mam6lat 24.07.06, 22:54 mogą byc tzw. reklamowki, czy przegrywane - pokryję koszt przesyłki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetakor Re: przyjmę płyty z wierszykami, piosenkami, bajk 24.07.06, 23:08 ile tego chcesz??? bajek mam ok 40 a muzyka to tylko śpiewnik przedszkolaka Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: przyjmę płyty z wierszykami, piosenkami, bajk 24.07.06, 23:31 pewnie pazernie wszystko chłopcy maja nareszcie odtwarzacz do płyt i 3 płytki... zaczynamy zbierac Odpowiedz Link Zgłoś
ewaaa06 Re: przyjmę płyty z wierszykami, piosenkami, bajk 24.07.06, 23:36 a podzielicie sie ze mna? dla synka? Odpowiedz Link Zgłoś
anetakor Re: przyjmę płyty z wierszykami, piosenkami, bajk 25.07.06, 08:25 mogę Wam przegrać nawet i wszystkie ale za koszt płytki (45 groszy) tyle kosztuje - więc wybór należy do Was Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: przyjmę płyty z wierszykami, piosenkami, bajk 25.07.06, 10:47 własnie miałam zaproponowac drugiej zainteresowanej kolezance: 1. moze przeglądnę/tzn. chlopaki przesluchają plytki i zobaczymy co im się podoba - resztę przesłałbym Ewie 2. do tego przegrałabym pozostałe dla jej synka 3. ewentulanie (ale to robiłby moj mąż, bo ja sie nie znam), jesli dałoby radę materiał z wiekszej ilosci plyt przegrac na jedną (bardziej pojemną?) to my bysmy przegrali, a oryginały przesłałabym do Ewy, co by uratowało nasze małe locum przed "zagraceniem" oryginalne opakowania tez mogłabym jej oddac, bo dostalismy etui na "gołe płyty" Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.julka Re: przyjmę płyty z wierszykami, piosenkami, bajk 25.07.06, 23:14 mam6lat sprawdz poczte,wysłałam Ci płytke mini mini2 milego sluchania Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: przyjmę płyty z wierszykami, piosenkami, bajk 26.07.06, 00:06 ))) dzięki! o jakie fajne - bardzo przesłuchałam 2 piosenki i są takie jakie sama lubiłam poprosze męza o nagranie na płytę! Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: przyjmę płyty z wierszykami, piosenkami, bajk 27.07.06, 11:20 kasia przeslij mi tez PLISSSSSSSSSSSSS. Mam dość sluchania pszczółki Maji )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anetakor moje bajki 27.07.06, 11:49 1. rozbójnik Rumcajs 2.nowe podróże Guliwiera 3. księżniczka Sissi 4. najlepsze dobranocki: pies, kot i... (7 bajek na płycie) 5. Dziadek do orzechów. Kiedy spełniają się marzenia 6. nowe odcinki kota Filemona 7. Sali Mali (12 bajek na płycie) 8. przygody misia Paddingtona 9. Pszczółka Maja (2 odcinki na płycie) 10.Miś Tommy i przyjaciele )12 bajek na płycie) 11.zaczarowany ołówek 12.dzielny mały toster 13.Kot w butach. Iomcio paluszek 14. Sąsiedzi (7 odcinków na płycie) 15. tęczowe rybki (4 odcinki na płycie) 16. przygody krecika (6 bajek na płycie) 17. ach ten Snoopy 18. Tabaluga 19. małe zoo Lucy 20. troskliwe misie, ja robot Kimba 21. Edi&miś (4 bajki na płycie) 22. Bolek i Lolek na dzikim zachodzie 23. weterynarz Fred 24. przygody misia Uszatka 25. powrót Pippi Langstrumpf 26.prygody misia Koralgola 27.Jaśi Małgosia 28. traktor Tom 29. Robinson Cruzoe, Śpiąca królewna 30. księżniczka na ziarnku grochu, świniopas i 2 inne baśnie do tego 1. ucz się z rodzicami - "gdzie jest nosek" i "jaka to literka" oraz śpiewnik przedszkolaka god jak mnie do tego zmusiłyście Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: moje bajki 27.07.06, 22:48 Aneta: napisz, czy Ty je chcesz oddać, czy grzecznościowo (oczywiscie zapłacę za płyty)przegrasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: moje bajki 28.07.06, 14:28 1. rozbójnik Rumcajs 5. Dziadek do orzechów. Kiedy spełniają się marzenia 6. nowe odcinki kota Filemona 7. Sali Mali (12 bajek na płycie) 8. przygody misia Paddingtona 9. Pszczółka Maja (2 odcinki na płycie) 18. Tabaluga 19. małe zoo Lucy 22. Bolek i Lolek na dzikim zachodzie 23. weterynarz Fred 24. przygody misia Uszatka 25. powrót Pippi Langstrumpf 26.prygody misia Koralgola 28. traktor Tom "jaka to literka" NO I KONIECZNIE PIOSENECZKI Aneta! jesli możesz - przegraj mi na jak najmniejsza ilosc płyt - nie chodzi mi o oszczednośc - bo 45 gr. to niedużo, ale o to, zeby fizycznie było ich jak - najmniej proszę podaj mi dane do przelewu Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec75 Re: przyjmę płyty z wierszykami, piosenkami, bajk 28.07.06, 14:45 Za koszt wysyłki i płytek mogę przegrać. Tylko musisz cos sobie wybraćz mojej kolekcji. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16712&w=45999203 Odpowiedz Link Zgłoś