Gość: sabinka IP: *.pro-internet.pl 20 lat temu Nie bardzo wiedziałam, gdzie zadać takie pytanie, może tutaj... jakie są polskie piosenki (nie kolędy) na święta oprócz "Dnia taki jak ten" Czerwonych Gitar? Hę? Ktoś może wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renka Re: piosenki świąteczne IP: 195.117.234.* 20 lat temu Kilka lat temu w Wyborczej była płyta "Moje kolędy na koniec wieku" Preisnera. Dla mnie odlot! Pewnie można gdzieś kupić w normalnej sprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: piosenki świąteczne 20 lat temu Gość portalu: renka napisał(a): > Kilka lat temu w Wyborczej była płyta "Moje kolędy na koniec wieku" Preisnera. Dla mnie odlot! Dla mnie również odlot - uwielbiam i już w tym sezonie zaczęłam słuchać (u mnie datą graniczną dla świątecznych piosenek jest 6.XII). Uwielbiam ponadto płytę Lady Pank "Zimowe graffitti" - od lat mi towarzyszy w czasie świątecznym:-))) Cudowna, cudowna... Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: piosenki świąteczne 20 lat temu Ach, zapomniałam: przejrzyj jeszcze forum "Muzyka" - co roku w tym czasie pojawia się temat świątecznych piosenek Pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: piosenki świąteczne IP: *.rybnet.pl 20 lat temu a gdzie jest to forum muyka nie mogę tego znaleźć za odp. wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: piosenki świąteczne 20 lat temu Ja wchodzę tam z "Kultury": forum.gazeta.pl/forum/0,53940,2433058.html Druga z góry jest "Muzyka" - widzisz? Wpisz tam do wyszukiwarki może nawet to moje "Zimowe graffitti", bo kiedykolwiek pojawia się taki wątek to ja oczywiście zawsze "Zimowe graffitti" wpisuje, bo kocham tę płytę i już:) Może wówczas wątek cały wynajdziesz a w nim inne propozycje? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: piosenki świąteczne IP: *.rybnet.pl 20 lat temu tak wielkie dzięki teraz muszę jeszcze nauczyć sie ściągania he he he ale to cgyba będzie trudniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: piosenki świąteczne IP: *.rybnet.pl 20 lat temu tak wielkie dzięki teraz muszę jeszcze nauczyć sie ściągania he he he ale to cgyba będzie trudniejsze Odpowiedz Link Zgłoś