lirio 11.01.06, 16:01 Panie Doktorze dlaczego w całej gamie posiłków słoiczkowych nie ma buraczków?? Czy jest to spowodowane jakimiś dziwnymi właściwościami buraka, czy po prostu przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr-albrecht Re: buraczki 14.01.06, 11:29 Nie wiem niemniej mozna je zawsze samemu dodać - ich gotowanie i przyrządzanie nie jest zbyt trudne nawet dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lirio Re: buraczki 14.01.06, 12:51 Dziękuję za odpowiedź. Zgadzam się, że nie są skomplikowane do przyrządzenia ;) Myślałam, że ich brak w słoiczkach wynika z jakiegoś określonego negatywnego oddziaływania, o którym nie wiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.ch Re: buraczki 14.01.06, 20:22 Amogę poprosić o jakieś przepisy na dania z buraczków? Odpowiedz Link Zgłoś
lirio Re: buraczki 14.01.06, 21:47 Buraka ugotować, zetrzeć i podać. Ewentualnie dodać kawałek do zupy jarzynowej. Tu jest egzotyczny przepis - oczywiście Nutramigen można zastąpić innym mlekiem modyfikowanym: www.karmieniealergika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś