anetakor 02.07.06, 17:39 te bliźniaki się już urodziły? bo ni widu ni słychu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zonkakrzysia1 Re: mam pytanie 03.07.06, 11:09 anetko są problemy z dziećmi to znaczy z jednym ma małą niedowage i musi siedzieć w brzuchu az troche podrośnie drugi mógłby juz wyjsć ale mósi poczekac na brata bo przecież sam nie wyjdzie jola miała w sobote silne bóle cały czas jest pod obserwcją lekarzy w szpitalu wojewódzkim w siedlcach jeżeli czas mi pozwoli zajże do nich jutro .... i dam wam znać co dalej może już bedą na świecie sama sie niecierpliwie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
zonkakrzysia1 dziewczyny 05.07.06, 10:51 nie wiem na kiedy planujecie te odwiedziny, u joli byłam wczoraj u niej tam nikt nie wie że stara sie o pomoc ,i jest w takiej sytuacji prosiła o dyskrecjie chociaz osobiście odradzałabym odwiedziny do czasu podreperowania jej stanu psychicznego bardzo sie boi o dzieci wkońcu cesarka to nie zwykły poród . dla tego zówagi na jej stan a jest nie najleprzy bo boi sie o to jak sobie poradzi w domu bo po cesarce nie mozna chodzić i nic dźwigać a ona bedzie sama. oczywiście w dzień bedziemy starać sie jej pomagać ,ale co matka to jednak matka sama mósi wszystko zrobić... niech osoba która sie do niej wybierze bedzie miała na to wzgląd ona potrzebuje przedewszystkim odpoczynku tylko to jest jej w tej chwili potrzebne acha i za wszystkie paczki dziekuje wszystkie czekaja u mnie w domu do czasu jak jola wyjdzie ze szpitala .bardzo dziekujemy wam za pomoc w skompletowaniu wyprawki dla dzieci ,dzieki wam mogą mieć wiecej jak jola to sobie wyobraźiła dziekuje w swoim joli i dzieci imieniu . ewa Odpowiedz Link Zgłoś
zonkakrzysia1 Re: dziewczyny 05.07.06, 10:54 zapomniałabym najważniejszego dzieciaczki mogą pojawić sie w każdej chwili jak tylko pojawią sie skurcze nastąpi rozwjązanie w niedziele już było bardzo blisko ale skurcze ustały z dziećmi wszystko w pożądku ale lekarze wolą poczekać Odpowiedz Link Zgłoś