andrzej601 19 lat temu Kupilem zonie na walentynki wibrator troche boje sie jej reakci.A jak Wy drogie panie zareagowalybyscie na taki prezent? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lustroo Re: prezent 19 lat temu Załamka :( Taaa wyznacznik miłości wibrator. Ludzieeee. Brak słów. Myślisz, że Twoja żona nie potrzebuje ciepła czułości, całusa, kwiatka? Lepiej było się wiagry najeść ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alexxa6 Re: prezent 19 lat temu nie noooooooooo,fajny pomysł:-))))))))) może żona akurat będzie zachwycona takim zastępcą?!;-) vanilla-cafe.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: prezent IP: 85.112.196.* 19 lat temu :)Oczywiście to żart ale skoro pytasz...no cóż, pomyślałabym, że delikatnie daje mi do zrozumienia iż z mojego męża zrobiły się troczki od kalesonów. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej601 Re: prezent 19 lat temu To wcale nie zart.W pewnym wieku potencja mezczyzny maleje(niewielu potrafi sie do tego przyznac)a oczekiwanie partnerki wprost przeciwnie dlatego nie widze nic zlego aby sobie a wlasciwie JEJ jakos pomoc.Wbrew pozorom wymagalo to ode mnie wiele odwagi by zdecydowac sie na taki zakop i przyznac sie przed samym soba ze niestety ale latka nieublaganie leeca. Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: prezent 19 lat temu Żartujesz...A ręce i język też niesprawny? Myślisz, że kobieta potrzebuje sztuczności zamiast czułości. Faceci maja dziwne pomysły. Jak Cię kocha, to Cię kocha takiego jaki jesteś, potrzebuje ciepła przytulenia, dotyku, pieszczot, a nie kawał drąga, no sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
jess6 Re: prezent 19 lat temu No przestańcie ludzie...To tylko takie małe urozmaicenie w życiu erotycznym, po co to wielkie halo o braku czułości.Pewnie się kochają i będą z tego mieli trochę zabawy:) Odpowiedz Link Zgłoś