Dodaj do ulubionych

dzieki waldasowi robimy rap

IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.09, 21:52
waldas prosty chłopak z wioski dzis poznański emce dzieki któremu
robimy rap szacu waldas jak kiedy to przeczytasz to pamietaj że
jestes kozakiem i naj naj szacunnnnnnnnnnn dla ciebie jebac hejterów
pozdro 3 maj sie ziom pozdro dwww.youtube.com/watch?
v=aKbb3IxXWwUla poznanwww.youtube.com/watch?v=aKbb3IxXWwUia
ikozak koncert www.youtube.com/watch?v=aKbb3IxXWwU
na zawsze w moim sercu ta muzyke mam
Obserwuj wątek
    • Gość: Twoj kumpel Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 22:31
      Waldek ale z Ciebie sie zrobil jebus ;/
      Sory ale sam o sobie watki zakladac...? ;/
      • Gość: fgfg Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 02:28
        zal.pl
        • Gość: noja Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: *.chello.pl 07.03.10, 00:56
          ej waldas to ten co spiewa ze ma poryty dekiel ?
      • Gość: ? Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: *.range86-167.btcentralplus.com 02.03.10, 22:21
        Witam,od dłuższego czasu pracuję w UK,nie jest to jednak tak długo żebym nie
        pamiętał o tym że Brzozowo to miasto...,chyba że jakoś nie dawno Brzozowo
        otrzymało prawa miejskie,to w takim razie przepraszam :) (w jednym z filmików
        chłopcy wspominają coś "MOJE MIASTO BRZOZOWO" P.S -słyszałem kiedyś że bracia
        (sory za wyrażenie) "Ołówki" wtajemniczeni wiedzą o kogo biega,niegdyś nagrali
        jakiś dobry teledysk,ma ktoś na niego namiary???? zapewne jest gdzieś na YouTubie
        • Gość: qwe Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: *.chelmno.mm.pl 06.03.10, 11:59
          faktycznie, bylo cos takiego, ale ciezko to znalezc, moze ktos ma link...?
    • Gość: o tak Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.10, 23:42
      Waldi górą - tak dalej ;-)
      • Gość: aweaw Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 00:15
        pfff...
        • Gość: hjjhg Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: 80.51.140.* 01.03.10, 00:22
          sam sobie idiota wątki zakłada, hahahah, pojeb
          • Gość: Koks Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: *.opera-mini.net 01.03.10, 02:03
            Cwel, frajer i ciota, nic poza tym.
            • Gość: 4we4we Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 22:26
              dokładnie
              • Gość: Mordas Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: *.vc.shawcable.net 02.03.10, 07:22
                Czytaj-Waldas=Pojebas
                • Gość: Chwdp Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: 94.254.133.* 02.03.10, 11:13
                  Drogi Waldemarze czy Ty jesteś trak tępy żeby zakładać sam o sobie
                  wątki??? Dobrze że Ciebie tutaj nie ma inie robisz Rapu bo mi się
                  rzygać chce jak Ciebie słyszę!!! A w poznaniu sobie owszem rób co
                  tam tylko chcesz ale nie kalecz naszego małego miasteczka.
                  Pozdro i weź sobie to do serca !!!
                  • Gość: dml_psq Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 11:56
                    hahaha Raper jak z koziej dupy trąba :D
                    Beczka ;]
                    • Gość: 123 Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: *.chelmno.mm.pl 02.03.10, 12:15
                      www.youtube.com/watch?v=HDRqEo9ohSM
                      • Gość: Obiektywnie Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: *.tvk.torun.pl 02.03.10, 15:29
                        Co to duzo mowic. Dobrze, ze chlopaki sie czyms zajmuja i probuja robic cos
                        zwiazanego z kultura hip hop, ale na szczescie nie jest to na tyle zwiazane z ta
                        subkultura, zeby mowic o niej jako rap. Teksty bardzo monotematyczne,
                        ograniczaja sie do: kocham rap, rap to wszystko, dla rapu zyje, mikrofon ze mna
                        itp.
                        To, ze mozna zrobic dobra muzyke w Chelmnie pokazal pewien mlody mc i producent,
                        o ktorych nie bede tutaj pisal, gdyz to nie watek o rapie, a oni wlasnie takie
                        cos stworzyli.
                        Pozdro
                        • Gość: tetwet Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 20:32
                          kto niby?
    • Gość: arek Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: *.chelmno.mm.pl 02.03.10, 21:54
      Faktycznie, to proste chłopaki, nawet więcej to porostu typowe prostaki!!!Nie
      wypowiadam się na temat "szłamu", którego nawet nie można nazwać muzyką, a ten
      "pseudo" teledyski z baru w Brzozowie - to pożal się Boże.... no comend...!
      • Gość: Koran Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: 188.33.66.* 03.03.10, 00:48
        Popie...ni Chełminiacy tylko potrafią tak pisać "Cwele debile
        idioci" a Wy to co jestescie??? Banda kretynów która ciągle sie
        powtarza w każdym wątku jaki jest na tym forum ciśniecie chłopaków
        którzy coś robią! Zjechaliście ich raz to wyluzujcie i spójrzcie na
        siebie jak wyglądacie co robicie czym sie zajmujecie! Podziwiam
        chłopaków za to co robią!!! Podejrzewam gdyby załatwili chopaki
        koncert w Chełmnie to wszyscy Ci co tak cisną przyszli by na to
        popatrzeć z samej ciekawosci!!! Ale do kozaczenia na forum jesteście
        pierwsi. Powiem szczerze słyszałem płyte Moralitet i jest godna
        przesłuchania...
        dla tych wszystkich co chca przesłuchac link:
        www.sendspace.pl/file/9840da57528749f20705623.
        • Gość: eyery Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 23:50
          nie wszyscy pociskaja, jezeli puscili to w siec to niech sie licza z krytyką
          pozdrawiam
    • Gość: Jlb111 Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: 195.194.63.* 04.03.10, 10:45
      Ja mam szacun dla Waldasa za to ze jako pierwsza osoba zaczol cos
      nawijac klimat jak klimat jak komus sie nie podoba to niech nie
      slucha tego. Krytykujecie go jestem ciekawy czy bys nawinol jakis
      kawalek tak jak on to robi. Tak trzymaj ziomus i nawijaj dalej
      elo
      • Gość: haha Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: 188.33.11.* 05.03.10, 16:14
        He ja kiedyś ściągnąłem ze stronki płytę nie jakiego Kosty to
        dopiero gówno w chuj ha. Też ponoć chełmiński MC znaczy sie pseudo
        MC po pierwsze nie mam tam praktycznie rymów!!! Chyba on jako jedyny
        nie wie co to jest rym!!! A reszta chłopaków daję radę bynajmiej
        słowa sie trzymają kupy. Pozdro
      • Gość: haha Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: 188.33.11.* 05.03.10, 16:17
        Ja kiedyś sciągnąłem ze stronki płytę nie jakiego Kosty to dopiero
        gówno w chuj!!! Tam wogóle rymów nie ma chłopak nie wiem chyba co to
        jest rym!!! Jednym słowem porażka!!! reszta chlopaków daj rade Pozdro
      • Gość: . Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: 89.231.148.* 05.03.10, 22:39
        Jako pierwszy? Przegiąłeś :]

ja osobiście nie ma nic do chłopaków, fajnie, że coś robią, ale...

Lata temu było w cch kilka ekip, które robiły dobre rzeczy. Było kilku niezłych graficiarzy, coś się działo. Palma pierwszeństwa dla Waldasa? Sorry Winetu, pudełko...
        • Gość: wrqrqwr Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 11:30
          www.youtube.com/watch?v=GLFSFvrK0bo&fmt=18
          • Gość: dojdas Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: *.vc.shawcable.net 08.03.10, 17:37
            Niech Waldas swoj rap w dup.wsadzi te badziewie-Buuuuu-
            • Gość: ATM Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: *.chelmno.mm.pl 08.03.10, 18:24
              Apokalipsa!! "Nie odjebała mi keka za to mam poryty dekiel"
              • Gość: awruk Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 23:27
                tragedia ;/
                • Gość: lizak Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: *.vc.shawcable.net 11.03.10, 00:46
                  Srac na Waldasowy rap,przeciez to ZMIOTKI
                  • Gość: kplj Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: 109.243.137.* 13.03.10, 15:57
                    Srać na Twój Ryj Idioto!!!!!!!!!!!
                    • Gość: lizak Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: *.vc.shawcable.net 14.03.10, 04:48
                      Wzajemnie idioto!!!!!!Buha ha i srac na Waldasowy pseudo rap..buha
                      ha ha
                      • Gość: kplj Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: 109.243.42.* 16.03.10, 00:08
                        o ja jebie jaki zjeb z Ciebie!!! Nagraj coś puść to gdzieś. Wtedy
                        porozmawiamy buraku jebany!!! Podejrzewam ze może cos bys nagrał ale
                        gówno jak chuj. Więc stary odpuść sobie bo to jest naprawde żałosne.
                        powiedz takie cos Waldasowi w twarz jak taki mądry jesteś!!! Miałbyś
                        odwagę??? Bo ja myślę że nie!!!
                        Pozdro Hejterze!!!
                        • Gość: Do kplj Re: dzieki waldasowi robimy rap IP: *.vc.shawcable.net 16.03.10, 04:40
                          Na 100% smierdzi ci z ryja tanim winem-siarczakiem ty pojebcu i
                          bujaj sie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka