1111jagoda 03.08.10, 21:39 czy ktos bylby tak uprzejmy i skopiowal mi link do fotoforum z fotkami faceci z egiptu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2009wa-wa Re: link do fotobloga faceci z egiptu 04.08.10, 20:49 1111jagoda napisała: > czy ktos bylby tak uprzejmy i skopiowal mi link do fotoforum z > fotkami faceci z egiptu Niestety ten link juz nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
1111jagoda Re: link do fotobloga faceci z egiptu 04.08.10, 23:46 a dlaczego go skasowali ? Odpowiedz Link Zgłoś
dana_n Re: link do fotobloga faceci z egiptu 05.08.10, 01:57 bo dlatego,że ponieważ,bo po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
walhalla7 Re: link do fotobloga faceci z egiptu 06.08.10, 09:31 skasowali dlatego, że grożono autorce sądem, a że robiła to charytatywnie nie chciała mieć z tego tytułu nieprzyjemności. Ale jeśli ktoś jest chętny, żeby poprowidzić ten photoblog to piszcie, znam się z autorką to może Wam udostępni hasło i zrobimy wielką reaktywację photobloga :) Odpowiedz Link Zgłoś
irulanacorrino Re: link do fotobloga faceci z egiptu 06.08.10, 11:08 Zastnawiam się tylko, kto autroce groził...Czyżby zony tych, którzy rolowali i przelatywali kolejne turystki? Przecież oszustwa i wyłudzenia w Egipcie są procederem! czy kobietom naprawdę jest wszystko jedno z kim się wiążą?! Dlaczego nie portafią się wykazać solidarnościa i empatią wobec inych kobiet - zwłaszcza tych poszkodowanych, oszukanych przez pseudo wzorowych "ojców rodziny". Wstyd mi za Was Polki, jesteście bardzo samolubne! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: link do fotobloga faceci z egiptu 06.08.10, 21:21 no wlasie kto jej grozil ?to nienormalne zeby kobiety byly tak naiwne i walczyly o dobre imie zwyklych zigolo Odpowiedz Link Zgłoś
dana_n Re: link do fotobloga faceci z egiptu 06.08.10, 21:49 Czy Wam naprawdę rozum odjęło?Może załóżcie foto blog poszkodowanych..."jestem habibi 7348.../i tu Wasze zdjęcie/...zakochałam się bez pamięci w Ahmedzie 2743/i tu jego zdjęcie/ale oprócz mnie miał niestety jeszcze 24 inne panienki.Albo może w ogóle załóżcie listę rankingową i prześcigajcie się,która z Was była lepsza,czy ważniejsza,albo która jest bardziej skrzywdzona.I co???? nie podoba się pomysł?Czy teraz może myślicie o ochronie danych osobowych...albo ochronie wizerunku? Odpowiedz Link Zgłoś
irulanacorrino Re: link do fotobloga faceci z egiptu 07.08.10, 12:26 Już widzę Dana jak egipski żigolak z powództwa cywilnego ściga kobietę w Polsce w związku z pomówieniem....żeby do takiego procesu doszło, ktoś musi go sfinansować!!! Kto - oczywiście głupia polska żona, która do ostatniej chwili będzie bronić honoru i godności ojca swych dzieci! Wstyd mi za Was! Dziewczynie nic nie groziło tak naprawdę, a osoby które ją straszyły należało pouczyć, że groźby karalne również podlegają penalizacji!Nie dajcie się rolować, zdjęcia żigolaków i oszutów należy publikować jak i zbierać dowowy na przestępstwa wyłudzenia jakich dokonali - kopie przelewów etc. W razie jakby którejś z tych "stałych" idiotek zechciało się za bardzo fikać. Do czego to doszło, żeby jedna drugiej chciała krzywdę wyrządzić z powodu wyczynów hebanowego zera, które do 100 zliczyć nie umie a w obcym języku posługuje się wyłacznie zwrotami "I kiss you, I miss you". Dno i 7 metrów mułu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
2009wa-wa Re: link do fotobloga faceci z egiptu 07.08.10, 13:51 Macie racje ze otwieracie dziewczyna oczy, ale nie bylo to takie latwe kiedy Shakira moderowala to forum, osoby ktore napisaly ostrzezenie zostaly usuniete z forum i ich nik zostal zablokowany. Szkoda mi dziewczyn ktore szybko wyszly za maz za Egipcjan nie znajac ich dobrze i terez cierpia nie przyznajac sie do tego, nie dajcie sie nabrac na ich "piekne slowka" pomagajcie i ostrzegajcie te ktore chodza w "rozowych okularach" ja tez juz pomoglam wielu osoba, ale nie wszystkim da sie pomoc. Jedno mnie dziwi ze kobiety wyksztalcone zadaja sie z analfabetami i planuja z nimi wielka przyszlosc co w rzeczywistosci nie jest realne i nie ma zadnej przyszlosci, czesto koniec takiego zwiazku to wielka katastrofa na niekorzysc kobiety i dzieci. Trzymajcie sie nie dajcie sie oszukac. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: link do fotobloga faceci z egiptu 07.08.10, 16:24 niedawno pewien niemiec opowiedzial mi pewna sprawe w jaka on zostal wlatany w egipcie,zupelnie przypadkowo poznal arabke z matka,matka przyzwolila na spodkanie z coreczka,7 razy pod rzad w kazde wochenende jezdzil do hurghady spodkac sie z narzeczona,za ostatnim razem na lotnisku dostal po gebie zabrano mu wszystkie pieniadze jakie posiadal,ponadto sponsorowal wszystko jest raczej osoba majetna zostawil tam kilka tysiecy euro nieliczac podrozy,po przemysleniu doszlam do wniosku ze w proceder wyludzania wchodza tez arabskie kobiety,udaj wiela milosc do cudzoziemca a potem bomba wybucha,jest to zalosne bo ten proceder oszustwa zatacza coraz szersze kregi Odpowiedz Link Zgłoś
walhalla7 Re: link do fotobloga faceci z egiptu 09.08.10, 09:34 czasami sobie myślę, że skoro kobieta jest tak głupia, żeby pomimo ostrzeżeń tylu osób wierzy nadal swojemu egipskiemu habibi, to może lepiej niech jedzie do tego Egiptu trochę zmądrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: link do fotobloga faceci z egiptu 09.08.10, 17:52 Jak widać informacje zawarte na papierze nie zawsze odzwierciedlają stan rzeczywisty. Jeżeli 2 osoby dostają 5 np. z matmy, przy czym ta druga sciągała to nie oznacza, że dwa wymienione przeze mnie osobniki mają taki sam zasób wiedzy oraz umiejętności wykorzystania tej wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
walhalla7 Re: link do fotobloga faceci z egiptu 16.08.10, 13:47 widzę, że wszyscy są oburzeni, ale nikt nie podejmie się prowadzenia photobloga :D a szkoda bo było na niego 3000 wejść dziennie :) Odpowiedz Link Zgłoś
1111jagoda Re: link do fotobloga faceci z egiptu 18.08.10, 16:05 niema nikogo chetnego do poprowadzenia fotobloga? Odpowiedz Link Zgłoś
babjaga a po co? jest 18.08.10, 19:50 czarną robotę wykonał koleżanki Rosjanki :) www.dezy-house.ru/forum_rus/viewtopic.php?f=34&t=10087&sid=089600a917665318dc44b3931afe505d viola :) Odpowiedz Link Zgłoś
lili-2008 Re: a po co? jest 31.08.10, 11:14 Ło jezu! Poza kilkoma wyjątkami, na tej liście są same zakazane mordy! Palcem bym ich nie tknęła. Niczym się nie różnią od żuli z Targowej w Wwie. Jak można woleć takie coś od normalnego europejczyka? Odpowiedz Link Zgłoś
walhalla7 Re: a po co? jest 11.09.10, 22:27 dobra już nie przesadzajmy. Nie są tacy źli z wyglądu, przynajmniej nie wszyscy. Wszędzie można znaleźć swoją miłość. Ale miłość europejki z Egipcjaninem to jednak trudna miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
2018_lila Re: link do fotobloga faceci z egiptu 26.08.21, 17:31 Ja też poproszę, bo tam mieszkam. Mogę pomóc Odpowiedz Link Zgłoś