Gość: bezi IP: *.gsw.pl 30.05.06, 14:40 Czy był ktoś niedawno w hotelu Magawish w Hurghadzie, jakie warunki itp? Leciał ktoś ostatnio z bt Rainbowtours? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slawek681 Re: Magawish 30.05.06, 16:30 Byłem tam niedawno, warto jechać, cisza, spokój, czysta ładna plaża, niedaleko brzegu rafa koralowa, w hotelu sklepiki, warto. Odpowiedz Link Zgłoś
darek312 Re: Magawish 30.05.06, 21:52 Hotel taki sobie. Byłem w ubr. wspomnienia super. Pokoje troszku wymagaja poprawek, klima daje sie we znaki (jedna noc walczyłem z komarami ale po zgłoszeniu problemu zaraz sie nim fachowo zajeli). Sam obiekt super i mają ładną rafę z prawej strony plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
hapita Re: Magawish 31.05.06, 21:15 Bardzo dobre jedzeni,dużo owoców,co w Egipcie nie jest nagminne.Plaża 2 km.Jej lewa część jest prawie pusta,tylko czasem przeszkadzają lotniarze z "Colony".Bungalowy przestronne z aneksem kuchennym,czajnikiem i garami.Klima dokucza jak jasna cholera.Świetne animacje o 9-tej wieczorem w amfiteatrze a czasem na plaży,w przypadkach tańców murzyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ocenyhoteli.pl Re: Magawish IP: *.zvid.net 01.06.06, 13:49 Zapraszam do poczytania o Magawish na www.ocenyhoteli.pl i do dodania wlasnej oceny:) Odpowiedz Link Zgłoś