Dodaj do ulubionych

sprawdzona pralnia - warszawa

IP: *.chello.pl 17 lat temu
proszę o pomoc. potrzebuję oddać płaszczyk do pralni (na metce jest napisane:
professionaly dry clean perchlorethylene) jest do bardzo kosztowna rzecz i
boję się skorzystać z supermarketowych sieciówek. z jaką pralnią macie dobre
doświadczenia i możecie mi polecić?

monka
Obserwuj wątek
    • veeto1 Re: sprawdzona pralnia - warszawa 17 lat temu
      Absolutnie ręczę za pralnię Prosowskich na Żoliborzu k/placu
      Wilsona. Tu masz linka "zumi' z zaznaczeniem miejsca:
      www.zumi.pl/1243082,Pralnia_Chemiczna._Witold_Prosowski,Warszawa,firma.html
      Pralnia moe nie wygląda najpiękniej, nie jest nopwoczesna jak te
      piękne badzieiwa w supermarketach, ale ta pralnia pierze wszystko
      to, co "niepieralne", albo zego inni nie chcą się podjąc. Naprawdę
      polecam. Jedyny minus - tygodniowe terminy i nigdy krócej, no zasami
      uda się wybłagać z poniedziałku na piątek albo sobotę.
      • veeto1 Oj! Sorki za literówki! n/t 17 lat temu
      • Gość: Viki Vera Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.chello.pl 16 lat temu
        Bardzo dobra pralnia. Moja pralnia na Woli ma urlop do 30 lipca,więc zaniosłam
        białą koszulę oraz sukienkę do pralni Prosowskich i jestem bardzo mile
        zaskoczona - koszula lepiej uprana niż w mojej pralni, sukienka też pięknie
        uprana (a pobrudzona była m.in. creme brulee itd.). POLECAM
        • ruzwelt102 Re: sprawdzona pralnia - warszawa 13 lat temu
          Polecam www.facebook.com/DobrePralnie
          Tu można dostać info z pierwszej reki.
          Z tego co wiem prowadzą weryfikację pralni, bo nie wszystkie świadczą usługi takie jak w reklamie. Polecajcie znajomym fb - koniec z bylejakością. dotyczy całej PL
    • Gość: jkjjj Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.aster.pl 17 lat temu
      nie oddawajcie nic do pralni na ul. proznej
      • narta_80 Re: sprawdzona pralnia - warszawa 17 lat temu
        i do 5a'sec!
        zniszczyli dwa nowe gajerki mojego malza...
      • Gość: 222222222 Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 11 lat temu
        Bardzo dobra pralnia ul. Pańska 67. Niestety absolutnie nie polecam pralni Pralnia Chemiczna Pranie Dywanów Elżbieta Prokurat na ul. Wolska 66 Warszawa. Niestety jakość upranych materiałów była taka iż nadawały się jedynie do kosza ? który zreszta znajduje się tuz obok. Jedyna zaleta ze nie trzeba było dźwigać tego z powrotem. Ale tak na poważnie: szczerze odradzam. Pieniądze wyrzucone w błoto. ODRADZAM.
    • Gość: olaf Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17 lat temu
      Supra na chomiczówce: za leclerc'iem. Świadczą też usługi odbiorem i dowozem do
      zapraowanych klientów.
      • Gość: goofi Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17 lat temu
        Na gocławiu przy statoilu mają dobrą jakość i długo otwarte pralnia Techno-Dry
    • nothing.at.all Re: sprawdzona pralnia - warszawa 17 lat temu
      Pralnia przy wejściu do Metra Racaławicka, za przystaniem
      autobusowym.
      • poziomkajestemtu Re: sprawdzona pralnia - warszawa 17 lat temu
        rewelacyjna pralnia ALICJA znajduje sie na Zoliborzu ul al wojska polskiego 58
        za salonem fiata . zajmuja sie trudnymi przypadkami ,maja 30 letnie
        doswiadczenie wiec spokojnie mozna im zaufac
        • Gość: polecam Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16 lat temu
          Polecam pralnie na ul grochowskiej róg serockiej odką zmienil sie właścicel 2
          lata temu jakość usług jest nieporównywalnie lepsza
        www.facebook.com/DobrePralnie
        Z tego co wiem prowadzą weryfikację pralni, bo nie wszystkie świadczą usługi takie jak w reklamie. Polecajcie znajomym fb - koniec z bylejakością. dotyczy całej PL
    • Gość: aga0404 Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16 lat temu
      polecam pralnie w Warszawie w dzielnicy Ochota ul. filtrowa 68
    • markos82 Re: sprawdzona pralnia - warszawa 16 lat temu
      Polecam pralnię na ulicy Globusowej 4 - szybko, tanio i profesjonalnie.
      Więcej informacji znajdziesz pod tym linkiem:
      dood.pl/biz/pralnia chemiczna nowe wlochy/
    • markos82 Re: sprawdzona pralnia - warszawa 16 lat temu
      Polecam pralnię na ulicy Globusowej 4 - szybko, tanio i profesjonalnie.
      Więcej informacji znajdziesz pod tym linkiem:
      dood.pl/biz/pralnia-chemiczna-ekologiczna-warszawa-nowe-wochy/
    • Gość: graża Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.147.78.37.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16 lat temu
      Niedawno przeprowadziłam się do Wawra i pierwszy raz oddałam do
      prasowania koszule, które sama piorę, do pralni w Radości (Patriotów
      róg Łabędziej). Piorę jak umiem, faktem jest, że nie zawsze udawało
      mi się je doprać, do prasowania nie mam serca. Po raz pierwszy
      zdarzyło się, że odplamiono mi plamy, którre w innych pralniach
      ignorowano, to jeszcze nie wzięli za to ani grosza więcej niż za
      samo prasowanie. Do dziś jestem w szoku.Potem prałam u nich swoje
      ciuchy i zmechacone swetry, które chciałam już ostatni raz prać
      odebrałam jak nowe! Polecam!
      • Gość: beata Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu
        Polecam nowa pralnie Flaming na ochocie-lechcka 18, swietnie piora i maja rozsadne ceny, doprali ulubiona koszule mojego meza uplamiona podobno "niespieralnym" sosem sojowym - zanioslam dla eksperymentu po praniu w 5asec bo mieli promocje 50% na pranie i jest bielutka, moj plaszczyk tez czysciutki i nawet odpadajace guziki mi doszyli gratis.maja strone www.pralniaflaming.pl
        • Gość: mike Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: 94.75.121.* 16 lat temu
          ja korzystam od dłuższego czasu na mokotowie (pralnia na ul. chodkiewicza osiedle eko park). jestem zadowolony. nowe urządzenia, miłe panie, no i pachnące koszule :) ostatnio oddałem też kurtkę skórzaną i wszystko ok. zdecydowanie lepiej niż w galeriach handlowych. ich stronka to www.epralnia.pl
          • Gość: Kazia Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16 lat temu
            A ja znalazłam taka : mobilnapralnia.pl/ z transportem. Dojeżdżają do domu po rzeczy i przywożą czyste w ustalonym terminie . Fajny patent bo nie trzeba nigdzie chodzić. Zwłaszcza jak się nie ma czasu :(
            • Gość: Janusz Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.centertel.pl 16 lat temu
              korzystałem z usług mobilnej pralni , godni polecenia wszystko na czas i wszystko bez zarzutów ocena 5+
              • Gość: andrzej Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.acn.waw.pl 15 lat temu
                Polecam halopralnie pracują 7 dni w tygodniu przekonywujące referencje usługa z dnia na dzień
                pozdr
                • Gość: tomek Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.acn.waw.pl 15 lat temu
                  halopralnia.pl polecam
          • Gość: Paula M. Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 14 lat temu
            Może lepiej niż w galeriach (bo tam wcale nie piorą) to jednak piach w kieszeni smokingu i odprute zgubione guziki to już przesada!!! Nie polecam, chyba, ze ktoś ma mocne nerwy. Nic bardziej nie drażni niż niekompetentna obsługa.
        • Gość: 222222 Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 11 lat temu
          Bardzo dobra pralnia ul. Pańska 67. Niestety absolutnie nie polecam pralni Pralnia Chemiczna Pranie Dywanów Elżbieta Prokurat na ul. Wolska 66 Warszawa. Niestety jakość upranych materiałów była taka iż nadawały się jedynie do kosza, który zreszta znajduje się tuz obok. Jedyna zaleta ze nie trzeba było dźwigać tego z powrotem. Ale tak na poważnie: szczerze odradzam. Pieniądze wyrzucone w błoto. ODRADZAM.
    • Gość: gość Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 15 lat temu
      Piaseczno ul.Julianowska1,absolutna nowość, alternatywa dla pralni chemicznych certyfikowana przez Woolmark i Electrolux.Polecam
      • Gość: GOŚĆ Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.acn.waw.pl 15 lat temu
        HALOPRALNIA.PL piorą nawet zamszowe buty
    • hazzard Re: sprawdzona pralnia - warszawa 15 lat temu
      Ostatnio skorzystałam z kuponu grupon do pralni Supra na Karmelickiej - i jestem zadowolona. Rzeczy czyste, uprasowane, szybki termin. Aczkolwiek standardowo ceny są tam wyższe niż w innych pralniach, z których dotychczas korzystałam.
      • Gość: magda Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14 lat temu
        Pralnia SUPRA w Galeria Żoliborz na Broniewskiego to najgorsza pralnia na jaką trafiłam. Koszmar. Płaszcz jest brudniejszy niż przed praniem i śmierdzi detergentami, o zmechaceniach nie wspomnę.
    • Gość: gosiaaaaa Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15 lat temu
      Przestrzegam przed pralnią BESTA na Ursynowie przy stacji Stokłosy!!! Zniszczyli mi drogą koszulę, przed samiutkim ślubem koleżanki (całuski dla Karolinki i Radka). Totalnie chamska obsługa, która wmawia mi, że to ja ją przypaliłam, mimo że jej nigdy nie prasowałam!!! Kłamią człowiekowi w żywe oczy!!! Aż strach pomyśleć, że ktoś może oddać tam suknię ślubną czy jakieś futro za parę tysięcy!!!
      • Gość: 33333 Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 11 lat temu
        Bardzo dobra pralnia ul. Pańska 67. Niestety absolutnie nie polecam pralni Pralnia Chemiczna Pranie Dywanów Elżbieta Prokurat na ul. Wolska 66 Warszawa. Niestety jakość upranych materiałów była taka iż nadawały się jedynie do kosza , który zreszta znajduje się tuz obok. Jedyna zaleta ze nie trzeba było dźwigać tego z powrotem. Ale tak na poważnie: szczerze odradzam. Pieniądze wyrzucone w błoto. ODRADZAM.
    • Gość: gosia Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.centertel.pl 15 lat temu
      Znam dobrą pralnię w Warszawie. Działa chyba już ponad 50 lat - moja babcia odnosiła jeszcze tam rzeczy do prania, potem moja mama i w końcu ja zaczęłam. Profesjonalnie podchodzą do oferowanej usług.
      Punkt znajduje się na ul Stępińskiej 6/8
      • kacpi-2 Re: sprawdzona pralnia - warszawa 15 lat temu
        Ja polecam pralnie na Malinowskiego-Ursynów. To jest jedna z pierwszych pralni na ursynowie działająca do dziś. Robią też poprawki krawieckie prawie w czesie terminu prania (zależy ile przyniesie się rzeczy do poprawki) W zeszłym roku był o niej w jakiejś gazecie artykuł.
    • Gość: baśka Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.home.aster.pl 15 lat temu
      Sprawdzona pralnia to u mnie w domu.Zawsze piore w dobrych proszkach,płynach,ostatnio tylko w drefcie i nie potrzebuje jeszcze wydawac pieniedzy na pralnie.
      • ksztkszt Re: sprawdzona pralnia - warszawa 15 lat temu
        Nie ma juz potrzeby prania w pralniach chemicznych ktore zostawiaja nieprzyjemny zapach. Jest alternatywa:
        www.pralnia-piaseczno.pl
      • Gość: doroti Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.181.62.197.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15 lat temu
        No wiesz jak jestes pewna tego w czym pierzesz i co pierze to spokojnie mozna to zrobic w domu.Ale nagorzej jak miałabys juz uprac futro.To byłby problem.
        • brisamedia-2 Re: sprawdzona pralnia - warszawa 15 lat temu
          Potwierdzam ostrzeżenie przed pralnią BESTA - oprócz punktu na Ursynowie mają też punkt w Hali Banacha. Kurtka puchowa, którą oddałam do nich do prania chemicznego ma po prostu plamy, ale oni twierdzą że usługę wykonali ....dobrze choć przyznają że plamy są. Szef oraz personel pralni potraktowali mnie skandalicznie i są wyjątkowo aroganccy. Naprawdę szkoda ciuchów, pieniędzy a przede wszystkim nerwów.
          • Gość: darek Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: 79.133.193.* 14 lat temu
            Czytam te skargi Państwa i aż się nóż otwiera, co za partactwo jest teraz w modzie!!!
            Naprawdę dobrych pralni w Warszawie jest zaledwie kilka, może 3 do 5-ciu. Ja aby uprać cokolwiek ,dzięki rodzicom którzy mieszkają na Ursynowie i polecili mi pralnię w budynku domu sztuki piorę tam wszystko,nie tylko z oszczędności ale wierzcie mi to jedna z tych kilku pralni w Warszawie.
            • Gość: wiki Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.acn.waw.pl 14 lat temu
              a ja też mam fajną pralnie. nowa, przy ak północ.2 dosłownie obok kreatywnego cukru (nieważne... ludzie z tamtych rejonów będą wiedzieli gdzie:)). pralnia troche schowana, ale polevciła mi ją koleżanka i jest rewelacyjna. ja tam wszystko wyprałam, a najleiej wyglądają garnitury. te babki wszystkie garnitury piorą w wodzie. te które mają metkę, że tylkko chemicznie też. rzecz są czyste - jak przynisołam mężwi pierwszy garnitur to był w szoku, że garnitur kolor odzyskał:) polecam! piorą tam w wodzie wszystko. p.s. jakąś głupią nazwę tylko mają, ale... dziewczyny są lux:)
              • Gość: Grazyna Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.aster.pl 14 lat temu
                Witam, poprosze o dokladny adres tej pralni
            • Gość: ree Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.home.aster.pl 14 lat temu
              nie polecam SUPER CLEAN na saskiej 77. złodziejstwo w biały dzień.
              • Gość: Zofia Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 12 lat temu
                Pralnia SUPER CLEAN - na Saskiej 75 polecam ,pełen profesjonalizm.Dobrze uprane i super uprasowane.
                • Gość: 32455 Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: 165.225.84.* 9 lat temu
                  Zdecydowanie nie polecam usług firmy Jacek Prokurat Probud ul. Krasińskiego 10/25, 00-615 Warszawa. Koszmar.
                  • Gość: 88988789 Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: 165.225.84.* 9 lat temu
                    Jakość usług firmy Jacek Prokurat Probud ul. Krasińskiego 10/25, 00-615 Warszawa jest na niedostatecznym poziomie. Nie polecam nikomu. Zapewnienia, iż usługa zostanie wykonana należycie okazały się zwykłą farsą podobnie jak kontakt z właścicielem tegoż podmiotu szumnie nazywanego firmą. Nie polecam nikomu i sugeruję omijać szerokim łukiem!
                    • Gość: 88988789 Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: 165.225.84.* 9 lat temu
                      Jakość usług firmy Jacek Prokurat Probud ul. Krasińskiego 10/25, 01-615 Warszawa jest na niedostatecznym poziomie. Nie polecam nikomu. Zapewnienia, iż usługa zostanie wykonana należycie okazały się zwykłą farsą podobnie jak kontakt z właścicielem tegoż podmiotu szumnie nazywanego firmą. Nie polecam nikomu i sugeruję omijać szerokim łukiem!
            • Gość: Maciek Mokotów Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14 lat temu
              Ja z całego serca mogę polecić pralnię na mokotowie, na ul. Obrzeźnej. Bardzo sympatyczna obsługa :) oraz atrakcyjne ceny. Co ważne świadczą swoje usługi naprawdę profesjonalnie. Można więcej poczytać na ich stronie: www.aqua-blue.pl .Polecam !
    • Gość: aklan Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.roehlig.pl 15 lat temu
      najlepiej w ogóle nie ruszać się z domu bo pralnia przyjeżdża do Ciebie www.lawendowa.com :)
    • Gość: Magda G. Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: 79.133.193.* 14 lat temu
      Miło słyszeć ,że ktoś dobrze pierze w Warszawie. Ja też mam taką pralnię na Ursynowie w Domu Sztuki. Z polecenia zaniosłam kilka koszul męża i nie przypuszczałam ,że odbiorę je niemal jak nowe. Szkoda tylko ,że nie jest na Mokotowie.
      • Gość: mirka Re: sprawdzona pralnia - warszawa- łomianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14 lat temu
        Ja obleciałam wiele pralni na żoliborzu i niestety porażka.jeżdżę z praniem do pralni w Łomiankach ( na zmianę z koleżanką ) Pralnia na Wiślanej,( chyba Bryza się nazywa 0 to naprawdę mistrzostwo nie zawiozę mojej puchóweczki nigdzie indziej.
        • Gość: piotrek Re: sprawdzona pralnia - warszawa- łomianki IP: *.182.32.92.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14 lat temu
          Potwierdzam jeśli szukacie profesjonalnej pralni to tylko BRYZA na Wiślanej w Łomiankach, tam odzież jest prana, a nie tylko "odświeżana"
        • Gość: andrzej z bielan Re: sprawdzona pralnia - warszawa- łomianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12 lat temu
          moja żona też uważa, że najlepsza pralnia to Bryza z Łomianek i jeździmy tam specjalnie z Bielan, bo po praniu w sieciówkach to nie moge poznać swoich ubrań.
          • Gość: wojciech m Re: sprawdzona pralnia - warszawa- łomianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12 lat temu
            najlepsza pralnia w łomiankach Bryza na wiślanej , profesjonalizm i jakość w 100% POLECAM
        • Gość: iwona w. Re: sprawdzona pralnia - warszawa- łomianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12 lat temu
          Potwierdzam pralnia na wiślanej to najlepsza pralnia w Łomiankach
          • Gość: ala Re: sprawdzona pralnia - warszawa- łomianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 6 lat temu
            potwierdzam, polecam bryzę w łomiankach
      • Gość: Małgosia Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: 79.133.193.* 14 lat temu
        Bardzo proszę o podpowiedź,gdzie mogę zeprać plamy po tzw.super glu" albo kropelce na Żoliborzu- jest jakaś pralnia która to spiera?
        Podobno jest jakaś pralnia na Ursynowie, jakaś beata czy coś takiego ale to drugi koniec miasta.
        Ponoć nawet pralnie z tej pralni korzystają. Proszę o pomoc.
    • Gość: Basia Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: 79.133.193.* 14 lat temu
      Jeśli chcesz uprać drogi ciuch i nie obawiać się fuszerki polecam pralnię na Ursynowie. Pralnia nazywa się Beata. Nie znam nikogo ,kto znałby się tak na materiałach.Oddałam tam kurtkę z zaleceniem na metce pranie wodne, kobieta która tam obsługuje tyko dotknęła materiał i stwierdziła "absolutnie nie nadaje się na wodę","na moją odpowiedzialność pierzemy w chemi".
      Kurtkę odebrałam jak nową.
      • Gość: alpepe Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.pools.arcor-ip.net 14 lat temu
        Basia, Magda i Darek piszą z jednego IP...
        Proszę Państwa, reklama jest płatna, roztrojenie jaźni zaś to ANTYREKLAMA.
        • Gość: @ Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14 lat temu
          Mam wrażenie, że większość powyższych wypowiedzi to właściciele pralni...
      • Gość: Gość Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14 lat temu
        Witam,
        Gdzie znajdę pralnię Beata?
        Dziękuję
        • Gość: gość Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: 79.133.193.* 13 lat temu
          Pralnia mieści się na ursynowie w Domu Sztuki tuż przy metrze ursynów-ulicy nie pamiętam.
      • Gość: MONIKA Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 14 lat temu
        A ja myślę , że wcale tak nie jest ponieważ większość kurtek idzie do prania wodnego nie chemicznego . BYŁY PRACOWNIK PRALI CHEMICZNEJ Z DUŻYM DOŚWIADCZENIEM .BZZZZZURAAAA TOTALNA ! A STAŻ PRACY W PRALNI???
      • Gość: Papa Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.play-internet.pl 10 lat temu
        Fakt,są dobrzy
    • Gość: wiki Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.acn.waw.pl 14 lat temu
      spróbuj na ak.północ2 obok kreatywnego cukru. tam dziewczyny piorą wszystko oprócz skór. a piora fajnie - mnie prały sukienkę z jedwabiu i płaszcz puchowy i garnitury mężowi. one piorą w jkimś sustemie, który pozwala wszystko w wodzie prać. i nie jest tam drogo...ja polecam.
    • Gość: Monia Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.centertel.pl 14 lat temu
      NO to zależy skąd jesteś. My do pralni oddajemy prawie wszystko, podobnie jak moi znajomi. Mieszkamy na Ursynowie i wozimy od Pralni Dry&Clean na ul. Nugat 9. Nowoczesny sprzęt, profesjonalne przyjęcie, zawsze wszystko sprawdzają, a poprawki w razie złego efektu po praniu robią z automatu bez żadnych dopłat. Jeśli mieszkasz blisko spróbuj.
    • Gość: Dorota-klient Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: 79.133.193.* 14 lat temu
      Jeśli chcecie zeprać np. tzw."super glu" lub inną "kropelkę" z ulubionego ciucha jest chyba tylko jedna pralnia w Warszawie, która takie plamy usuwa. Trafiłam tam przez zupełny przypadek. Bardzo dziękuję pani, która usunęła plamy kleju z moich spodni. Ta pralnia jest w Domu Sztuki na Ursynowie.
      • Gość: adam Re: sprawdzona pralnia - UWAGA WAŻNE!!! IP: *.dynamic.chello.pl 14 lat temu
        NUMER IP....79.133.193 dotyczy osób DAREK takie IP...MAGDA G takie IP...BASIA takie IP...DOROTA-KLIENT takie samo IP...CZY TO PRZYPADEK CZY reklama czy brak klientów ?
        • Gość: Monika Adam Re: sprawdzona pralnia - UWAGA WAŻNE!!! IP: *.dynamic.chello.pl 14 lat temu
          Czy Szanowna pani wie co to ekologia(EKOLOGICZNA PRALNIA CHEMICZNA),że tak Pani się reklamuje na swojej stronie??? Jeżeli tak prosimy odpisać staż naszej pracy w pralni 20lat A Pani???? Trzeba się zastanowić co się reklamuje o kleju SUPER GLLU BEZ KOMENTARZA. POZDRAWIAMY WSZYSTKICH KLIENTÓW TEJ PRALNI...
          • Gość: gość Re: sprawdzona pralnia - UWAGA WAŻNE!!! IP: 79.133.193.* 13 lat temu
            Nie rozumiem jak jakość usługi można wiązać ze stażem. Co jedno ma wspólnego z drugim?
            Partacz będzie zawsze partaczem bez względu na staż a dbałość o klienta i o zróżnicowanie usług to nadal "towat" poszukiwany w każdych usługach. Dobrych pralni w Warszawie jest kilka i takie są fakty i szczęście ma ta dzielnica, która ma przynajmniej jedną taką pralnie.
        • ruzwelt102 Re: sprawdzona pralnia - UWAGA WAŻNE!!! 13 lat temu
          zapraszam na niezależny portal.
          Tu nie ma ściemy !!!!
          Polecam www.facebook.com/DobrePralnie
        Jeśli szukacie dobrej pralni w swoim mieście zapraszam na fb www.facebook.com/DobrePralnie?fref=ts
        tu dowiesz się gdzie czyszczą a gdzie oszukują.

Certyfikujemy dobre pralni sprawdzając osobiście ich usługi.

Polecajcie znajomym. Koniec z bylejakością !!
        • monkon87 Re: sprawdzona pralnia - warszawa 13 lat temu
          Ja mogę polecić pralniafresh.pl koleżanka z pracy mi poleciła bo odbierają brudne i odwożą czyste. Jestem zadowolona wiec też polecam. To duże ułatwienie przy dwójce małych dzieci i pracy w korporcji. Każda minuta na wagę złota;)
    • Gość: monako Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 12 lat temu
      Nie polecam pralni chemicznej FUKS przy al. Jana Pawła II. Kurtka została odbarwiona i wygląda jak po kilku praniach w domowej pralce.
      • Gość: zosia samosia Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 12 lat temu
        Ja polecam pralnie Fuks przy Ul.Jana Pawła II. Korzystam z usług pralni od lat i jestem bardzo zadowolona. Piorą bardzo dokładnie, ceny są bardzo konkurencyjne w porównaniu z innymi pralniami w Warszawie obsługa profesjonalna.Radzą sobie z najtrudniejszymi przypadkami.
      • Gość: MONIA sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.dynamic.mm.pl 12 lat temu
        A ja korzystam z pralni na GRZYBOWSKIEJ 2 super piorą jak coś nie tak informują klienta dodatkowo mają usługę farbowania garderoby.Gorąco polecam!!!
    • Gość: danger0 Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 12 lat temu
      pralniawodnik.republika.pl polecam mialam ten sam problem i po jednym zniszczeniu sukienki w pralni w centrum jezdze juz tylko tutaj i jestem zachwycona, podkresle ze jezdze az z Ursusa ale sie oplaca- ceny nie wygorowane mila obsluga i fachowa a przede wszystkim nie ma obietnic bez pokrycia. raz oblalam na weselu bluzke sokiem z porzeczek, po upraniu sok odbarwil to zalane miejsce, pani w pralni mowila ze cudow nie bedzie ale obiecala ja uratowac bo bluzka kosztowala 299zl! po trzech dniach odebralam bluzke w o wiele jasniejszym jednolitym kolorze po odbarwieniu nie zostal slad material nie zniszczony a kolor niepowtarzalny! z czystym sumieniem polecam
    • kminkiewicz Re: sprawdzona pralnia - warszawa 12 lat temu
      na kabatach na Wąwozowej 5!
      • Gość: Adam Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 12 lat temu
        Na Ursynowie najlepsza jest Pralnia Dry&Clean - szczerze polecam, niskie ceny a dodatkowo fajna chemia niemiecka do kupienia. Ul.Nugat - przy skrzyżowaniu z Rosoła.
        • Gość: klient pralni Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.net.hawetelekom.pl 12 lat temu
          Polecam czyste-dywany.pl/. Widząc efekt końcowy moich brudnych dywanów stwierdzam ze firma jest bardzo solidna, posiada bardzo profesjonalną pralnię i nawet dostarczy dywan do domu. Działa na Warszawę i okolice. Otrzymałam kontakt do nich od koleżanki i szczerze polecam każdemu.
        • Gość: gość Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.net.hawetelekom.pl 12 lat temu
          Przetestowałam wiele pralni więc z czystym sumieniem polecam czyste-dywany.pl/. Profesjonalna obsługa, pachnący dywan, który po upraniu w tej pralni wyglądał jak nowy i do tego miał przyjemny zapach :-). Firma działa na Warszawę i okolice i już kolejna moja koleżanka jest z nich bardzo zadowolona.
      • Gość: klient Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.net.hawetelekom.pl 12 lat temu
        Polecam czyste-dywany.pl/. Myślę , ze to jedna z najlepszych profesjonalnych pralni w Warszawie a przetestowałam ich już naprawdę wiele. Po upraniu dywan wyglądał jak nowy a być bardzo zapuszczony gdyż w moim domu goszczą na stałe psy. Polecam.
    • Gość: AdamB najlepsza pralnia IP: *.dynamic.chello.pl 12 lat temu
      dry-clean.pl - najlepsza ale i nie najtańsza pralnia :) Jeśli zależy wam na jakości - śmigajcie na Ursynów!
      • Gość: Aneta Re: najlepsza pralnia IP: *.free.aero2.net.pl 12 lat temu
        Polecam Pralnie Pachnącą na Ursynowie na ul. Pachnącej 85 z dojazdem od ul. Rosoła - doskonała jakość w przystępnej cenie. Już parę razy uratowali mi ubrania, widać, że pracownicy się przykładają. Poza tym bardzo miła i profesjonalna obsługa.
        • gug.a85 Re: najlepsza pralnia 12 lat temu
          a ja polecam nowo otwartą pralnie na osiedlu przy promenadzie 1fast wash,,miła obsługa..widac że się starają utrzymać klienta oddałam kurtke puchową wróciła do mnie pachnąca i mega (puuuchowa) .... 3 godziny,,, czas realizacji uwaga byłam w szoku że tak szybko i tak ślicznie uprana a dodam że jest biała....POLECAM Z CAŁEGO SERDUCHA
    • Gość: Edre Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.play-internet.pl 12 lat temu
      Ja odradzam pralnie fuks przy ul. Jana Pawla w Warszawie, oddalam suknie wizytowa ktora uszyla mi Polska Projektantka mialam ja tylko raz na sobie na weselu pralnia Fuks oddala mi suknie z odbarwieniem pod pacha, smierdzaca potem ( bardziej bylo czuc niz przed oddanie) ze wszystkimi plamami ktore miala wyczyscic!!! Dodatkowo byla cala w jakims jasnym wlosiu!!! Za usluge zaplacilam 50 zl. Poszlam z reklamacja zazadalam zwrotu pieniedzy uslyszalam od bardzo nieprzyjemnej Pani wydzierajacej sie na mnie: ze: 1. Pozostawiony smrod potu - Tak Pachnie Pani pot - po to oddalam ja do pralni zeby go usunac!!! 2. Przebarwienie/zaciek itp. Po praniu w pralni FOKUS - podczas rozmowy Pani raz twierdzila ze to zaciek z mojego potu, raz ze zaciek ktory wyszedl z potu podczas ich prania - przed oddaniem bardzo dokladnie obejrzalam suknie nie bylo widac zacieku z antyperspirantu czy potu - pranie w pralni Fokus nie pierze tylko powoduje pojawianie sie widocznych plam :-( 3. Niesprane plamy - raz Pani twierdzila ze nic z nimi nie robila bo bylyby przebarwienia, raz ze prala... Na koniec jak wytknelam jej zaplatanie sie w jej slowach jeszcze bardziej zaczela na mnie krzyczec, ze ma monitoring i moze odtworzyc rozmowe powinna bo platanina slowna raz tak raz inaczej...Unikac !!! Oddalam suknie do innej pralni, Pani powiedziala, ze tak od razu czuc ze suknia smierdzi :-( przebarwienie/ zaciek pod pacha po praniu pralni Fokus nie zejdzie - wyglada jak odbarwienie materialu :-( suknia uszkodzona przez pralnie Fokus kosztowala 1710 zl :-( odradzam, niszcza ubrania!!!
      • ewlinaem Re: sprawdzona pralnia - warszawa 11 lat temu
        Ja korzystam wyłącznie z pralni w CH Janki, nie ma możliwości żebym była niezadowolona z usługi, zawsze wszystko zgodne z zamówieniem. Mogę polecić w stu procentach.
      • Gość: 555555 Re: sprawdzona pralnia - warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 11 lat temu
        Bardzo dobra pralnia ul. Pańska 67. Niestety absolutnie nie polecam pralni Pralnia Chemiczna Pranie Dywanów Elżbieta Prokurat na ul. Wolska 66 Warszawa. Niestety jakość upranych materiałów była taka iż nadawały się jedynie do kosza , który zreszta znajduje się tuz obok. Jakieś zacieki, plamy tłuszczu?palców, trudno powiedziec, mało apetyczne w każdym razie. Jedyna zaleta ze nie trzeba było dźwigać tego z powrotem. Ale tak na poważnie: szczerze odradzam. Pieniądze wyrzucone w błoto. ODRADZAM.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka