rudzielec30 02.06.05, 21:14 Witam. Czy ktos był i wrócił z Egiptu z Kopernikiem. Chcę lecieć z nimi pod koniec czerwca do Hurghady do Megawish. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karina Re: KOPERNIK IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.05, 21:38 Witam.Też jadę z Kopernikiem do Magawish 11.06. i jestem ciekawa jak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pipipipi Re: KOPERNIK 02.06.05, 22:17 rudzielec30 napisała: > Witam. Czy ktos był i wrócił z Egiptu z Kopernikiem. Chcę lecieć z nimi pod > koniec czerwca do Hurghady do Megawish NIE NIEKT NIE WRACA. To biuro to jakiś Trójkąt Bermudzki. Wyjeżdżają i znikają :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiek1500 Re: KOPERNIK IP: 5.5R6D* / *.sglcarbon.de 03.06.05, 08:42 Ja lecę z nimi jutro do Magawish, zobaczymy jak będzie :-)) Ale wrócić mam zamiar tak czy inaczej :-)) Odezwę się po powrocie... pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaarolinkaa Re: KOPERNIK IP: 212.160.111.* 03.06.05, 09:15 Lece z nimi 11.07. Moi znajomi byli z tym biurem juz 3 razy i sa bardzo zadowoleni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to ja Re: KOPERNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:17 ty moze polec z Su Fun Megawish u nich to 1670 zeta na dwa tygodnie-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nahlah Re: KOPERNIK 03.06.05, 12:59 z Kopernikiem Magawish 1495zł ze wszystkim!!!! (oplata paliwowa, wiza-wszystko w cenie)!!! polecam! ja bylam z Kopernikiem 2 razy. pierwszy raz w HRG w hotelu Waves, ostatnio w Romie. wszystko jak najbardziej ok! zakwaterowanie w hotelu za ktory zaplaciliśmy, świetne wycieczki fakultatywne, mili i pomocni rezydenci :) no i nie da sie ukryć,że mają świetne ceny! obecnie rownież planuje podróz z Kopernikiem ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rudzielec30 Re: KOPERNIK 07.06.05, 07:46 Czy tylko trzy osoby wróciły z Egiptu z Kopernikiem? Mam coraz więcej wątpliwości co do wylotu z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madmax2 Re: KOPERNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 08:47 Miałem nie drażnić Kopernikiem, ponieważ mam o nich pozytywne zdanie, niezgodne z większością opinii na tym forum ;) Ale pytasz -odpowiem ;) Byłem w tamtym roku i było ok. Najlepsze jest to, że egipski partner biura (coś tam Tour, chyba) jest uczciwy ,solidny , i naprawdę w porządku.Na lotnisku żegnaliśmy się jak starzy znajomi, bezinteresownie, żadnej kasy ode mnie nigdy nie widzieli ;) Czego jednak nie mogę powiedzieć o Pani Kasi, fakultety- to priorytet, naturalnie te z katalogu. A reszta? co tam ...Ale z drugiej strony załatwiałem wszystko z obsługą hotelu , a po co mi rezydent;) Jeśli dla rezydenta nie ważne jest ,jak ludzie go widzą, to mnie tym bardziej to nie obchodzi i wolę załatwiać to co potrzebuję sam. Jak w każdej branży-są fachowcy, bardzo ich szanuję , i pseudo fachowcy- od tych trzymam się z daleka. Acha, odpowiedź na pytanie :) byłem -i wróciłem z Kopernikiem ;) Zero niedociągnięć jeśli chodzi o biuro i wywiązanie się z umowy. Acha ,była jeszcze pani,która uczy się na rezydenta,nie pamiętam niestety imienia(nie była to Beduinka-z nią niestety się minąłem ;( )- ale to będzie (pewnie już jest) chyba najlepszy rezydent w egipcie -w przeciwieństwie do innych, dla niej ważny jest turysta ,ma wiedzę i jest bardzo sympatyczna Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kn. Re: KOPERNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:46 Witam Ja również zastanawiam się nad wyjazdem z tą firmą, do Shalm El Sheik (źle napisałem-wiem).. Troszke się boje bo nie znam tej firmy,ale patrząc na forum to pozytywnie ludzie się wypowiadają, a po drugie tak jak większość biór,latają z AMC Airlines (rok temu z nimi byłem Odpowiedz Link Zgłoś
nahlah Re: KOPERNIK 07.06.05, 14:12 egipski partner to Team Tour..zapewne mówiąc o współpracownikach Kopernika masz na myśli Amorka, Ahmeda... :) świetni!bardzo pomocni ;) no i z Amorkiem można spokojnie sobie po polsku pogadać ;) Odpowiedz Link Zgłoś