Dodaj do ulubionych

Zibi nie rob balaganu!!!

IP: *.astral.lodz.pl 07.09.05, 20:28
Zibi, czy uprzejmie moglbys nie robic na forum balaganu? Dlaczego uparcie
przywolujesz watki o hotelach nawet sprzed kilku miesiecy??? Co Ty chcesz
osiagnac? Chcesz zrobic na zlosc pc_maniakowi??? Jeszcze gdybys dyskutowal
kulturalnie to co innego, ale niektore Twoje wypowiedzi pozostawiaja wiele do
zyczenia. Celowo przywolujesz te watki zeby zrobic tu balagan, jestes
zalosny!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mark Re: Zibi nie rob balaganu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 07:39
      Tak gwoli prawdy, niech jeszcze 10 takich jak Ty założy nowe wątki tego typu i
      tez zrobi się ciekawie, prawda? Trzeba aż zakładać nowy wątek? Chyba nie
    • Gość: annie2003 Re: Zibi nie rob balaganu!!! IP: *.wawzh.rdsas.com / 213.17.173.* 08.09.05, 08:05
      zostawcie Trolla w spokoju, przezylismy Inke, przezyjemy i jego
      • binki1 Re: Zibi nie rob balaganu!!! 08.09.05, 14:25
        Tak to prawda że Zibi zrobił bałagan na forum wyciągając posty z przed miesiąca.

Ale jeszcze większy robią Ci którzy odpowiadają pięknymi opisami wyżej
        wymienionych hoteli. Szkoda że one spadną na dalszą strone i nikt z nich nie
        skorzysta. Zibiego nie interesuje to co napisaliście, on poprostu zabawił się
        Waszym kosztem i ma z tego satysfakcje.....
        • Gość: Mark Re: Zibi nie rob balaganu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 15:43
          Niekoniecznie zabawił. Może miał cel? kto wie? Jesli tak ,w sumie pokazał jak
          bezsensowne są te wątki. Miesiąc temu były ważne, teraz uważacie ,że Zibi sie
          bawi. Dlaczego? Moze źle się wyraziłem- nie w tym miejscu, bo sens maja ,każdy
          ma inne priorytety, ok. 100,200,500 osób zakłada sobie po jednym wątku jaki
          hotel itd itp i nikogo to nie razi. Zibi je podbija i jest awantura. Trochę
          brak w tym logiki, prawda? Jeśli jest to takie drażniace ,dlaczego zawsze
          znajdzie się ktoś kto na nie odpowie? Ok ,ale jest forum hotele, tam jak
          najbardziej. Więc nie róbcie z Zibiego kozła ofiarnego, podnosząc przy tym
          swoje ego bo robi za głupka forumowego. A może przeciwnie. Co Was tak oburza,
          pytam jeszcze raz w jego zachowaniu? Inni produkują posty nie na tym forum -
          jest ok, nikt psów nie wiesza na "inteligentnych inaczej", więc dlaczego winny
          jest Zibi? Jest post-ma prawo na niego odpisać. Tempić trzeba zakładaczy, oni
          mogą produkowac , a jemu nie wolno odpowiadac?
          • binki1 Re: Zibi nie rob balaganu!!! 08.09.05, 16:42
            Gość portalu: Mark napisał(a):

> Niekoniecznie zabawił. Może miał cel? kto wie?

to może mnie oświecisz jaki można mieć w tym cel, jeśli nie zaśmiecenie forum?

>ok. 100,200,500 osób zakłada sobie po jednym wątku jaki
            > hotel itd itp i nikogo to nie razi. Zibi je podbija i jest awantura.

słusznie zauważyłeś że zakładają po jednym wątku, ale nie kilkanaście w ciągu
            paru minut

>Jeśli jest to takie drażniace ,dlaczego zawsze
            > znajdzie się ktoś kto na nie odpowie

a to już jest pytanie do odpowiadających, a nie domnie

>Więc nie róbcie z Zibiego kozła ofiarnego, podnosząc podnosząc przy tym
            > swoje ego bo robi za głupka forumowego.

a może to Ty chcesz podnieść swoje ego broniąc go

>Tempić trzeba zakładaczy, oni
            > mogą produkowac , a jemu nie wolno odpowiadac?

gdybyś częściej bywał na tym forum to wiedziałbyś że innym założycielom wątków
            o hotelach podawany jest link lub rada żeby najpierw zaglądneli na forum hotele

• Gość: Mark Re: Zibi nie rob balaganu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 17:13
              Jeśli nie zrozumiałeś tego co napisałem , nie zamierzam wdawać się w głupie
              pyskówki, bo to i tak nie doprowadzi do tego ,że mnie zrozumiesz. Chciałeś
              pokrzyczeć -pokrzyczałeś.

> a może to Ty chcesz podnieść swoje ego broniąc go
              Brak logiki w tym co piszesz, czytaj ze zrozumieniem
              No comments

> gdybyś częściej bywał na tym forum to wiedziałbyś ..........

Nie wiem czy nie jestem tu dłużej i częściej od Ciebie ;)

Popatrz na ostatnie kilkadziesiat postów-mówi Ci to coś o stanie umysłowym tego
              społeczeństwa? Więc nie dorabiaj ideologii ,że go bronię- on być może
              podporządkowuje sie tylko normom ,które zaobserwował na tym forum.....

• binki1 Re: Zibi nie rob balaganu!!! 08.09.05, 17:41
                Napisałam nie tylko o Zibim, ale i o tych którzy mu odpowiadali choć post
                pochodził z przed miesiąca. Z Twojego postu wynika że zrobiłam to tylko po to
                żeby podnieść swoje ego.
                Jeszcze jedna sprawa nie jestem facetem, co można wywnioskować z uważniejszego
                czytania nie koniecznie ze zrozumieniem. Nie sil się na odpowiedź nie zamierzam
                z Tobą dyskutować.
                • Gość: Mark Re: Zibi nie rob balaganu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 17:47
                  Ja z Toba równiez, ten protekcjonalny ton zachowaj dla głupszych od siebie.
                  Tylko może byc problem z ich znalezieniem. Twoja odpowiedź tylko to potwierdziła
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka