Gość: anka IP: *.chello.pl 16 lat temu zamiast słodyczy postanowiłam pić gorzkie kakao robie sobie taki spory kubek gdy nachodzi mnie ochota na coś słodkiego ciekawi mnie ile tai kubas ma kalori mleko 2% Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: zamiast słodyczy 16 lat temu Trzeba policzyc: kalorie mleka plus kalorie kako plus kalorie cukru. Ilosci znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rachela Re: zamiast słodyczy IP: *.aster.pl 16 lat temu kakao jest bardzo tłuste. to mielone ziarno kakowca. odtłuszczone, dostępne w sklepach ma ok. 11% tłuszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: zamiast słodyczy 16 lat temu Zgadzam się. Wcale ten Twój napój nie jest taki niskokaloryczny i nietłusty. Ja zamiast słodyczy jem suszone owoce - orzechy, morele, śliwki:). Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: zamiast słodyczy 16 lat temu Wiem, ale lepsze to niż typowy słodycz:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: zamiast słodyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu nothing.at.all napisała: > Wiem, ale lepsze to niż typowy słodycz:). Przede wszystkim zdrowszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: zamiast słodyczy IP: *.chello.pl 16 lat temu mleka jest 300 ml kakao 1,5 łyżeczki bez cukru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz_w Re: zamiast słodyczy IP: *.wroclaw.vectranet.pl 16 lat temu ale co my mamy to za Ciebie liczyc?? czy o co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portalu Re: zamiast słodyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu Tak, bo niuni ciężko samej zsumować ilość kalorii z opakowania mleka na szklankę i kalorii za łyżkę kakao. Odpowiedz Link Zgłoś