Gość: Inezco IP: *.* 05.11.02, 14:03 Poszukuje naprawdę dobrego dermatologa z Gdyni, dodam jeszcze że mam problemy z cerą wraźliwą, skłonną do pękających naczynek i chyba zaczyna się trądzik różowaty.Będę wdzięczna za podanie namiarów na lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia1973 Re: Dobry dermatolog z Gdyni IP: *.* 05.11.02, 22:55 Ja znam bardzo dobrą dermatolog ale w Gdańsku Zaspie.Dr Pawlik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inezco Re: Dobry dermatolog z Gdyni IP: *.* 06.11.02, 10:48 możesz podac mi bardziej szczegółowe dane tj. telefon, adres, dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minika27 Re: Dobry dermatolog z Gdyni IP: *.* 06.11.02, 20:14 Mam podobną cerę -ostatnio znalazłam klinikę laserową w Gdańsku we Wrzeszczu-EPI-CENTRUM -szczegóły są w internecie.Jest tam -zdaje mi się bardzo dobra dermatolog -Pani Ewa Staszak -ona właśnie wykonuje mi zabiegi laserem ,które zamykają pęknięte naczynka - to pomaga!Jak przestanę karmić to zaaplikuje mi jakieś leki na twarz -u niej szukam ostatniego już ratunki, bo moje problemy z cerą trwają w nieskończoność!Tyle mogę pomóc,monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inezco Re: Dobry dermatolog z Gdyni IP: *.* 07.11.02, 09:59 Hej Czy mozesz cos wiecej o tych zabiegach napisać, ilu zabiegom musiałas sie poddać, czy są jakieś skutki uboczne - blizny, przebrawienia ? Prosze o odzew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minika27 Re: Dobry dermatolog z Gdyni IP: *.* 07.11.02, 11:06 byłam na trzech zabiegach, trwają one ok. 10-15 minut,trzeba oczywiście zmyć makijaż i leżeć cierpliwie na kozetce, uczucie takie sobie, trochę stresujące, bo przypomina nagłe ukłucia igiełką, ale dla własnego dobra warto to znieść.Po zabiegach widać poprawę juz na drugi dzień, twarz jest bledsza. Muszę jeszcze pewnie pójść tam kilka razy,ale myślę, że to jeden z lepszych sposobów na zlikwidowanie naczynek. Nie ma żadnych blizn ani przebarwień,tylko lekkie czerwone punkciki zaraz po zabiegu -ale to szybko mija. Jedynym mankamentem jest cena -150 zł za zabieg. Wejdż na stronę www.epi-centrum.pl i zobacz dokładnie na czym to polega i jakie są efekty na zdjęciach. Przychodzą tam różni ludzi o różnych twarzach a babeczka, o której pisałam wydaje się znać na rzeczy. Napisz wkrótce o swojej decyzji...powodzeniamonika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia1973 Re: Dobry dermatolog z Gdyni IP: *.* 06.11.02, 22:39 Dokładnie nie wiem ale mogę znaleźć w książce telefonicznej i Ci powiem. Odpowiedz Link Zgłoś