Gość: samanti IP: *.arbuzowa.2a.pl 02.08.03, 12:21 czy na prawde blondynka w egipcie ma ciężko??? czy rzeczywiście tamtejsi naruszaja wolność osobistą? bo zamiast cieszyć się wakacjami to się ich boje. PARANOJA!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwka Re: boje się!!!! ;) IP: *.wroc.zigzag.pl 02.08.03, 12:30 Sama będziesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanti Re: boje się!!!! ;) IP: *.arbuzowa.2a.pl 02.08.03, 12:43 Gość portalu: iwka napisał(a): > Sama będziesz??? nie jade z mamtką tak wyszło, ale wiesz tak mi wszyscy pieprza że będę się bała na krok odstąpić mame, a wkońcu nie mam 16 lat!!!! pociesz mnie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anai171 Re: boje się!!!! ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.03, 13:00 hehe ja tez jestem blondynka i jade do Egiptu 12.08- spacjalnie zabieram starszego brata - coby miec jakas ochorne:P ale nie boj sie , badz oziebla jak gora lodowa to nie beda zaczepiac :P POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: boje się!!!! ;) IP: *.wroc.zigzag.pl 02.08.03, 13:05 Niestety, masz słuszne obawy. Arabowie zawsze zaczepiają dziewczyny, zwłaszcza same. Ale nie są natrętni, nie zwracaj uwagi na zaczepki, jak nie widzą zainteresowania ze strony dziewczyny to sobie odpuszczają. Nie przejmuj się. Oni tak reagują, bo blondynki to dla nich egzotyka i inność- a to wiadomo zawsze przyciąga. Nie zapuszczaj się tylko w nieznane rejony i uliczki to nic Ci nie grozi. W strefie hotelowej i w centrum jesteś bezpieczna, powtarzam nie zwracaj uwagi na zaczepki idź przed siebie , nie patrz na nich. No i lepiej, żebyś jednak trzymała się mamy. Zresztą na pewno poznasz jakieś ciekawe towarzystwo i będziecie łazić razem. Uszy do góry pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanti Re: boje się!!!! ;) IP: *.arbuzowa.2a.pl 02.08.03, 13:17 Gość portalu: iwka napisał(a): > Niestety, masz słuszne obawy. Arabowie zawsze zaczepiają dziewczyny, zwłaszcza > same. Ale nie są natrętni, nie zwracaj uwagi na zaczepki, jak nie widzą > zainteresowania ze strony dziewczyny to sobie odpuszczają. > Nie przejmuj się. Oni tak reagują, bo blondynki to dla nich egzotyka i inność- > a to wiadomo zawsze przyciąga. Nie zapuszczaj się tylko w nieznane rejony i > uliczki to nic Ci nie grozi. W strefie hotelowej i w centrum jesteś bezpieczna, > > powtarzam nie zwracaj uwagi na zaczepki idź przed siebie , nie patrz na nich. > No i lepiej, żebyś jednak trzymała się mamy. Zresztą na pewno poznasz jakieś > ciekawe towarzystwo i będziecie łazić razem. > Uszy do góry > pozdrawiam > jestes kochana dziękuje ci tak samo mnie straszyli jak jechałam doturcji i jakos nic się nie stało;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bamboleo Re: boje się!!!! ;) IP: *.szpital.olkusz.pl / 192.168.0.* 02.08.03, 13:10 Zapomnij się z Arabem, co Ci zależy , słyszałem że ładne dzieci wychodzą z takich konstelacji-podpalane, , wyrzuć na luz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanti Re: boje się!!!! ;) IP: *.arbuzowa.2a.pl 02.08.03, 13:19 Gość portalu: bamboleo napisał(a): > Zapomnij się z Arabem, co Ci zależy , słyszałem że ładne dzieci wychodzą z > takich konstelacji-podpalane, , wyrzuć na luz... wiesz jakoś nie mam chęci na tych brudasów...... panie sympatyczny ;) buziaki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
patrykkk Re: boje się!!!! ;) 02.08.03, 13:30 Gość portalu: samanti napisał(a): > wiesz jakoś nie mam chęci na tych brudasów...... To po prostu niemożliwe, żeby kobieta była tak prostacka i ograniczona. Mam nadzieję, że tylko "żartujesz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanti Re: boje się!!!! ;) IP: *.arbuzowa.2a.pl 02.08.03, 13:38 patrykkk napisał: > Gość portalu: samanti napisał(a): > > > wiesz jakoś nie mam chęci na tych brudasów...... > > To po prostu niemożliwe, żeby kobieta była tak prostacka i ograniczona. > Mam nadzieję, że tylko "żartujesz". przepraszam bardzo o co ci chodzi ja tylko odpowiedziałam na wypowiedź pana bamboleo, to on zachował sie jak prostak a ja na prawde mam obawy nie lubie naruszania czyjejś wolnosci ;) więc nie martw sie nie jestem prosta i ograniczona ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patrykkk Re: boje się!!!! ;) 02.08.03, 13:44 Gość portalu: samanti napisał(a): > przepraszam bardzo o co ci chodzi ja tylko odpowiedziałam na wypowiedź pana > bamboleo, to on zachował sie jak prostak a ja na prawde mam obawy nie lubie > naruszania czyjejś wolnosci ;) więc nie martw sie nie jestem prosta i > ograniczona ;) pozdrawiam Rozumiem. Tak czy owak uważać należy na siebie zawsze, zwłaszcza u nas, niestety. Ja wybieram się we wrześniu do Sharm, chcąc nie chcąc będę "ochroniarzem" mojej blondyny, nie ma jednak co się przejmować, kurorty to swoiste mikroklimaty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanti Re: boje się!!!! ;) IP: *.arbuzowa.2a.pl 02.08.03, 13:47 patrykkk napisał: > Gość portalu: samanti napisał(a): > > > przepraszam bardzo o co ci chodzi ja tylko odpowiedziałam na wypowiedź pan > a > > bamboleo, to on zachował sie jak prostak a ja na prawde mam obawy nie lubi > e > > naruszania czyjejś wolnosci ;) więc nie martw sie nie jestem prosta i > > ograniczona ;) pozdrawiam > > Rozumiem. Tak czy owak uważać należy na siebie zawsze, zwłaszcza u nas, > niestety. > Ja wybieram się we wrześniu do Sharm, chcąc nie chcąc będę "ochroniarzem" mojej > > blondyny, nie ma jednak co się przejmować, kurorty to swoiste mikroklimaty... pewnie, ciesze się że doszliśmy do porozumienia bo wiesz jak nie lubie takich akcji jak ktos nie ma nic ciekawego do powiedzenia to niech idzie na randki.pl i da se spokój życze Tobie o twojej blondi wspaniałych wakcji, niezpomnianych wrażeń i czego tylko sobie życzycie ps. blondynki nie sa takie głupie na jakie wyglądają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bamboleo Re: boje się!!!! ;) IP: *.szpital.olkusz.pl / 192.168.0.* 02.08.03, 15:44 Kto ja prostak??? Wybacz , co ja mam sądzic o kimś kto jedzie do Egiptu i "boi" sie zaczepek? traktuje to wszystko w kategoriach wakacyjnego bajdurzenia, na - marginesie znałem kiedyc Palestyńczyka - super chłopak , kochało sie w nim pół akdemika dziewcząt , nie miał nic z tzw. Araba. Obys choc ładna była , to Ci wszyskie głupotki wybaczę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAMANTI Re: boje się!!!! ;) IP: *.arbuzowa.2a.pl 02.08.03, 15:51 TY MI WYBACZYSZ JA CI TEZ WYBACZE OKI? ALE NIE DZIW SIE ŻE SIĘ BOJE, MIAŁAM JUŻ RÓŻNEGO TYPU PRZYGODY, NIE NALEŻA DO NAJMILSZYCH , A BAWIC JAK KAŻDY CHYBA LUBIE I TO BARDZO!!!! UWIEŻ MI. PRZEPRASZAM ZA TEGO PROSTAKA,NIE JESTEM RASISTKĄ NIE POMYŚL SOBIE!!! POZDRAWIAM !! BUZIAKI!!! ACO DO TEGO CZY JESTEM ŁADNA BYŚ SIĘ MUSIAŁ PRZEKONAĆ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bamboleo Re: boje się!!!! ;) IP: *.szpital.olkusz.pl / 192.168.0.* 02.08.03, 16:07 Miałaś juz różne przygody w przeszłości??? TO co Ci szkodzi????, nie wiem... zrozumiałbym gdybys była "de nówka" - folia na desce rozdzielczej i progach,nie oderwana metka, a tak..... dziewczyno sa wakacje nie bój się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAMANTI Re: boje się!!!! ;) IP: *.arbuzowa.2a.pl 02.08.03, 16:12 Gość portalu: bamboleo napisał(a): > Miałaś juz różne przygody w przeszłości??? TO co Ci szkodzi????, nie wiem... > zrozumiałbym gdybys była "de nówka" - folia na desce rozdzielczej i > progach,nie oderwana metka, a tak..... > dziewczyno sa wakacje nie bój się... RYBKO JEST WSZYSTKO OK. KIEDY ROBIE TO CO CHCE I MOGE ROBIZ WSZYSTKO ALE Z WŁASNEJ NIEPRZYMUSOWEJ WOLI, CHYBA TERAZ MNIE ROZUMIESZ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bamboleo Re: boje się!!!! ;) IP: *.szpital.olkusz.pl / 192.168.0.* 02.08.03, 16:34 Możesz robić wszystko???Podaj mi swoja komórke może się spotkamy w Hurghardzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAMANTI Re: boje się!!!! ;) IP: *.arbuzowa.2a.pl 02.08.03, 16:40 Gość portalu: bamboleo napisał(a): > Możesz robić wszystko???Podaj mi swoja komórke może się spotkamy w > Hurghardzie... A KIEDY TAM BĘDZIESZ BO WIDZE ŻE SPRAGNIONY JESTES WRAŻEŃ?? CZY ZDAJE MI SIĘ. JA GENERALNIE JADE TAM ODPOCZĄĆ I POZWIEDZAĆ CO NIE ZNACZY ŻE NIE MOŻEMY SIE SPOTKAĆ.JESZCZE MI POWIEDZ W JAKIM WIEKU JESTES I SKĄD? Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal Re: boje się!!!! ;) 02.08.03, 15:41 Ja byłam w Egipcie z koleżanką. Obydwie 20-paroletnie blondynki. Czyli pełna egzotyka :) I ani raz nie czułam się zagrożona w jakikolwiek sposób. Arabowie w Egipcie nie są nachalni. Czasem zatrąbią na ulicy, czasem coś krzykną ale po prostu nie należy zwracać na to uwagi. Na trąbiącego faceta w BMW, który pyta "taxi" nie należy w ogóle reagować. Na okrzyk:" You are beautiful" albo "You broke my heart!" (ja to nawet usłyszałam od 4-letniego chłopca:), po prostu się uśmiechnąć. Nikt Ci nic nie zrobi. A na wszelki wypadek, gdy już wdasz się niechcący w rozmowę z jakimś Arabem, powiedz mu, że masz męża :) Ja tak kilka razy w sklepach mówiłam :) Że mąż w Polsce, biedaczek ciężko pracuje, żebym ja mogła jechać na wakacje...Lucky man - odpowiadali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAMANTI Re: boje się!!!! ;) IP: *.arbuzowa.2a.pl 02.08.03, 15:45 oryginal napisała: > Ja byłam w Egipcie z koleżanką. Obydwie 20-paroletnie blondynki. Czyli pełna > egzotyka :) > I ani raz nie czułam się zagrożona w jakikolwiek sposób. Arabowie w Egipcie nie > > są nachalni. Czasem zatrąbią na ulicy, czasem coś krzykną ale po prostu nie > należy zwracać na to uwagi. Na trąbiącego faceta w BMW, który pyta "taxi" nie > należy w ogóle reagować. Na okrzyk:" You are beautiful" albo "You broke my > heart!" (ja to nawet usłyszałam od 4-letniego chłopca:), po prostu się > uśmiechnąć. Nikt Ci nic nie zrobi. > A na wszelki wypadek, gdy już wdasz się niechcący w rozmowę z jakimś Arabem, > powiedz mu, że masz męża :) Ja tak kilka razy w sklepach mówiłam :) Że mąż w > Polsce, biedaczek ciężko pracuje, żebym ja mogła jechać na wakacje...Lucky man > - > odpowiadali :) DZIĘKI ZA POCIESZENIE JUŻ MI STRACH ODCHODZI ;) BO WIESZ CO TO ZA WAKACJE W STRACHU!!! JESZCZE RAZ DZIĘKUJE I POZDRAWIAM!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: boje się!!!! ;) IP: 80.48.150.* 17.08.03, 22:48 nie tylko blondynki.. kazda kobieta w wieku od 12-50 lat jest narazona na cmokanie, gwizdanie, zaczepki, natrentne rozmowy (bez wyjatkow), ale idzie sie przyzwyczaic ;). Odpowiedz Link Zgłoś