Dodaj do ulubionych

7+7 z triada

IP: *.toya.net.pl 28.06.04, 21:37
teraz juz moge podzielic sie moimi wrażeniami. spędziłam mile chwile na
objeżdzie: dużo zwiedziłam, nauczyłam i przeżyłam. Serdecznie dziekuję
pilotowi mojej grupy Panu Robertowi, który przez cały tydzień dbał o nas i
staral sie przekazać jak najwiecej informacji i ciekawostek o egipcie.
Panie Robercie gratuluje entuzjazmu, wiedzy i umiejętności kierowania
wycieczką. (nikt chyba nie zapomni pomocnej antenki!) życzę pogody ducha i
wielu takich grup jak nasza.
Może nastepnym razem znowu trafie na tak rzetelnego pilota.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: efka Re: 7+7 z triada IP: 81.219.144.* 28.06.04, 21:52
      Czy korzystałaś z wycieczki fakultatywnej do Abu Simbel, czy była taka
      możliwość czasowa?
      Czy najpierw miałaś objazd czy wypoczynek?
      W lipcu też jadę na taką imprezę do hotelu Traf 5*.
      Cieszę się, że chwalisz organizatora, na którego rzetelność tak bardzo liczę.
      • Gość: nubijka Re: 7+7 z triada IP: *.toya.net.pl 28.06.04, 22:16
        Hej
        byłam na pobycie a później na objazdówce. Na wycieczkę do Abu Simbel, trzeba
        wstac około 3 w nocy, pokonujesz 300 km, aby zwiedzić świątynie, która została
        przeniesiona :). świątynia jest naprawde imponująca przede wszystkim tzwane
        kolosy - posągi ramzesa II. Pytasz czy jest możliwość czasowa. na Abu Simbel
        jedzie sie zaraz po przyjeździe do Asuanu ( wszystko zależy od tego o której
        wyruszy autobus z HURGADY). najwyżej będziesz miała krótką noc.
        co do hoteli to są różne, te 5* są juz w porządku. Jeśli chodzi o pilota
        wiadomo zależy od człowieka: ale ludzie prowadzący te wycieczki sa sympatyczni
        ( mówie o Gosi , Marcinie, Robercie, Jarku- innych poprostu nie znam)
        • Gość: efka Re: 7+7 z triada IP: 81.219.144.* 28.06.04, 22:22
          Dzięki wielkie za odpowiedź. Niektórzy uważają, że lepiej najpierw zwiedzać a
          potem odpoczywać. Mnie sie wydaje, że taka kolejność jak Twoja też ma plus -
          męczysz się na objeździe jak już jesteś zaaklimatyzowana i opalona - lepiej
          trudy znosisz. Czy mam trochę racji? A jeszcze powiedz skąd i o której godzinie
          wylatywałaś z Polski?
          • Gość: nubijka Re: 7+7 z triada IP: 217.113.228.* 29.06.04, 18:39
            leciałam z warszawy chyba o 12. Masz racje, że kolejność jest obojętna bo to co
            najważneijsze to to że jesteś na wakacjach i trzeba z tego korzystac, a nie
            zadręczać sie co by było gdyby.Jedyny minus objazdówek - to ,fakt ,że musisz
            wcześnmie wstawać o 5, 6 ,7 bo wtedy jest łatwiej zwiedzać. A naprawdę jest
            dużo ciekawych miejsc do zobaczenia. Chłonie sie wszystko. najważniejsze to
            samopoczucie i uśmiech.

Zyczę miłego pobytu i odjazdowej objazdówki :)
            • Gość: efka Re: 7+7 z triada IP: 81.219.144.* 29.06.04, 20:40
              Cieszę się, że jesteś zadowolona z wycieczki, ja też mam nadzieję na
              niezapomniane wrażenia. Dziękuję za miłą wymianę zdań. Gorąco pozdrawiam z
              Krakowa.
              • bgoralska Re: 7+7 z triada 03.07.04, 22:28
                właśnie wróciłam z takiej imprezy.
                Jeżdziłam z Marcinem. fajny gość, choć osobiscie miałam niedosyt informacji.

Było naprawde ok. polecam abu simbel, file, medinet Habu -super,sakkare, i
                Dashur za 10 le można wejść do czerwonej Piramidy.
                W Kairze uwaga na hotel Europa, jesli jest coś nie tak zgłaszać kierownikowi
                sali, stanowczo ale uprzejmie. Od razu pomaga. niestety ten hotel to nasłabsze
                ogniwo objazdu

jesli bedzie was z 4 osoby możecie sobie sami uzupełnić w fajny i nie drogi
                sposób program. Nie bójcie się warto

pozdrowienia również z krakowa

P.s najprawdopodobniej bedzisz miała najpierw pobyt a potem objazd. jesli masz
                jakies pytania to moj nr gg to 5080049

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka