19 lat temu
Kupilem zonie na walentynki wibrator troche boje sie jej reakci.A jak Wy
drogie panie zareagowalybyscie na taki prezent?
Obserwuj wątek
    • lustroo Re: prezent 19 lat temu
      Załamka :( Taaa wyznacznik miłości wibrator. Ludzieeee. Brak słów. Myślisz, że
      Twoja żona nie potrzebuje ciepła czułości, całusa, kwiatka? Lepiej było się
      wiagry najeść ;)
    • alexxa6 Re: prezent 19 lat temu
      nie noooooooooo,fajny pomysł:-)))))))))
      może żona akurat będzie zachwycona takim zastępcą?!;-)

vanilla-cafe.net/
    • Gość: Matylda Re: prezent IP: 85.112.196.* 19 lat temu
      :)Oczywiście to żart ale skoro pytasz...no cóż, pomyślałabym, że delikatnie
      daje mi do zrozumienia iż z mojego męża zrobiły się troczki od kalesonów.
      • andrzej601 Re: prezent 19 lat temu
        To wcale nie zart.W pewnym wieku potencja mezczyzny maleje(niewielu potrafi sie
        do tego przyznac)a oczekiwanie partnerki wprost przeciwnie dlatego nie widze
        nic zlego aby sobie a wlasciwie JEJ jakos pomoc.Wbrew pozorom wymagalo to ode
        mnie wiele odwagi by zdecydowac sie na taki zakop i przyznac sie przed samym
        soba ze niestety ale latka nieublaganie leeca.
        • lustroo Re: prezent 19 lat temu
          Żartujesz...A ręce i język też niesprawny? Myślisz, że kobieta potrzebuje
          sztuczności zamiast czułości. Faceci maja dziwne pomysły. Jak Cię kocha, to Cię
          kocha takiego jaki jesteś, potrzebuje ciepła przytulenia, dotyku, pieszczot, a
          nie kawał drąga, no sorry.
          • jess6 Re: prezent 19 lat temu
            No przestańcie ludzie...To tylko takie małe urozmaicenie w życiu erotycznym, po
            co to wielkie halo o braku czułości.Pewnie się kochają i będą z tego mieli
            trochę zabawy:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka