witam serdecznie wszystkie forumki

, piszę z ogromną prosbą niedaleko mnie mieszka dziewczyna która sama wychowuje swoje dwu i pół letnie blizniaczki dziewczynki śa slodkie kochane ,i bardzo biedne Gosia bo tak ma na imie ich mama wychowuje je sama bo miała chlopaka która dowiadujac sie o ciąży blizniaczej poprostu zwiał nie mieli ślubu, Gosia złożyła pozew o alimenty dostała jakies grosze i nie mając wyjścia musiała iść do pracy żeby wyżywic i wychowac swoje pociechy. od czasu do czasu zajmuje sie jej dzieciakami kiedy jej mam musi jechac na dializy, dziewczynki są słodkie i bardzo grzeczne , pisze do was z prośba o ubranka szczególnie ale przydalaby sie jeszcze zabawki ,kosmetyki ,pieluszki , obiadki w słoiczkach . dziewczynki noszą rozmiar .92-98 , buciki r. 23 przyjma wszystko nie musza byc to ciuszki nowe i piekne wystarczą zwykłe nawet takie kolo domku bardzo sie przydadzą . Sama mam córeczke w podobnym wieku wiec z ubranek nie bardzo moge pomoc bo zwykle te które mam juz do oddania są za małe na dziewczynki ,oddajemy ewentualnie zabawki i pieluszki , Gosia nie oczekuje pomocy finansowej tylko jakiś ubranek ,bucików powiedziała że moze odwdzięczyc sie za pomoc np. sprzątaniem . Bardzo proszę o pomoc w Ich imieniu .