Dodaj do ulubionych

wstęp do dolphinelli - ceny?

IP: *.ld.euro-net.pl 15.05.04, 19:28
ile kosztuje wjazd do dolphinelli w Sharm el Shaik???? I gdzie dokładnie ona
jest????
Obserwuj wątek
    • zdzisek99 Re: wstęp do dolphinelli - ceny? 16.05.04, 07:09
      Właśnie - ja tez jestem ciekawy. U rezydenta AlfaStar kosztuje to 25USD,
      Victoria Travel chwali się że ma ceny "miejscowe" - 20USD. A ja bym chętnie
      poznał jakie są orawdziwe ceny miejscowe :)
      Za pływanie z delfinami w Victoria Travel liczą sobie 60USD za pół godziny.
      • gajasirocco Re: wstęp do dolphinelli - ceny? 16.05.04, 08:34
        Cierpliwości- wróci z Sharmu Corinka- wielbicielka delfinów i wszystko Wam
        opisze, a ja zapraszam na wczasy z delfinami na Krym, gdzie mam specjalny
        program 2-tygodniowego pływania z tymi sympatycznymi zwierzakami w Jałcie-
        sirocco.tur@interia.pl lub 22-6653859
      • corrina_f1 Re: wstęp do dolphinelli - ceny? 23.05.04, 21:25
        Właśnie - ja tez jestem ciekawy. U rezydenta AlfaStar kosztuje to 25USD,
        > Victoria Travel chwali się że ma ceny "miejscowe" - 20USD. A ja bym chętnie
        > poznał jakie są orawdziwe ceny miejscowe :)
        > Za pływanie z delfinami w Victoria Travel liczą sobie 60USD za pół godziny.

Jak to u rezydenta Alfy 25 USD ??? Cena biletu to 20 USD, natomiast Alfa dodaje
        bilety gratis. My mieliśmy darmowe.
        W delfinarium byłam w ciągu ostatnich 2 tygodni 3 razy (ostatni raz 3 dni
        temu). Dwa razy na pokazie i raz na pływaniu. Pływanie do 31 maja kosztuje 60
        USD i bez problemu można kupić sobie bilet na miejscu na dzień -dwa przed
        planowanym pływaniem. Najlepiej podejść sobie wcześniej, i umówić się na
        konkretną datę. My mieliśmy zaraz na następny dzień, zadzwonili do nas do
        hotelu i potwierdzili.
        UWAGA - OD 1 czerwca bilet na plywanie z delfinami będzie kosztował 89 USD !!!

Na razie (wciąż nie ma jeszcze sezonu) na pokazach nie ma tłumów, z rezerwacją
        pływania też nie ma problemów.
        W razie pytań służę ;)

Więcej o delfinkach w relacji już wkrótce.

pzdr
    • Gość: zibi Re: wstęp do dolphinelli - ceny? IP: *.chello.pl 16.05.04, 14:07
      Delfinarium znajduje sie w Hadabie blisko starego Sharmu.cena w kasie 20 dol.
      pływanie 30min.z nimi 60 dol. po uprzednim umówieniu
    • Gość: Iwonka Re: wstęp do dolphinelli - ceny? IP: *.a.jawnet.pl 18.05.04, 09:32
      zerknij tutaj
      www.tanienurkowanie.pl/dolphinella.php
      Pozdrawiam cieplutko
      Iw....jeszcze dwa dni! :-)
      • Gość: Piotr Re: wstęp do dolphinelli - ceny? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.05.04, 14:45
        Wczoraj wróciłem z Sharm el Sheik.
        Mnie wstęp kosztował 25 USD, dziecko 3 letnie połowę. Pływanie kosztowało 89
        USD za jakieś 30 min (podwyżka). Wszystko to załatwiane było przez biuro
        podróży i w cenę wliczony był dojazd. Acha - zrobienie zdjęcie z delifinem 10 i
        15 USD, film na DVD z pływania 25 USD.
        • corrina_f1 Re: wstęp do dolphinelli - ceny? 23.05.04, 21:30
          Gość portalu: Piotr napisał(a):

> Wczoraj wróciłem z Sharm el Sheik.
          > Mnie wstęp kosztował 25 USD, dziecko 3 letnie połowę. Pływanie kosztowało 89
          > USD za jakieś 30 min (podwyżka). Wszystko to załatwiane było przez biuro
          > podróży i w cenę wliczony był dojazd. Acha - zrobienie zdjęcie z delifinem 10
          i 15 USD, film na DVD z pływania 25 USD.

Piotrze, jestem zdziwiona tym, co piszesz. Wróciłam dziś i ceny, o których
          piszesz są zawyżone !! Którego dnia pływałeś ? Na bank jeszcze 3 dni temu było
          60 USD !!! Natomiast na pewno wzięli od Ciebie dodatkowe 5 USD za pokaz, bo
          oficjalny bilet w kasie kosztuje 20 USD.
          Nie dawajcie zarobić innym, idzcie prosto do Dolphinelli, po co przepłacać ?
          Delfinarium znajduje się tuż koło hotelu Regency w Hadabie, na przeciwko
          Meczetu, obok którego skręca się w dół do Old Sharmu. My z Amar Sina szliśmy
          piechotką 15 min. Taksówką z Naama zapłacicie nie więcej niż 15 LE.

pzdr
          Kasia

PS Kupiliśmy płytę, która miała być formalnie dvd, ale oczywiście dla nich vcd
          a dvd to jedno i to samo i wszelkie kłótnie i prośby po dobroci o zmianę nie
          pomogły, gdyż uważali, że mamy w ręku dvd. Może ktoś będzie umiał im następnym
          razem wytłumaczyć tą subtelną różnicę, nam się nie udało. Ale pamiątka jest jak
          cholera (nasza kamera uległa nieodwracalnemu uszkodzeniu).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka