Gość: mamutek IP: 81.210.18.* 21 lat temu Kochane, powiedzcie gdzie można kupić mikroskop. Dziecko zażyczyło sobie na urodziny. Przed Gwiazdką to widziałam w Smyku, ale teraz nie sezon na prezenty. Pomóżcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piscina Re: mikroskop ... i malutka płaska lupa 21 lat temu Dopisuję się do wątku, ale w sprawie małej płaskiej lupki do noszenia w portfelu. Normalne okulary do czytania (+2) czasem mi nie wystarczają do przeczytania choćby serii i numeru w nowym dowodzie osob., ktore są zapisane wyjątkowo małą (jak na mnie) i ścieśnioną czcionką. Gdzieś kiedyś widziałam taką lupkę wyglądającą jak okrągła plastikowa poduszeczka, czyli jak większa soczewka kontaktowa. Nie chodzi mi o takie metalowe z rączką, nawet małe, bo i tak mam za dużo klamotów w torebce, a takiej lupki uzywa się rzadko. Więc mam pytanie: czy i gdzie można by coś takiego kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: mikroskop ... i malutka płaska lupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu sklep z pomocami dydaktycznym lub ze sprzętem laboratoryjnym Odpowiedz Link Zgłoś
oszmarek Re: mikroskop ... i malutka płaska lupa 21 lat temu Polecam Cezas w Warszawie ul.Słonimskiego 1.Jeżeli poza Warszawą to wejdż na ich stronę i znajdż sklep najbliższy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2004 Re: mikroskop ... i malutka płaska lupa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu na allegro jest ich dużo i różne ceny www.allegro.pl/show_item.php?item=52708177 Odpowiedz Link Zgłoś