Dodaj do ulubionych

aqua blu animator

30.08.09, 19:54
hej dziewczyny jestem nowa na tym forum i mam pytanie czy zna może
któraś animatora z aqua blu w hurghadzie o imieniu MARCO jest on tam
nowy a jego prawdziwe imię podobno to IHAB ma 24 lata i tatuaż na
ramieniu krzyż będe wdzięczna za informacje i opinie na jego temat
Obserwuj wątek
    • zawsze-misia333 Re: aqua blu animator 31.08.09, 14:15
      Ja go poznałam. Byłam tam w pierwszej połowie sierpnia. Chodził
      uśmiechnięty i nic nie robił . Zresztą jak większość animatorów tam.
      • ineska84 Re: aqua blu animator 31.08.09, 17:11
        a mogłabyś mi napisać coś więcej na jego temat rozmawiałaś może z
        nim i czy bardzo wyrywał turystki:)
        • zawsze-misia333 Re: aqua blu animator 02.09.09, 08:34
          Rozmawiałam z nim kilka razy. Nie zauważyłam specjalnie by bardzo
          turystki wyrywał ale tez nie specjalnie się tym interesowałam. Wiem
          od innego animatora natomiast, że każdy z nich ma bardzo dużo
          kobiet. Takie też ich zadanie ;-)).
        • alefbet Re: aqua blu animator 02.09.09, 09:21
          ineska84 napisała:

> a mogłabyś mi napisać coś więcej na jego temat rozmawiałaś może z
          > nim i czy bardzo wyrywał turystki:)

No nie, ten to wyjątek oczywiście. Franciszek z Asyżu to przy nim Kaligula i
          Rasputin jednocześnie.
          Ty się już dałaś "wyrwać" i teraz szacujesz populację z którą współdzielisz
          "zasób"? Czy może planujesz pozwolić się "wyrwać" i chcesz z koleżankami grafik
          przylotów ustalić?

A wiesz co? Daj się "wyrwać", zalicz przygodę, zrób sobie małą przyjemność i nie
          zawracaj d...y sobie i innym tym problemem. Chleba z tej mąki i tak nie będzie.
          • patryszkaa Re: aqua blu animator 02.09.09, 12:55
            Wiecie co> Bylam rok temu w Turcji w Marmaris i był podobny animator. Tez mówili
            na niego Marco a imie miał całkiem inne . Był Tunezyjczykiem. Możliwe ze to ten
            sam??
            • alefbet Re: aqua blu animator 02.09.09, 13:16
              patryszkaa napisała:

> Wiecie co> Bylam rok temu w Turcji w Marmaris i był podobny animator. Tez m
              > ówili
              > na niego Marco a imie miał całkiem inne . Był Tunezyjczykiem. Możliwe ze to ten
              > sam??

Tak. To się nazywa bilokacja. Święci tak mają.
            • zawsze-misia333 Re: aqua blu animator 02.09.09, 13:23
              Możliwe bo wszyscy animatorzy pracujący w Aqua Blue to Tunezyjczycy.
              • ineska84 Re: aqua blu animator 02.09.09, 17:45
                raczej nie, bo on jako jedyny z animatorów w aqua blu jest
                egipcjaninem
    • beatit Re: aqua blu animator 07.09.09, 21:10
      MJ!!!!! Tak go nazywam. poznałam go w tym roku dość niedawno wróciłam i się z
      nim trochę za kumplowałam. MJ jest świetnym facetem. Miły, trochę nieśmiały i w
      ogóle super. co chciałabyś jeszcze wiedzieć? pytaj :D
      • beatit Re: aqua blu animator 07.09.09, 21:14
        z tego co mi MJ mówił to tylko on jest egipcjaninem. Momo, Tito, Amy, Emily,
        Alex i reszta to tunezyjczycy.
      • ineska84 Re: aqua blu animator 07.09.09, 21:15
        a dlaczego MJ? nie wiesz jak długo ma zamiar tam pracować?
        • ineska84 Re: aqua blu animator 07.09.09, 21:16
          tak też mi to mówił, a kiedy byłaś? jest jeszcze MOMO?
          • beatit Re: aqua blu animator 07.09.09, 21:20
            Momo!! jasne, że jest. wróciłam w zeszłą sobotę. to byli moi ulubieńcy :D
        • beatit Re: aqua blu animator 07.09.09, 21:18
          nie mów, że nie widziałaś jak tańczy? nie byłaś z nim na dyskotece? tańczy i
          wygląda jak młody michael jackson. on mieszka w Hughardzie z tego co wiem. i
          chyba będzie tam jeszcze trochę. co do niego nie masz co się obawiać, bo on jest
          jednym z tych porządnych :D
          • beatit Re: aqua blu animator 07.09.09, 21:26
            czekaj ty się w nim bujasz? on jest porządny, ale jak to każdy arab. nie powiem,
            żeby wyrywał wszystkie dookoła, ale nie jesteś jedyna. uwielbiam go, aczkolwiek
            twierdzę, że uczucia ulokowałaś w nie tym mężczyźnie...
            • ineska84 Re: aqua blu animator 07.09.09, 21:33
              no bez przesady nie bujam poprostu był fajny, Ty ale on jest koptem
              może to żadna różnica nie wiem nie znam się:)
          • ineska84 Re: aqua blu animator 07.09.09, 21:29
            Tak moi tez, ale MOMO mówił że wraca do siebie do Tunezji. A tak jak
            tańczy no tak nie skumałam masz racje że podobny. Poprostu się
            zastanawiam bo chce tam wrócić i czy go jeszcze będe tam mogła
            spotkać
            • beatit Re: aqua blu animator 07.09.09, 21:33
              pewnie tak. on ma mojego maila i z nim troche pisze więc jakby co mogę się go
              spytać do kiedy będzie w hotelu. :D
              • ineska84 Re: aqua blu animator 07.09.09, 21:38
                o to widze że to coś więcej:) jak byś mogła się go zapytać do kiedy
                będzie tam pracował było by fajnie
                • beatit Re: aqua blu animator 07.09.09, 21:50
                  z mojej strony to raczej przyjaźń nie wiem jak z jego. :D ok spytam się go. :D
                  na co cie wyrwał, że tak się zapytam? :D
                  • ineska84 Re: aqua blu animator 07.09.09, 22:02
                    czy ja wiem czy wyrwał;)po prostu był fajnym facetem i tak jak
                    piszesz taki troche nieśmiały ogólnie bardzo sympatyczny i spokojny
                    w porównaniu do momo:)
                    • ineska84 Re: aqua blu animator 07.09.09, 22:04
                      i te jego loczki i oczka;)
                      • beatit Re: aqua blu animator 07.09.09, 22:16
                        tu sie z tobą zgodzę... :D można z nim było pogadać na każdy temat x) a
                        momo...jego śmiech był uroczy i powitanie: jak sie masz? dobrze, dziękuje, a ja?
                        było fajne...ale powiem szczerze, że z nich dwóch MJ najbardziej podobał się
                        mnie i moim znajomym... :D ja tam z nim nie kręciłam, bo bardziej podobali mi
                        się animatorzy z visty, ale MJ jest jedyny w swoim rodzaju. kiedy byłaś w Aqua?
                        • ineska84 Re: aqua blu animator 07.09.09, 22:22
                          tak albo jeszcze jak momo sto lat śpiewał:) z visty a który? ja
                          byłam na początku sierpnia, a nie wiesz czy MJ długo pracuje jako
                          animator, bo wydawało mi się troche jak by się nie mógł biedny
                          czasami odnaleść
                          • beatit Re: aqua blu animator 07.09.09, 22:31
                            tego roku? ja wyleciałam z warszawy 21 sierpnia... ;) momo z tym śpiewaniem był
                            niezły :D ale Alex, taki wysoki i chudy był najlpeszy :D:D:D MJ mówił, że na
                            początku miał pracować z dziećmi, ale koledzy mu odradzili i dobrze ;P chyba z
                            jakieś dwa trzy lata...ale nie jestem pewna. a z visty to nie wiem czy kojarzysz
                            takich dwóch francuzów, jeden nosił kowbojską czapkę a drugi czapkę z eda hardego
                            • ineska84 Re: aqua blu animator 07.09.09, 22:39
                              tak to ja wróciłam a Ty wyleciałaś, minełyśmy się:) tak alex też był
                              dobry, on podobno tam najdłużej pracuje. MJ z dziećmi no w sumie to
                              raz miał tam jakieś wieczorne animacje z dzieciakami, mógłby się
                              odnaleść;) tak wiem którzy ja jak byłam to była dyskoteka w basenie
                              i oni mieli u nas występ:)
                              • beatit Re: aqua blu animator 07.09.09, 22:46
                                no to oni :D ogólnie moje wrażenia po tym miejscu są świetne, trochę tęsknię za
                                tym wszystkim. a toti czy jak mu tam i ten od breakdance'a pamiętasz ich? też
                                byli fajni. :D ogólnie MJ mówił, że lubi dzieci, ale te do pięciu sześciu lat,
                                bo powyżej to są niezłe cwaniaki xP cały MJ!! :)) a jak ty w ogóle poznałaś MJ-A?
                                • ineska84 Re: aqua blu animator 07.09.09, 22:55
                                  ja przez pierwszy tydzień to nie mogłam się odnaleść;)tak mi
                                  brakowało tego wszystkiego, ale nic bo zamierzam tam wrócić:) tak
                                  ten od breakdance'a był dobry wogóle atmosfera była super. Jak ja
                                  byłam to MJ mówił że to dopiero jego drugi dzień w pracy w tym
                                  hotelu, pierwszy raz to chyba z nim gadałam jak na basenie namawiał
                                  nas na mecz w basenie:) a później to właściwie co wieczór przed
                                  animacjami siedział z nami przy stoliku i gadał i czasami rum albo
                                  piwko popijał:)
                                  • beatit Re: aqua blu animator 07.09.09, 23:00
                                    To zupełnie inaczej było ze mną xDDD na początku udawał, że nie istnieję, potem
                                    namówił mnie na jaką grę. te sławne habibi :PP a potem to na dyskotece itp. ja
                                    również chcę tam wrócić, ale bynajmniej nie dla tych facetów ;P po prostu dla
                                    tego miejsca, zauroczyło mnie :D
                                    • ineska84 Re: aqua blu animator 07.09.09, 23:08
                                      tak te ich podchody, gierki dobre to jest;) czasami śmiać mi się
                                      chciało z niego taki chłopczyk, ale na dyskotece to normalnie był w
                                      swoim żywiole:) oj ja też zdecydowanie nie dla facetów, choć nie
                                      pogniewałabym się gdyby on tam jeszcze pracował;) ale zostawiłam tam
                                      kawałek siebie
                                      • beatit Re: aqua blu animator 07.09.09, 23:14
                                        tak te gry były śmieszne, ale czasami były denerwujące...nie będę już mówiła
                                        jakie...gdy patrze na te wszystkie zdjęcia, mj-a również to uśmiech sam na
                                        twarzy mi się pojawia...też mam nadzieje, że gdy tam pojadę zastam tam go :D
                                        • beatit Re: aqua blu animator 07.09.09, 23:16
                                          było widać, gdy tańczy to oczy mu się świeciły, jak to sam określił: taniec to
                                          jego hobby i pasja, taka mała odskocznia od rzeczywistości :D:D:D :*
                                        • ineska84 Re: aqua blu animator 07.09.09, 23:18
                                          ja też jak przeglądam fotki to śmiać mi się chce:) a kiedy chcesz
                                          jechać za rok czy może wcześniej? zapytaj go do kiedy ma zamiar tam
                                          pracować to przynajmniej będziemy wiedziały czy go jeszcze spotkamy;)
              • ineska84 Re: aqua blu animator 18.09.09, 20:30
                >pewnie tak. on ma mojego maila i z nim troche pisze więc jakby co
                >mogę się go
                >spytać do kiedy będzie w hotelu.

Hej:) beatit mogłabyś mi podać maila do MJ byłabym wdzięczna.
                Pozdrawiam:)
            • soniaa_26 Re: aqua blu animator 12.01.10, 20:13
              Ja poznałam jednego MOMO w Tunezji, który wcześniej pracował w
              Egipcie, moze to ten sam chociaż to popularne pseudo wśród
              animatorów ;)
    • seja58 Re: aqua blu animator 21.09.09, 23:12
      wlasnie niedawno wrocilm z Egiptu bylaw w aqua viscie... marco jest
      jeszcze ale nie mialam okazji go blizej poznac;)
      • ineska84 Re: aqua blu animator 22.09.09, 18:25
        oj no to szkoda;) a nie masz może do niego jakiegoś kontaktu?:)
        • seja58 Re: aqua blu animator 25.09.09, 19:06
          przykro mi ale nie mam:( jakos nie mialam okazji sie z nim
          zaprzyjaznic moze dlatego ze byl ktos inny:)
          • ineska84 Re: aqua blu animator 25.09.09, 20:12
            ktoś inny:)? ale masz na myśli jego czy siebie:)?
            • seja58 Re: aqua blu animator 27.09.09, 10:19
              poznalam kogos innego... wykupilam ze zanjomymi nurowanie i byl tam
              jeden instruktor, ktory robil wrazenie, ale bylo milo i sie skonczylo
              • sayok000 Re: aqua blu animator 12.01.10, 19:47
                A macie może jego zdjęcie? Bo chciałabym prosić, żebyście mi je
                przesłały. Muszę sprawdzić czy wiem o kim mówicie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka