ewica22 07.12.09, 17:22 - Where are you from? - Egypt. - Name? - Ahmed Mohamed. - Sex? - 4 times a week. - No, no, no. Male or female? - Male, female, sometimes camel... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ahmed_salim Re: he he :) 07.12.09, 17:52 ewica22 Można się uśmiać. :):):). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alyl Re: he he :) 07.12.09, 22:44 napiszcie to po Polsku, też bym się uśmiała....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yamyam Re: he he :) 07.12.09, 23:27 cale szczescie, ze sa rzeczy, ktorych sie nie da "po Polsku" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radek.ostrzolek wic 08.12.09, 21:08 Podobno wysyłocie swoja baba na wczasy do Tunezji? -Ja! Niech się odpocznie i opali. A wasza kaj jedzie? -Zostaje w doma. Na razie sam jom zaspokajom... Odpowiedz Link Zgłoś
damaris-damaris Re: wic 08.12.09, 21:41 Oj tam od razu Tunezja...Zbyteczny wydatek.Sanatorium w Ciechocinku spokojnie by wystarczyło;)ten sam pakiet usług.A serwis zawsze polskojęzyczny;) Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: wic 08.12.09, 22:03 damaris-damaris napisała: > Oj tam od razu Tunezja...Zbyteczny wydatek.Sanatorium w Ciechocinku spokojnie > by wystarczyło;)ten sam pakiet usług.A serwis zawsze polskojęzyczny;) > hejka damaris. A ile się taka baba na deptaku nauczy, to nie wiem kto kogo po powrocie będzie zaspakajał. Trzeba pomyśleć na stare lata jak już ze względu na obawy zdrowotne nas nie wpuszczą do samolotu o jakimś lokalnym kurorcie turystycznym . Cudze chwalicie swego nie znacie.he he Buziaki i miłego wieczora Odpowiedz Link Zgłoś
damaris-damaris Re: wic 08.12.09, 22:27 Oczywiście Rubio!Ja tam jestem za godłami promocyjnymi naszego kraju:TERAZ POLSKA lub "Dobre bo polskie"!;) bajecznych snów na dobranoc Ci życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: wic 08.12.09, 23:01 damaris-damaris napisała: >"Dobre bo polskie"!;) damaris byle się nie okazało to Polskie odświeżane jak wędliny w Constarze, bo wtedy to lekka padaczka się nam zrobi na starość. Buziaki miłej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
dana_n Re: Do Azyl 09.12.09, 01:40 Oczywiście,ze sie da po polsku: -Skąd jesteś? -z Egiptu. -Nazwisko? -Ahmed Mohamed. -Sex?/To znaczy płeć, a nie sex w naszym polskim znaczeniu/ -4 razy w tygodniu -Nie, nie,kobieta,czy mężczyzna? -Z kobietą, z mężczyzną, czasem a wielbłądem.. ot i cały dowcip Polacy tez w rubryce sex, zamiast podac płec czasem wpisuja:"YES,PLEASE" Odpowiedz Link Zgłoś
yamyam Re: Do Azyl 09.12.09, 22:03 > -Sex?/To znaczy płeć, a nie sex w naszym polskim znaczeniu/ no i wlasnie dlatego sie nie da po polsku...chyba, ze lubisz jak ci tlumacza "o co kaman w dowcipie" :/ Odpowiedz Link Zgłoś
rades29 Re: wic 09.12.09, 21:19 rubio.3 napisała: > damaris-damaris napisała: > > > Oj tam od razu Tunezja...Zbyteczny wydatek.Sanatorium w Ciechocinku spoko > jnie > > by wystarczyło;)ten sam pakiet usług.A serwis zawsze polskojęzyczny;) > > > > hejka damaris. A ile się taka baba na deptaku nauczy, to nie wiem kto kogo po > powrocie będzie zaspakajał. Trzeba pomyśleć na stare lata jak już ze względu n > a > obawy zdrowotne nas nie wpuszczą do samolotu o jakimś lokalnym kurorcie > turystycznym . Cudze chwalicie swego nie znacie.he he Buziaki i miłego wieczora Rubio wroce na chwile do tego o czym kiedys dyskutowalismy. Jak na mala lilosc czasu w sprawach zjednania dziewczyn zaczynam odonsic sukcesy: dziendobrytvn.plejada.pl/24,27107,news,,1,,izabela_sokolowska_poszukuje_syna,aktualnosci_detal.html#autoplay Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: wic 09.12.09, 22:53 rades29 napisał: > Rubio wroce na chwile do tego o czym kiedys dyskutowalismy. Jak na mala lilosc > czasu w sprawach zjednania dziewczyn zaczynam odonsic sukcesy: Rades czyżbyś Ty stał za tym występem i poszukiwaniami dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: wic 09.12.09, 23:00 rades napisałam Ci na gazetowego, bo szersze dywagacje na te tematy na forum nie spotkają się z zainteresowaniem, więc proponuję przejść na priva. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rades29 Re: wic 10.12.09, 17:46 lusia-2 napisała: > rades to ona , nie on. Rades to on dlatego kazdego habisia na wylot przeswietle.P Odpowiedz Link Zgłoś
rades29 Re: wic 11.12.09, 16:37 rubio.3 napisała: > rades napisałam Ci na gazetowego, bo szersze dywagacje na te tematy na forum ni > e > spotkają się z zainteresowaniem, więc proponuję przejść na priva. pozdrawiam zalozylem forum dla ludzi myslacych: forum.gazeta.pl/forum/f,92624,Ciemna_strona_emigracji.html Odpowiedz Link Zgłoś
maja1166 Re: he he :) 13.12.09, 16:52 amina.0 a co przeszkada ci że jesteś po mężczyźnie a przed wielbłądem ? Odpowiedz Link Zgłoś
szalonaburza Re: he he :) 14.12.09, 01:09 > a co przeszkada ci że jesteś po mężczyźnie a przed wielbłądem ? Szczerze to wolałabym być przed wielbłądem niż przed mężczyzną;) Odpowiedz Link Zgłoś
rades29 Re: he he :) 12.12.09, 14:19 ewica22 napisała: > - Where are you from? > - Egypt. > - Name? > - Ahmed Mohamed. > - Sex? > - 4 times a week. > - No, no, no. Male or female? > - Male, female, sometimes camel... > Nie czasem chodzi o tego habisia: www.interpol.int/public/Data/Wanted/Notices/Data/2001/48/2001_21748.asp Odpowiedz Link Zgłoś