1emma 19.06.06, 16:06 ja mam tylko jeden nic i nierozumiem o co chodzi ja nicu jak pani podala "sandr16a" nigdy nie uzywalam wiec prosze o wytlumaczenie tej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajlii Re: Pytanie do ajii 19.06.06, 16:14 A wiec prosze bardzo: jako moderator widzę IP wszystkich forumowiczów, wiec zmiana nicku nic nie da Ten sam nr telefonu to pewnie przypadek...? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=43839561 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=43318742&a=43321336 Odpowiedz Link Zgłoś
foretka Maja - kasuj... 19.06.06, 16:24 Maja, kasuj te posty - bo jeszcze ktos zdazy sie nabrac. Skasuj wszystkie posty spod tego IP, widac, ze dziewcze ma niezly tupet... A wchodzenie w dyskusje w tak oczywistych przypadkach to strata czasu... i tak pewnie pojdzie w zaparte... Pozdrawiam ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.) zapraszam na forum Zakątek Szczecińskich MaM Odpowiedz Link Zgłoś
ajlii Re: Maja - kasuj... 19.06.06, 16:27 Niech tłumaczy się dalej Z przyjemnością pod kolejnymi prośbami z tego IP wkleję wszystkie dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
pianiwo1 dlaczego nikt ne uczy się na błędach innych ???? 19.06.06, 17:45 Już tyle razy na tym i innych forach zdażały się tego typu nadużycia, że jasnym powinien być fakt, iż oszustwo ma krótkie nogi !!!!! Co fakt to fakt - może zdażyć się, iż z jednego komputera kożystają conajmniej dwie osoby, jednakże dlaczego miałyby one korzystać z tegoż samego telefonu, no i czy te osoby mają również dziecko w tym samym wieku? Chyba żyjemy w XXI wieku a nie w czasach prechistorii, gdzie wszystcy mieszkali wspólnie w jaskini i opiekowali się "wspólnymi" dziećmi, jedząc przy jednym kamieniu i korzystając z jednej dzióry (czytaj kibelka). Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: dlaczego nikt ne uczy się na błędach innych ? 19.06.06, 19:14 Co się czepiacie dziewczyny, wszystko to niewątpliwie zbieg okoliczności:- )))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś