meg66 12.01.07, 20:23 Proszę o radę.Wybieramy się do Egiptu w czerwcu i nie wiem czy teraz skorzystać z takiej oferty czy jeszcze poczekać?Czy potem też są jakieś fajne promocje? Które biuro ma teraz najlepsze oferty tego typu? Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aszra-al-aszra Re: Czy opłaca się first minute? 13.01.07, 17:07 jasne że tak kupiłam w tym roku za 1900zl 14 dni z all ! rok temu to samo na majówke kupiłam za 1490 tydzien w hurghadzi ea jużmiejsc nie ma !! Odpowiedz Link Zgłoś
iwter Re: Czy opłaca się first minute? 13.01.07, 17:12 Pewnie, że warto w Fm,zaoszczędzasz od kilku stów do nawet kilku tysięcy.W przypadku całej rodziny2+2,jak moja zaoszczędzam od 3-5tyś zależy od hotelu.Pomijając fakt że w Fm wybierasz hotel jaki chcesz a na Lm bierzesz co zostało,Dobre hotele zawsze sprzedane są w Fm.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
natder Re: Czy opłaca się first minute? 13.01.07, 17:15 W zeszłym roku w last minut na koniec czerwca zapłaciliśmy 7000pln za 3*** z allem w Hurghadzie dla 2+2. Więcej tego błędu nie powtórzę, już rezerwujemy 4+**** z allem w Tabie dla 2+2 za... 7800. Termin ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: Czy opłaca się first minute? 13.01.07, 17:44 Dłużej nie czekaj bo już teraz brakuje niektórych hoteli i miejsc w samolocie a na last minute zostają hotele ,które się nie sprzedają z katalogu ze względu na cene albo położenie-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1982 Re: Czy opłaca się first minute? 13.01.07, 18:33 W takim razie ja również poproszę adres in. biur które już teraz sprzedają FIRST MINUTE..Popatrzę i z chęcią coś wybiorę.. Odpowiedz Link Zgłoś
iwter Re: Czy opłaca się first minute? 13.01.07, 18:41 w tym roku bp powariowały z zaczęły sprzedawać miejsca przed ukazaniem się katalogów na lato 07.Tak robił np.Scan i tui.Sama przejechalam się i 6 stycz. nie było już miejsc dla dzieci za Cenę 99euro a katalog pokazał się 5.Do hotelu ,którego chciałam jechać ,wolnych miejsc na cały sezon od czerwca do września ,już nie ma.Więc jeśli chcecie dobry hotel ,w dobrej cenie ,to radzę się decydować szybko. Odpowiedz Link Zgłoś