zebrasoma1 20.01.07, 19:25 pytam bo noce są chłodne , w samolocie kamera i aparat można używać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: jaka pościel w hotelu Faraana 20.01.07, 19:34 zebrasoma1 napisał: > pytam bo noce są chłodne , oj do wyboru do koloru:z kory, z atlasu, z flaneli, z bawelny,z welny owczej.Przy zakwaterowaniu dostaniesz ankiete i tam sobie zaznaczysz wszystkie detale dotyczace pokoju i jego wyposazenia ;-DDDD > w samolocie kamera i aparat można używać ? za zgoda personelu pokladowego. Odpowiedz Link Zgłoś
zebrasoma1 Re: jaka pościel w hotelu Faraana 20.01.07, 19:41 iberia.pl napisała: > zebrasoma1 napisał: > > > pytam bo noce są chłodne , > > oj do wyboru do koloru:z kory, z atlasu, z flaneli, z bawelny,z welny > owczej.Przy zakwaterowaniu dostaniesz ankiete i tam sobie zaznaczysz wszystkie > detale dotyczace pokoju i jego wyposazenia ;-DDDD hahaha ale śmieszne , pytam bo latem zwykle jest tylko prześcieradło do nakrycia się , a teraz jest ponoć chłodno w nocy a ogrzewanych pokoi chyba nie mają Odpowiedz Link Zgłoś
agaja76 Re: jaka pościel w hotelu Faraana 20.01.07, 20:04 nie czytałam o tym hotelu, ale jestem przekonana że nie pozwolą Wam marznąć. Klimą możecie sobie nagrzać pokój, i pewnie okrycia na każdy sezon mają dostosowane. Nie wyobrażam sobie aby goście hotelowi spali w polarach :)) Tego nie wyczytałam na forum, a latają do Egiptu cały rok. Bez obaw. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: jaka pościel w hotelu Faraana 21.01.07, 19:09 zebrasoma1 napisał: > > hahaha ale śmieszne , dla mnie twoje pytanie bylo smieszne > pytam bo latem zwykle jest tylko prześcieradło do > nakrycia się , a teraz jest ponoć chłodno w nocy a ogrzewanych pokoi chyba nie mają klimatyzacja oprocz chlodzenia ma na ogol opcje ogrzewania. Odpowiedz Link Zgłoś
ajdo club faarana 22.01.07, 11:02 bylem tam w grudniu klimatyzacj ma opcje dogrzzewania po pierwszej nocy gdy zostawilismy napiwek odrazu pojawily sie koce zadnych ankety nie bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś