blasius1 05.01.08, 11:47 Zapraszam do obejrzenia zaktualizowanej mapy SSH. www.sharm-el-sheikh.ovh.org/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scorpio1956 Re: Mapa Sharm El Sheikh'u 05.01.08, 12:05 Naprawdę Ciebie podziwiam, za tę benedyktyńską pracę. Na tej mapie opiera się juz prawie każdy turysta udający się w tamtym kierunku. Malutkie sprostowanie. Widzę , że naniosłeś poprawki w hotelu Coral Beach Montazah. Tak są już od dwóch lat dwie jego części. Natomiast między hotelami C.B.M a Melia Sinai od 3lat NIE MA plaży publicznej. Są tam tylko resztki połamanych parasoli. Dlaczego?. Bo między tymi hotelami buduja się następne dwa, nowe hotele. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
egythai Re: Mapa Sharm El Sheikh'u 05.01.08, 12:39 mapka jest OK, często z niej korzystam. gratuluję pomysłu. może mógłbyś nanieść na nią dodatkowo hotel Aqua Park Sharm (nazywany również Aqua Blu Sharm)? wielu ludzi pyta, gdzie go zlokalizować i muszę rysować :))) Odpowiedz Link Zgłoś
busy-bee Re: Mapa Sharm El Sheikh'u 05.01.08, 19:03 No właśnie ja szukam Aqua Blu - czy ktoś mógłby pomóc mi go zlokalizować na tej mapce? Odpowiedz Link Zgłoś
one-ptaku Re: Mapa Sharm El Sheikh'u 05.01.08, 16:43 TROPICANA GRAND AZURE też nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
konstancja15 Re: Mapa Sharm El Sheikh'u 05.01.08, 20:04 one-ptaku napisał: > TROPICANA GRAND AZURE też nie ma jest, teraz nazywa się LTI Tropicana Grand Azure, ma nr 149 Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Mapa Sharm El Sheikh'u 07.01.08, 13:06 Opisy/ocena slowna hoteli - super pomysl. Moze pomocne przy wyborze hoteli byloby rowniez zamieszczenie wlasne ilosci gwiazdek hotelom? Czyli oprocz opisu slownego takze wlasne gwiazdi? Aczkolwiek bardziej rozbudowane opisy moglyby zastapic je. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska571 Re: Mapa Sharm El Sheikh'u - do blasius 07.01.08, 14:47 Jeszcze jedno sprostowanie. Pomiędzy Iberotelem Grand Sharm a drogą prowadzącą do Ritza jest Hotel GOING ONE (GOING 1).Kilka małych budynków jeszcze wykańczają, ale na święta było tam bardzo dużo turystów. Wjazd na teren hotelu jest bardzo blisko ronda "kaktusowego" prowadzącego do Ritza. Odpowiedz Link Zgłoś
pzkb Re: Mapa Sharm El Sheikh'u 15.01.08, 22:11 Uprzejma prośba do Autora wątku - czy możesz na tej mapie zaznaczyć Fantazję (mam tu na myśli centrum handlowo-rozrywkowo-kulturalne) i ewentualnie podpowiedzieć czy ma inną nazwę? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia112 Mapy Hurghady 16.01.08, 23:11 Autor zapomniał dodać, że pod tym samym lub pod poniższym adresem znajdują się równie dokładne mapy Hurghady :) www.hurghada-map.ovh.org/ Pozdrawiam, Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś
wwic Re: Mapy Hurghady 20.01.08, 13:15 Czy może mi wskazać gdzie jest dokładnie Old Market? Pozdrawiam wwic Odpowiedz Link Zgłoś
madzia112 Mapa SSH 21.01.08, 11:07 Kliknij na mapkę po lewej stronie, na południową część SSH. Old Market jest na samej górze po lewej stronie. Tuż przy Maya Bay. Ta część Sharmu znana jest też pod nazwą Old Town. Pozdrawiam, Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Mapa Sharm El Sheikh'u 22.01.08, 14:51 Alf Leila Wa Leila. Jest na mapie Hadaby/Ras Um el Sid. Obok jest też już opisane Il Mercato. Odpowiedz Link Zgłoś
olsztynmazur Re: Mapa Sharm El Sheikh'u 25.01.08, 21:20 Nie znalazłam na tej mapce hotelu Oriental Resort może on nazywa się jakoś inaczej . Czy możesz mi pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
blasius1 Re: Mapa Sharm El Sheikh'u 26.01.08, 09:45 Tak to tam jest... Zbyt często zmieniają nazwy hoteli. To HOSTMARK ORIENTAL RESORT nr.151 na prawej mapie Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Mapa Sharm El Sheikh'u 23.02.08, 18:04 jestem pod wrazeniem! Normalnie medal Ci sie nalezy :-))). Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś