Gość: Simkin IP: *.net / 217.97.169.* 20 lat temu mój wnuczek powiedział,że one nie są dobre,one są pycha1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Majka Re: Kopytka IP: 81.15.189.* 20 lat temu Czy kopytka ugotowane zamrażać, czy świeże z ciasta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Kopytka IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Chyba ugotowane ale zamrażać trzeba tak, żeby się nie posklejały. Dopiero zamrożone można przesypać do jednego woreczka. Potem takie zamrożone wrzucać na osolony wrzątek. Surowe nie wiem bo nigdy tak nie mroziłam. Wogóle kopytka są SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: Kopytka 19 lat temu ja układam lekko obgotowane na tacce,wystudzone ,potem tacke wkładam do zamrażarki,i zamrożone wkładam do foliowej torebki,przed zjedzeniem ponownie obgptowuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariam Kopytka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu za ten przepis dzięki, jeśli sie uda to beda to pierwsze kopytka w moim życiu, bez wpadki a mam 52 lata. mariam Odpowiedz Link Zgłoś
tekisk Re: Kopytka 19 lat temu Kopytka , to zawsze była moja " pięta Achillesowa " . Spróbuję wg . tego przepisu :) . Odpowiedz Link Zgłoś