elzbieta76 21.09.09, 15:06 Niebawem przyjeżdża mój chrześniak i obiecałam mu lego,może ktoś podpowie gdzie się udać na zakupy w Gdańsku i ceny w miarę.dzięki za fatygę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robkar Re: gdzie lego w dobrej cenie? 23.09.09, 18:07 supermarkety, lub allegro, duży wybór jest w realu na galerii ale ceny wysokie Odpowiedz Link Zgłoś
olko33 Re: gdzie lego w dobrej cenie? 24.09.09, 10:30 Witam, czy chodzi o tradycyjne LEGo czy zestawy dla młodszych dzieci Duplo? W tej drugiej kwestii mogę pomóc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta76 Re: gdzie lego w dobrej cenie? 24.09.09, 14:47 szukam dla starszaków. Odpowiedz Link Zgłoś
apetka Re: gdzie lego w dobrej cenie? 25.09.09, 08:38 A ja chętnie sie dowiem gdzie taniej mozna kupić duplo? Odpowiedz Link Zgłoś
olko33 Re: gdzie lego w dobrej cenie? 28.09.09, 12:29 Te Duplo to tzw. idealna podróbka - pasuje do oryginalnych jak ulał i wógóle wyglądaja jak Duplo, a cena o wiele, wiele niższa. Naprawdę te akurat klocki zostały super podrobione, i kolorystycznie i funkcjonalnie i nawet pudełka sa podobne. jezeli ktos jest zaitereswoany to zapraszam:zumik@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta76 Re: gdzie lego w dobrej cenie? 25.09.09, 16:44 www.mediapasaz.pl/klocki-lego-duplo.html znalazłam taki sklep internetowy z Gdańska -Chełmu. Odpowiedz Link Zgłoś
procenka Re: gdzie lego w dobrej cenie? 20.10.09, 02:11 duzo lego w niskich cenach jest w sklepie 'wojtek' na pl. komorowskiego we wrzeszczu. mozna tam tez kupic lego uzywane, czasem sa niezle rarytasy, zestawy z lat 80-tych polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
gruchotka Re: gdzie lego w dobrej cenie? 20.10.09, 17:14 procenka napisała: > duzo lego w niskich cenach jest w sklepie 'wojtek' > na pl. komorowskiego Byłam tam parę dni temu i ceny używanych Lego 'powalają', a ceny nowych nie różnią się od cen z innych sklepów, w tym hipermarketów. Ale przyznam, że kilka lat temu ceny 'markowych' klocków i zabawek były konkurencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
tyska_edziecko Re: do procenka 20.10.09, 20:06 Proszę zmniejszyć rozmiar sygnaturki. Regulamin forum przewiduje, że może mieć najwyżej wysokość 4 linijek, ta jest zbyt duża. Odpowiedz Link Zgłoś