Dodaj do ulubionych

Dla bliźniaków

IP: *.* 03.02.03, 20:45
Witam!Piszę w imieniu mamy koleżanki, która niedawno urodziła bliźnięta, chłopców. Obecnie mają miesiąc i tydzień. Niestety, rodzina ma bardzo złą sytuację finansową. I tu moje pytanie, czy prośba: czy ktoś nie ma ubranek, których nie potrzebuje, a które może zechce oddać. Oczywiście, nie muszą być w super stanie.Ja niestey, już wszystko co miałam oddałam koleżance, zresztą mam córkę. Jestem z Warszawy. Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc.Pozdrawiam Kasia.
Obserwuj wątek
    • Gość: asia_t Re: Dla bliźniaków IP: *.* 05.02.03, 12:34
      a czy mogłabym dostać namiary na tę rodzinkę z bliźniakami? Za dwa tygodnie mamy spotkanie Klubu Bliźńiaka, na pewno są mamusie, które mają coś na zbyciu i chętnie przyniosą, tylko chciałabym ustalić, co jest potrzebne. PozdrowionkaasiaT
    • Gość: BIECHÓW Re: Dla bliźniaków IP: *.* 07.02.03, 10:19
      Mam trzyletnie bliżniaki. Daję ubranka koleżance, która ma rocznego chłopca, ale potem one wracają do mnie. Mieszkam w Warszawie. Napewno coś bym wybrała. Nie przechowuję ubranek, z których moje dzieci wyrosły w swoim małym mieszkaniu, tylko wywożę do mojej mamy na strych. Mama mieszka prawie 300 km od Warszawy, ale co jakiś czas tam jeździmy, więc jeśli Pani byłaby ze mną w kontakcie, to co jakiś czas mogłabym jakieś ciuszki przekazać. Mój synek ma lekkie skoślawienie stóp, więc nie zakładam moim dzieciom butów używanych. U mamy na strychu jest ich sporo, mniej lub więcej zniszczonych. Niektóre nadają się jeszcze do wykorzystania. Proszę napisać do mnie, czy chciałaby Pani ciuszki ( nie wiem kiedy przywiozę)i czy chciałaby Pani buty. Podaję również mój nr gadu-gadu 1571966. Ja też wymieniam się ze znajomymi ubrankami i muszę przyznać, że jest to fajna sprawa. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka