Gość: robert IP: *.ld.euro-net.pl 15.05.04, 19:28 ile kosztuje wjazd do dolphinelli w Sharm el Shaik???? I gdzie dokładnie ona jest???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdzisek99 Re: wstęp do dolphinelli - ceny? 16.05.04, 07:09 Właśnie - ja tez jestem ciekawy. U rezydenta AlfaStar kosztuje to 25USD, Victoria Travel chwali się że ma ceny "miejscowe" - 20USD. A ja bym chętnie poznał jakie są orawdziwe ceny miejscowe :) Za pływanie z delfinami w Victoria Travel liczą sobie 60USD za pół godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
gajasirocco Re: wstęp do dolphinelli - ceny? 16.05.04, 08:34 Cierpliwości- wróci z Sharmu Corinka- wielbicielka delfinów i wszystko Wam opisze, a ja zapraszam na wczasy z delfinami na Krym, gdzie mam specjalny program 2-tygodniowego pływania z tymi sympatycznymi zwierzakami w Jałcie- sirocco.tur@interia.pl lub 22-6653859 Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: wstęp do dolphinelli - ceny? 23.05.04, 21:25 Właśnie - ja tez jestem ciekawy. U rezydenta AlfaStar kosztuje to 25USD, > Victoria Travel chwali się że ma ceny "miejscowe" - 20USD. A ja bym chętnie > poznał jakie są orawdziwe ceny miejscowe :) > Za pływanie z delfinami w Victoria Travel liczą sobie 60USD za pół godziny. Jak to u rezydenta Alfy 25 USD ??? Cena biletu to 20 USD, natomiast Alfa dodaje bilety gratis. My mieliśmy darmowe. W delfinarium byłam w ciągu ostatnich 2 tygodni 3 razy (ostatni raz 3 dni temu). Dwa razy na pokazie i raz na pływaniu. Pływanie do 31 maja kosztuje 60 USD i bez problemu można kupić sobie bilet na miejscu na dzień -dwa przed planowanym pływaniem. Najlepiej podejść sobie wcześniej, i umówić się na konkretną datę. My mieliśmy zaraz na następny dzień, zadzwonili do nas do hotelu i potwierdzili. UWAGA - OD 1 czerwca bilet na plywanie z delfinami będzie kosztował 89 USD !!! Na razie (wciąż nie ma jeszcze sezonu) na pokazach nie ma tłumów, z rezerwacją pływania też nie ma problemów. W razie pytań służę ;) Więcej o delfinkach w relacji już wkrótce. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: wstęp do dolphinelli - ceny? IP: *.chello.pl 16.05.04, 14:07 Delfinarium znajduje sie w Hadabie blisko starego Sharmu.cena w kasie 20 dol. pływanie 30min.z nimi 60 dol. po uprzednim umówieniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonka Re: wstęp do dolphinelli - ceny? IP: *.a.jawnet.pl 18.05.04, 09:32 zerknij tutaj www.tanienurkowanie.pl/dolphinella.php Pozdrawiam cieplutko Iw....jeszcze dwa dni! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: wstęp do dolphinelli - ceny? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.05.04, 14:45 Wczoraj wróciłem z Sharm el Sheik. Mnie wstęp kosztował 25 USD, dziecko 3 letnie połowę. Pływanie kosztowało 89 USD za jakieś 30 min (podwyżka). Wszystko to załatwiane było przez biuro podróży i w cenę wliczony był dojazd. Acha - zrobienie zdjęcie z delifinem 10 i 15 USD, film na DVD z pływania 25 USD. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: wstęp do dolphinelli - ceny? 23.05.04, 21:30 Gość portalu: Piotr napisał(a): > Wczoraj wróciłem z Sharm el Sheik. > Mnie wstęp kosztował 25 USD, dziecko 3 letnie połowę. Pływanie kosztowało 89 > USD za jakieś 30 min (podwyżka). Wszystko to załatwiane było przez biuro > podróży i w cenę wliczony był dojazd. Acha - zrobienie zdjęcie z delifinem 10 i 15 USD, film na DVD z pływania 25 USD. Piotrze, jestem zdziwiona tym, co piszesz. Wróciłam dziś i ceny, o których piszesz są zawyżone !! Którego dnia pływałeś ? Na bank jeszcze 3 dni temu było 60 USD !!! Natomiast na pewno wzięli od Ciebie dodatkowe 5 USD za pokaz, bo oficjalny bilet w kasie kosztuje 20 USD. Nie dawajcie zarobić innym, idzcie prosto do Dolphinelli, po co przepłacać ? Delfinarium znajduje się tuż koło hotelu Regency w Hadabie, na przeciwko Meczetu, obok którego skręca się w dół do Old Sharmu. My z Amar Sina szliśmy piechotką 15 min. Taksówką z Naama zapłacicie nie więcej niż 15 LE. pzdr Kasia PS Kupiliśmy płytę, która miała być formalnie dvd, ale oczywiście dla nich vcd a dvd to jedno i to samo i wszelkie kłótnie i prośby po dobroci o zmianę nie pomogły, gdyż uważali, że mamy w ręku dvd. Może ktoś będzie umiał im następnym razem wytłumaczyć tą subtelną różnicę, nam się nie udało. Ale pamiątka jest jak cholera (nasza kamera uległa nieodwracalnemu uszkodzeniu). Odpowiedz Link Zgłoś