Dodaj do ulubionych

mam pytanie

02.07.06, 17:39
te bliźniaki się już urodziły? bo ni widu ni słychu
Obserwuj wątek
    • zonkakrzysia1 Re: mam pytanie 03.07.06, 11:09
      anetko są problemy z dziećmi to znaczy z jednym ma małą niedowage i musi
      siedzieć w brzuchu az troche podrośnie drugi mógłby juz wyjsć ale mósi poczekac
      na brata bo przecież sam nie wyjdzie jola miała w sobote silne bóle cały czas
      jest pod obserwcją lekarzy w szpitalu wojewódzkim w siedlcach jeżeli czas mi
      pozwoli zajże do nich jutro ....
      i dam wam znać co dalej może już bedą na świecie sama sie niecierpliwie .....
    • zonkakrzysia1 dziewczyny 05.07.06, 10:51
      nie wiem na kiedy planujecie te odwiedziny, u joli byłam wczoraj u niej tam
      nikt nie wie że stara sie o pomoc ,i jest w takiej sytuacji prosiła o
      dyskrecjie chociaz osobiście odradzałabym odwiedziny do czasu podreperowania
      jej stanu psychicznego bardzo sie boi o dzieci wkońcu cesarka to nie zwykły
      poród . dla tego zówagi na jej stan a jest nie najleprzy bo boi sie o to jak
      sobie poradzi w domu bo po cesarce nie mozna chodzić i nic dźwigać a ona bedzie
      sama. oczywiście w dzień bedziemy starać sie jej pomagać ,ale co matka to
      jednak matka sama mósi wszystko zrobić...
      niech osoba która sie do niej wybierze bedzie miała na to wzgląd ona potrzebuje
      przedewszystkim odpoczynku tylko to jest jej w tej chwili potrzebne
      acha i za wszystkie paczki dziekuje wszystkie czekaja u mnie w domu do czasu
      jak jola wyjdzie ze szpitala .bardzo dziekujemy wam za pomoc w skompletowaniu
      wyprawki dla dzieci ,dzieki wam mogą mieć wiecej jak jola to sobie wyobraźiła
      dziekuje w swoim joli i dzieci imieniu .
      ewa
      • zonkakrzysia1 Re: dziewczyny 05.07.06, 10:54
        zapomniałabym najważniejszego dzieciaczki mogą pojawić sie w każdej chwili jak
        tylko pojawią sie skurcze nastąpi rozwjązanie w niedziele już było bardzo
        blisko ale skurcze ustały z dziećmi wszystko w pożądku ale lekarze wolą
        poczekać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka