malika82 04.08.09, 19:29 co możecie o nich powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paula81729 Re: animatorzy z bella vista 05.08.09, 10:16 Na pewno nic złego bo wszyscy w tym hotelu są bardzo sympatyczni (pzdr dla Józefa):) -- " Podróże kształcą, ale tylko wykształconych" Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara_iloveegypt Re: animatorzy z bella vista 11.08.09, 14:02 hej tam to animatorzy zmieniaja sie jak rekawiczki, za mojej "kadencji" w sumie bylo ich ok 8 a co jeden to lepszy, na poczatku zakumplowalam sie z 3 ale po zmianie ze starej ekipy został tym Sami i juz nie bylo tak samo :( Odpowiedz Link Zgłoś
malika82 Re: animatorzy z bella vista 11.08.09, 18:55 Sami cały czas tam pracuje i głównie o niego mi chodzi. Jakie macie o nim zdanie? I dlaczego tam są takie rotacje? Odpowiedz Link Zgłoś
iman3 Re: animatorzy z bella vista 12.08.09, 20:53 sami tez dlugo nie popracuje :-( za miesiąc zmiana Odpowiedz Link Zgłoś
paula81729 Re: animatorzy z bella vista 12.08.09, 21:27 Ojej, Sami za miesiąc odchodzi? To pewne? I pewnie bezrobocie... szkoda on był tam najfajniejszy... -- "Podróże kształcą, ale tylko wykształconych" Odpowiedz Link Zgłoś
veryhapppy Re: animatorzy z bella vista 12.08.09, 23:16 no animatorzy - no brak słów, co jeden to lepszy a ten Sami- hihihi byle tylko zarwac resztę mial gdzies,- zreszta krecily sie wokol niego takie dwie dziewczyny i frajde mieli, zarowno on jak i one :) Odpowiedz Link Zgłoś
malika82 Re: animatorzy z bella vista 13.08.09, 11:42 z tego co wiem to Sami nigdzie nie odchodzi, ale zweryfikuję swoją wiedzę. A jeśli chodzi o podrywanie to faktycznie laski same do niego lgnęły. Odpowiedz Link Zgłoś
iman3 Re: animatorzy z bella vista 13.08.09, 15:57 animatorzy zmieniaja sie co 3 miesiace.Jak nabroją wylatuja szybciej. kiedy bylyscie ? Odpowiedz Link Zgłoś
paula81729 Re: animatorzy z bella vista 13.08.09, 18:17 Koniec czerwca początek lipca, ale co to znaczy że się zmieniają to znaczy że idą do innego hotelu? Nie bardzo wiem o co chodzi bądź tak uprzejma i napisz mi co to znaczy " się zmieniają" dzięki:) Pozdrawiam PAULA -- "Podróże kształcą, ale tylko wykształconych" Odpowiedz Link Zgłoś
iman3 Re: animatorzy z bella vista 13.08.09, 20:49 zmieniają się czyli po 3 miesiacach przechodza do innego hotelu .zwykle tak sie dzieje.Jak nabroja to zostaja od razu zwolnieni.Niektóre hotele maja z góry zakazane kontakty z goscmi hotelowymi po za hotelem .Kilka razy bylo tak w bella viscie. Takie zycie taka praca animatora ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paula81729 Re: animatorzy z bella vista 13.08.09, 21:16 Wielkie dzięki, myślałam że go zwalniają a szkoda by było bo jest urodzony do tego zawodu mam nadzieję że jak w przyszłości wybiorę się jeszcze do Egiptu to go spotkam w hotelu bo jest przezabawny potrafi rozbawić nawet gburów największych i proszę nie myśleć że mówiąc "gburów" mam siebie na myśli:) Pozdrawiam PAULA -- "Podróże kształcą, ale tylko wykształconych" Odpowiedz Link Zgłoś
malika82 Re: animatorzy z bella vista 14.08.09, 11:43 dokładnie! nawet starsze panie potrafił zagadać i mimo, że nic nie rozumiały też miały wiele radości :) Odpowiedz Link Zgłoś
paula81729 Re: animatorzy z bella vista 14.08.09, 13:20 Z dziećmi też fajnie się bawił. Ale ja się jeszcze zastanawiam czy jeśli na przykład w Hurghadzie jest 50 hoteli to czy on będzie animatorem w 49 z nich i dopiero wróci do BV czy np. on ma jakiś " kontrakt" czy coś takiego podpisany np. z 4 hotelami i tylko między nimi krąży? Może mi ktoś jeszcze to powiedzieć bo jestem ciekawa gdyż dopiero teraz dowiedziałam się że jest coś takiego jak zmiana animatorów w hotelu i tego właśnie nie wiem. Dzięki:) Pozdrawiam PAULA -- "Podróże kształcą, ale tylko wykształconych" Odpowiedz Link Zgłoś
iman3 Re: animatorzy z bella vista 14.08.09, 14:02 No wiec tak z pracą animatora to jest tak zmieniają się po 3 miesiacach i przechodza do innego hotelu z opinią z poprzedniego .Np chlopcy ktorzy pracowali w sea gull nastepnie pracowali w bellaa viscie potem z niezbyt dobra opinia jeden wrocil do tunezji do hotelu karawana a 2 pozostalych poszlo do hotelu na granicach hurghady.z tym jest naprawde róznie. przed kilkoma miesiacami w BV byl NINO ze swoja dziewczyna i 2 włoszki ,one same odeszly wrociły do włoch a NINO zostal zwolniony za złe zachowanie ale rzeczywiscie nabroił ;-) A wiem bo prowadze agencje dla animatorów organizujemy szkolenia sprzedajemy różne pomoce dla nich ,wszyscy przewaznie przechodza przez nasze ręce ze tak powiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paula81729 Re: animatorzy z bella vista 14.08.09, 14:21 Aha wielkie dzięki teraz już rozumiem ale to nie jest pocieszające bo to by oznaczało że szanse na spotkanie Samiego w BV są małe... szkoda. Ale te zmiany dotyczą tylko animatorów czy np. kelnerzy też się zmieniają tak się zastanawiam co u Józefa...? Pozdrawiam PAULA -- "Podróże kształcą, ale tylko wykształconych" Odpowiedz Link Zgłoś
iman3 Re: animatorzy z bella vista 14.08.09, 17:59 kelnerzy tez jak cos nabroja sa niestety zwalniani.W Bv panuje rygor,ale i to czasem dobrze.Dobrzy pracownicy pracuja dalej jak np.józef ps.mam jego zdjecie ktore mi zapisal na kompie chcesz to ci wysle ale tylko do twojego użytku,nie na forum ;-) teraz mial urlop i wrocil cały zdrowy hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
malika82 Re: animatorzy z bella vista 14.08.09, 15:40 iman a jak nazywa się Twoja agencja? Odpowiedz Link Zgłoś
paula81729 Re: animatorzy z bella vista 15.08.09, 09:53 Aha wielkie dzięki za zdjęcie ale nie trzeba bo mam z nim zdjęcie:). Tak się zastanawiałam co u niego bo właściwie z nim tam najczęściej rozmawiałam i on był bardzo miły i zabawny. A co do rygoru to się zgadzam, że on panuje w BV ale masz rację to dobrze ( byle nie za bardzo). Pozdrawiam PAULA -- "Podróże kształcą, ale tylko wykształconych" Odpowiedz Link Zgłoś