bobasy.pl GG 1930647 Mam już WIZYTÓWKĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annamalgorzata25 bardzo dziekuje za pomoc 21.03.06, 10:44 dziekuje Marcie S.z Moniek (śliczne wstążeczki Ilonie O.z Warszawy Dagmarze M. z Orzesza Lakie Kochanej za panadol i lakcid i maść - Ola śpi spokojnie po tym Panadolu Bardzo wam dziekuje za pomoc z calego serducha Wszystko sie przyda A myjka do butelek jest super-czyści jak szalona dziekuje Za wasze dobre serducha i pomoc dziekuje raz jeszcze-nigdy bym tego nie kupila. Ania ps.moje gg coś nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia Re: gabi72,dziekuję 21.03.06, 11:51 Gabi ,bardzo dziękuje,ubranka są śliczne Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Mircea- Sylwuniu- dziękuje 21.03.06, 15:52 Gdybym kartony po paczkach od Ciebie zbierała i oddała na malulature to byłaby niezła kasa.Jesteś niesamowita, wszyscy na forum to wiedzą.Dziękuje po raz kolejny.Każdy coś wyciągnął z pudła dla siebie.Jesteś bardzo dobrą, kochaną kobietką.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
futrzak1 Re:roxanna1336 dziekuję za przesyłkę 21.03.06, 16:44 Witam!! Bardzo Ci dziękuję za przesyłkę z ubraniami i torebeczką. Sweter i kamizelka są super i cieplutkie. Dziękuję bardzo. Pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
lakie Dziękuję wszystkim mamom które... 22.03.06, 20:05 zwróciły mi pieniążki za przesyłkę i dziękuję za uczciwość )) Pozdrawiam. Kasia lakie.bobasy.pl GG 1930647 Mam już WIZYTÓWKĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mircea anneeczka - w imieniu Piotrusia dziękuję :-) 22.03.06, 20:53 Dziekuję Ci za śliczne rzeczy dla Piotrusia Właśnie spakowałam je i jutro wyślę. Miło było Cię poznać Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Re: anneeczka - w imieniu Piotrusia dziękuję :-) 22.03.06, 23:25 Ja też dziękuję.Już się dowiedziałam, że jesteś super dziewczyną i ubranka tez są ekstra.Wielkie dzięki.Niech Ci się za to spełnią wszystkie Twoje marzenia.Ja mu powiem o takiej dobrej Cioci.Myślisz, że nie zrozumie? Zrozumie napewno! Pozdrawiam cieplutko.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Evecelinko - dziękuje Ci bardzo 22.03.06, 23:30 Troje dzieci uszczęśliwiłaś i dwie zmęczone życiem kobitki.Moje maluchy , Piotrusia, mnie i mame Piotrka.Dziękuje Ci za to z całego serca.Wszystko super.Moje niunie mają dzięki Tobie sklep z zabawkami w domu.Gdybyś była w moim mieście zapraszamy do zabawy.A Piotruś być moze będzie się leczył w Warszawie i może uśmiechnie się specjalnie dla Ciebie.Pozdrawiam i dziękuje.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
eveceline Re: Evecelinko - dziękuje Ci bardzo 23.03.06, 00:05 Nie ma za coJa się strasznie cieszę,że choć troszkę się podobało.I mam nadzieję,że na tych Waszych słodkich buźkach pojawiły się uśmiechy.A na uśmiech Piotrusia czekam z niecierpliwością Ściskam Was mocno i pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a podziękowania od Pani Eli 24.03.06, 11:19 Juz pisałam o tym w wątku dotyczacym Pani Eli, nie mniej tu jest odpowiednie miejsce do tego Gorące podziękowania dla Uli B z Wrocławia oraz Patrycji M - z Łysowic lub Mysłowic. Pani Ela z całego serca dziękuje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k niespodziewanka - wysłane ;) 24.03.06, 14:21 Dziś wysłałam te rzeczy, które wybrałaś Odpowiedz Link Zgłoś
tweens Re: wątek podzękowaniowo-informacyjny 24.03.06, 17:45 Eveceline--dziekuję za syropki dla chłopców.Pieniążki na paczkę doszły więc jutro wysyłam do Ciebie priorytetem. Odpowiedz Link Zgłoś
annamalgorzata25 dziekuje wam kochane eMamy 24.03.06, 19:06 Nie bylo mnie chwilke bo niestety choróbsko jakieś nas dopadlo... Bardzo dziekuje Oli04-naprawde w odpowiedniej chwili dotarlo bardzo dziekuje Madzi D. z Krakowa-również dziekuje za paczuszke.Madziu przepraszam ze tak późno -dziekuje Joannie C z Krakowa bardzo dziekujemy Oleczka bardzo polubila puchatka nawet z nim śpi Bardzo wam dziekuje.Bez waszej pomocy byloby wiele cieżej... Odpowiedz Link Zgłoś
annamalgorzata25 bardzo dziekuje Eli N. 24.03.06, 19:12 skarpetusie w sam raz są na Ole dziekujemy Odpowiedz Link Zgłoś