joanne81 10.06.06, 12:44 Moj maluszek jest b. fotogeniczny i każdy mówi ze taki pogodny, więc może warto spróbowac? jesteśmy z gdańska, możeci epolecic jakies namiary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudy77 Re: agencja reklamowa dla niemowląt? Warto? i gdz 10.06.06, 12:49 Niemowlak- taaak już czas żeby na siebie zarabiał... Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga Re: agencja reklamowa dla niemowląt? Warto? i gdz 10.06.06, 15:49 a widziałas kiedyś niepogodnego ???? może lepiej spróbuj nie ingerując za bardzo w życie dziecka - a więc w ogłaszanych co kilka miesięcy konkursie w miesięcznikach "dziecko", "mamo to ja" itd? Odpowiedz Link Zgłoś
wiki.25 Re: agencja reklamowa dla niemowląt? Warto? i gdz 10.06.06, 17:54 nie przejmuj się tym co piszą.ja kilkakrotnie wysyłałam zdjęcia mojego brzdąca do gazet i brzydko mówiąc - olali nas, a poszłam raz na casting i mały od razu się dostał. w warszawie praktycznie codziennie sa jakieś castingi dla dzieci jeśli by Ci się chciało tu przyjechać to najlepiej we wtorki ,zawsze w poniedziałki w wyborczej są ogłoszenia o organizowanych castingach na wtorek i znajdziesz ich co najmniej 6 jednego dnia oczywiście castingi są bezpłatne, adresów agencji nie znam, ale na castingi się wybierz, polecam, fajna przygoda i dla brzdąca i dla rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
emma_euro_emma Re: agencja reklamowa dla niemowląt? Warto? i gdz 10.06.06, 21:21 Jezu, dziewczyny, skąd w Was tyle jadu?! Dziewczyna normalnie zapytała o agencję, a tu taka reakcja... Trochę życzliwości nie zaszkodzi, a może kiedyś ktoś okaże się życzliwy dla Was. Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: agencja reklamowa dla niemowląt? Warto? i gdz 10.06.06, 22:05 Jeszcze jest coś takiego jak banki twarzy. Jak wrzucisz w wyszukiwarkr to znajdziesz ich multum - powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
balu-ona Re: agencja reklamowa dla niemowląt? Warto? i gdz 10.06.06, 22:11 www.treemodels.com.pl./site/index.do? F=database&action=search&age=0&lang=pl- agencja a tu masz info o castingach www.gumtree.pl/warszawa/warszawa-media-reklama-freelance_1228_1.html Odpowiedz Link Zgłoś
balu-ona Re: agencja reklamowa dla niemowląt? Warto? i gdz 10.06.06, 22:18 i jeszcze to www.beauty-box.waw.pl/kids.php?gal=1 Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: moj syn w look model 10.06.06, 23:02 www.lookmodel.pl/model.php?i=osoba&id=5531&str=7 bylo warto!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: agencja reklamowa dla niemowląt? Warto? i gdz 10.06.06, 23:43 Pokazywali ostatnio parę matek w jakimś programie w telewizji - płaciły za zrobienie zdjęć swoim dzieciom jak się okazało nieuczciwym agencjom. Śmiać mi się chciało, bo dzieciaki grube i paskudne, ale matki przekonane, że wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju....... Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: agencja reklamowa dla niemowląt? Warto? i gdz 10.06.06, 23:49 czasami sie tak zdarza, ze agencja kaze placic za zdjecia my mamy podpisany kontrakt na rok czasu bez rzadnych oplat. Jedynie co mnie kosztowalo to tel. do warszawy z zapytaniem czy sie maly dostal. Dostal sie jak widac dla nas to byla przygoda. troche placzu na sesji... (mial wtedy ok 1.6 r) Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga gosik 11.06.06, 00:47 gratuluję obiektywizmu w ocenie cudzych dzieci A nie pomyślałaś że twoje dziecko w oczach innych ludzi też może być postrzegane jako paskudne, brzydkie, głupie itd??? Pokazywali ostatnio parę matek w jakimś programie w telewizji - płaciły za zrobienie zdjęć swoim dzieciom jak się okazało nieuczciwym agencjom. Śmiać mi się chciało, bo dzieciaki grube i paskudne, ale matki przekonane, że wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju....... Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: gosik 11.06.06, 00:55 Być może. Nie uważam swojego dziecka za ósmy cud świata. Odpowiedz Link Zgłoś
iziak80 Re: agencja reklamowa dla niemowląt? Warto? i gdz 11.06.06, 17:16 Dla mnie to również drażliwy teamt. Nie zrobię nic wbrew mojemu dziecku, a w wielku 1,5 roku on mi nie powie, że chce iść na casting. Brzydzi mnie zarabianie na własnym maluchu. Jeżeli będzie starszy i oświadczy, że chciałby coś tam gdzieś tam spróbować - owszem, pójdę. Ale narazie nie nie NIE Niech moje dziecko będzie tylko dla mnie ) Aha Gosiu, każde dziecko jest piękne dla swojej mamy. A inne dziewczyny; każdy ma prawo oceniać Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: agencja reklamowa dla niemowląt? Warto? i gdz 12.06.06, 07:52 A ja myśle, że może to być świetna zabawa zarówno dla dziecka jak i dla rodziców. I nie ma w tym nic obrzydliwego. Odpowiedz Link Zgłoś
jolinek77 do joasiiik25 12.06.06, 23:39 a jak tam trfiliście???, czy wysyłałas ankiete na ich stronie? gdzie mieliscie sesję w Warszawie czy Gdańsku? Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: Też jestem ciekawa 13.06.06, 11:31 i czy jak się wysyła zgłoszenie ze strony to trzeba dołączyć zdjęcia robione u fotografa czy takie cyfrówką też mogą być Odpowiedz Link Zgłoś