Gość: nena IP: *.8048139.tvteletronik.pl 22 lata temu Co mam kupić ojcu na 50 urodziny? Okazja nie byle jaka więc musi być coś z głową. Na pewno już ktoś z Was to przeszedł. Poradźcie proszę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nena Re: prezent na 50 urodziny IP: *.8048139.tvteletronik.pl 22 lata temu czy ktoś mi pomozeeeeeeeeeee???? Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: prezent na 50 urodziny 22 lata temu Moze napisz cos wiecej na temat Twojego taty.Bedzie wtedy latwiej Ci cos poradzic.Wazne jest tez ile mniej wiecej chcesz wydac na ten prezent! Pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nena Re: prezent na 50 urodziny IP: *.8048139.tvteletronik.pl 22 lata temu Tata jak tata. Mój nie ma żdnych zaintereswań, no może oprócz zbierania monet, ale nie ma na tym punkcie szczególnego bzika więc co mi pozostaje.Pewnie ciuch lub kosmetyki(lubi dobrze wyglądać). Chcę wydać ok.50 zł. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: prezent na 50 urodziny 22 lata temu Proponuje ksiazke(album) o monetach i do tego jakis drobiazg kosmetyczny!! Ladnie zapakowane napewno sie spodobaja!! Mozesz tez zaprosic tate (rodzicow) na wlsnorecznie przygotowany obiad lub kolacje.Taki wieczor spedzony w gronie bliskich tez powinien mu sie spodobac!! A jak jeszcze cora mu cos dobrego ugotuje to napeno sie ucieszy!!Moze to byc tez niespodzianka! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś