Dodaj do ulubionych

ratunku - dym papierosowy!

IP: *.icpnet.pl 22 lata temu
Jak usunąć brzydki zapach tytoniu z ubrań po całonocnej imprezie w lokalu dla
palacych? Wywieszanie na balkonie nie zawsze go usuwa, a przeciez kurtki lub
płaszcza nie bede co tydzien prać ani oddawać do czyszczenia!!!
Pomóżcie proszę!
Obserwuj wątek
    • Gość: miska_malcova Re: ratunku - dym papierosowy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
      zacznij chodzic do mcdonalda- tam nie zasmierdniesz papierochami , a w dodatku
      jest klawo i duzo promocyjnych zestawow
      • Gość: fiona Re: ratunku - dym papierosowy! IP: 195.175.37.* 22 lata temu
        Dziekuje za przemyslana rade. Mimo wszystko powstrzymam sie przed zmiana lokalu
        chocby z tego prostego powodu, ze w McDonaldzie nie puszczaja muzyki klubowej no
        i wiekiem nieco odstaje od gosci, wyprawiajacych tam urodziny. Ciesze sie, ze
        Tobie udalo sie tam odnalezc wlasny klimat.
        Podziwiam Twoja przebieglosc...bardzo szczwany pomysl...
        Moze jednak ktos ma lepszy? Bylabym wdzieczna...
        • Gość: shrek Re: ratunku - dym papierosowy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
          aleś ty, fiona, zjadliwa! No to idź bez kurtki i bez płaszcza, jak ci się nie
          chce prać, nie wiem zresztą, dlaczego. No co za leniuch, patrzajta Państffo!!!
    • papryczka_ag Re: ratunku - dym papierosowy! 22 lata temu
      Był kiedys taki spray do ubrań zabijający zapach nikotyny.
      Teraz mam podobny kłopot, bo pora ogródkowa juz się skończyła i radzę sobie w
      ten sposób, że wywieszam ciuchy na balkon i ewentualnie przed wywieszeniem
      spryskuję czymś co ma cytrynowy zapach. Nie wiem czemu ale wietrzeją oba :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka