Gość: sikorka IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu co sądzicie o garnkach zepter ? Cy warte są tej ceny ? czy dać się namówić narazie na jeden ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: garnki Zepter ? IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 23 lata temu Moja mama ma cały komplet łącznie z durszlakiem, patelniami i pokrywą szybkowarową. Używa ich już ok. 8 lat i jest bardzo zadowolona. Mnie niestety jeszcze na nie, nie stać. Gdybym mogła sobie na to pozwolić na pewno bym kupiła bo to są garnki praktycznie niezniszczalne. Jedyny minus oprócz ceny - są ciężkie i przez to nie wygodne w myciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: garnki Zepter ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23 lata temu Dostałam garnki w prezencie od teściowej. Kompletnie nie radzę sobie z korzystaniem wg. zaleceń Zepter ( bez soli, tłuszczu itd), Od paru lat gotuję w nich normalnie.Nie jestem z nich zadowolona, moze jestem niezdarą ale dla mnie za długo się nagrzewają, nie nadają sie np. do podgrzania, bo trwa to wieczność.Przywierać wszystko przywiera jak w normalnych.Jesli mnie ktoś nauczy specjalnego korzystania z nich to wtedy moze zobacze czego sa tak naprawdę warte. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ela127 Re: garnki Zepter ? 22 lata temu Mam je od lat, pokrywa szybkowarowa super, bigos 20 min, gotuję z wodą bo inaczej nie potrafię, ale wiem że da się (moja mama potrafi). Garnek nie do spalenia, zostawiłam makaron na gazie i poszlam na zakupy. Pół dnia szorowałam zwęglone dno ale nie ma śladu. Cena z kosmosu, sama bym nie kupiła, na szczęście dostałam w prezencie. Smażyć mozna bez tłuszczu i długo utrzymują ciepło. Myślę że są nie do zdarcia. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: garnki Zepter ? IP: *.dialup.tiscali.it 22 lata temu Po co szorowac przez pol dnia? Soda taki garnek... Nie znam Zeptera, ale nie powinno byc roznicy. Odpowiedz Link Zgłoś